Random aneb květen 2016

Krásný den,
dneska se naposled poohlédneme za minulým měsícem a v sobotu už můžete očekávat klasickou recenzi. Květen byl příjemný, jarní měsíc. Spousta sluníčka, teplo a jelikož jsem měla týden dovolenou, tak to úplně vybízelo k nějakému výletu. Na ten jsme sice jeli až od pátku, ale přesto jsem za volno byla ráda.

Pokud mě sledujete pravidelně a zajímají Vás výletní články, tak jistě víte, že jsme jeli do Kroměříže. Ubytováni jsme byli v přenádherném hotelu, takže jsem si víkend maximálně užila i díky ubytování. První den jsme si prohlédli město a prošli se po zahradách, které v Kroměříži najdete rovnou dvě a článek najdete zde. Druhý den nás čekala zlínská zoo(zde) a menší zastávka v Přerově. Při cestě domu jsme se ještě podívali do Slavkova, což je krásné město a určitě stojí za návštěvu, samozřejmě i ten má samostatný článek a najdete ho tady.

Nic dalšího zajímavého se v květnu neudálo, byl ale plný grilování, Honza koupil gril, takže o víkendu si pochutnáváme na grilovaných dobrotách. Bohužel nic z toho jsem snad nefotila, tak třeba se časem polepším.
 Nejoblíbenější snídaně před výletem / Kroměříž / Květná zahrada

 Zoo Zlín / Přerov / Slavkov

 První letošní grilovaný hermelín / Zeleninový salát / Miluji těstovinový salát

 Jahodový turecký med / Termix míša / Tvarohový košíček

 Venčení dravé zvěře :D / Od babičky :D / Ta barva <3

 Příjemné odpoledne v práci / První kofola, která mi chutná / Nejlepší marshmallow donut


Jaký byl Váš květen?
Grilujete rádi?

18 komentářů:

  1. Tak to teď můžete grilovat jako o život. :-) Článek o Slavkovu si moc ráda přečtu! Mám úplně chuť na grilovaný hermelín, a to ho normálně moc nejím. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky! :) Měla jsi květen nabitý :) Také velice ráda griluji, v cesku jak jsme tam byli u rodicu tak jsme grilovali maso od hambáče a bylo fakt super :D :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá na zajímavý měsíc :) Musím s tebou souhlasit - ta barva! Wow. Nádherný odstín, ty nehty vypadají vážně božsky :D Imaginareum

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné výlety. Člověk ani nemusí jet do zahraničí, aby si odpočinul a užil dobré jídlo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jídlo si spíš užívám tady než v zahraničí :)

      Vymazat
  5. Super post! Zoo v Zlíne je najlepšia a rada tam chodím! :) Grilujem veľmi rada a tak isto milujem Míša termix :)

    OdpovědětVymazat
  6. Do zoo Zlin bych desne chtela ale je to desne daleko :( a termix misa mi chutnal mela jsem ho zrovna vcera. a ta barvicka an nehty je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já to mám taky dost daleko, to chce udělat si výlet no :)

      Vymazat
  7. Do Zlínské ZOO mám taky v plánu zajet, jinak super fotky.
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovědětVymazat
  8. To je zvláštní, u mě je zase melounová kofola jediná, ze které mi je skoro až špatně (ta vůně mi připomíná melounovou vodku) :D. Jinak hezky shrnutý měsíc, máš se skvěle :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak melounovou vodku neznám:D, takže cítím fakt jen meloun. Kofola mi nevadí, ale ostatní příchutě jsem necítila a tahle fakt super :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...