Saloos - Bio tělový peeling čokoláda

Krásný den,
jaké máte plány na víkend? Mě dnes v poledne čeká návštěva výstavy Titanic, na kterou se těším už od svých narozenin, kdy jsem dostala poukaz na lístky. Určitě se pak o výstavě ještě zmíním. Dnes to ovšem bude o jednom voňavém peelingu značky Saloos a v následujících dnech se můžete těšit na další recenze této značky.

Peelingy používám hrozně ráda, zbožňuji ten pocit obroušené a hladké pokožky. Zrovna Saloos má opravdu skvělé peelingy, již jsem měla verzi mojito a naprosto si ji zamilovala. Čokoláda mi ne vždy v kosmetice voní, ale tohle byla moc dobrá volba.

Obsahuje extrakt z kakaových bobů, mořskou sůl a bio kokosový olej. Vůně je dokonalá, voní přesně jak kokosová čokoláda, hodně mi připomíná kokosovou Orionku, kterou miluji. Sice je to teplejší vůně, vhodná spíše na zimní období, ale pokud jste milovníky čokolády, je to skvělý pomocník na celý rok.

Napoprvé je peeling hodně tuhý, ale teplotou těla začne tát a není pak vůbec problém ho nabrat. Pokud máte peeling v teplejším prostředí, má olej tendence se oddělovat od zrníček, takže je třeba ho promíchat. Zrníčka mořské soli jsou tak akorát hrubá, dokonale odstraní odumřelou kůži a pokožku zanechají hladkou a moc příjemnou na dotek.

Během peelingování se uvolňuje kokosový olej, který pokožku těla zanechává hydratovanou. Ze sprchy vylézám lehce mastná, ale není co nic strašného, v podstatě hned se mastnota vstřebá a zůstane jen perfektně hladká a provoněná pokožka. Tohle je super pro mazací lenochy, jelikož pak už není třeba žádná následná péče jako je tělové mléko apod.

Malým mínusem by mohla být možná jen velikost produktu. Má pouhých 140ml, takže pokud ho používáte fakt pravidelně, rychle ubývá.
Obsah: 140ml
Cena: 124Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte rády peelingy?
Co říkáte na tyhle od Saloos?

17 komentářů:

  1. Měla jsem ho minulé léto tento a byl naprosto výbornej :) A klidně bych uvítala větší balení, protože je pravda, že rychleji ubýval

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ten Mojito a úplně ho miluju, kupuju druhý balení :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ho miluju, teď mám na testování levandulový :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna levandule mě neláká, ale ráda si pak přečtu recenzi :)

      Vymazat
  4. Saloos jako znacka je fakt bozi. Jejich veci miluju.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak peelingy mám taktiež veľmi rada, i keď mám problém sa dokopať k ich používaniu. Určite skúsim aj tento :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tenhle vypadá moc hezky, musí to nádhěrně vonět :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá skvěle, taky bych ráda vyzkoušela nějaký peeling od Saloosu. Jen škoda toho malého balení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Taky už mám Čokoládu ozkoušenou a musím říct, že je naprosto dokonalá ♥ ale to velké balení bych brala taky.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. Do peelingů jsem nikdy moc neinvestovala, zkoušela jsem akorát nějaké od Baley, ale i ty posloužily celkem dobře, jen ty vůně nic moc. Tenhle asi musím mít, už kvůli té vůni :D :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...