Mylo - Balzám na suché nožky

Krásný den,
dnes si dáme premiéru se značkou Mylo, kterou jsem měla možnost vyzkoušet díky e-shopu krasnakazdyden.cz. Značka pochází ze Slovenska, její zakladatelka se prvně specializovala na výrobu mýdel a to ji tak chytlo, že začala vyrábět i ostatní kosmetiku. Co se mi strašně líbí, že v nabídce najdete i kosmetiku pro Vaše psí miláčky, třeba krém na psí tlapky. No není to sympatické? :)

Jelikož se blíží léto a vlastně již teď je možné nosit otevřené botky, při výběru jsem měla naprosto jasno. Rozhodně jsem chtěla vyzkoušet balzám na nohy, bohužel trpím na suché a popraskané paty, takže péče o nohy je velmi důležitá.

Začnu balením, které se mi líbí. Balzám se nachází v černé skleničce s bílými nápisy. Zde platí, že v jednoduchosti je krása. Opravdu jednoduché, ale elegantní a na poličce vypadá moc dobře. Celkově má Mylo na pohled líbivá balení.

Obsahuje esenciální olej z čajovníku australského, který působí antibakteriálně a proti plísním. Bambucké máslo, avokádový olej a včelí vosk se starají o hydrataci a zjemnění pokožky. Dále ve složení najdete kakaové máslo, ricinový olej či éterický olej z levandule a tea tree.

Balzám je hodně tuhý a tím hodně, myslím opravdu hodně. Přesto se ale bez problému vydloubne ven. Během aplikace se pomocí teploty těla rozpouští a mění na olejovou konzistenci. Toho oleje na pokožce ale máte tak málo, až mě to překvapilo. Balzám se totiž okamžitě vstřebává, rozhodně nečekejte mastnou, lesknoucí se pokožku.

U podobného produktu jsem čekala, že budu mít celá mastná chodidla a ještě mi olej zbude i na ruce. Mile mě tedy překvapilo, že tomu tak není, tohle je mi mnohem příjemnější. I přesto, že se ihned vsákne, tak vidíte výsledky. Po pár použitích je hrubá kůže na chodidlech zjemněná, krásně hydratovaná a není třeba ani mazat denně.

Balzám hodně voní po levanduli, která má uvolňující účinky, takže po náročném dni je to to pravé. V balzámu navíc ještě cítím tea tree, takže taková bylinkovo-mentolová vůně.
Obsah: 60ml
Cena: 219Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu krasnakazdyden.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte značku Mylo?
Jak Vás balzám zaujal? 

11 komentářů:

  1. Tohoto balzámu jsem si už všimla na eshopu a mám v plánu ho koupit na zimu. Něco hutného a přitom ne mastného bude super

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá dobře :) Nemám ráda krémy a balzámy, které jsou šíleně mastné- není mi to příjemné na kůži.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento balzám už mám na wishlistu delší dobu :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by chtělo ho z wishlistu co nejdříve vyškrtnout :)

      Vymazat
  4. Tohle mě láká, mám problém s tvrdými chodidly a tohle by mým nohám možná ulevilo. Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  5. ó, toto by bolo niečo presne pre mňa :) keď sa ochladí, asi sa po ňom poobzerám :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Mylo značku neznám :) díky za tip, probrouzdám e-shop a uvidím, ráda bych si nakoupila

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...