Soaphoria - Malinový olej BIO panenský

Soaphoriu už určitě velmi dobře znáte, já ji začínám milovat stále více a velmi doufám, že Vy ji stále nemáte plné zuby, jelikož dnešní recenze bude věnována opět této přírodní kosmetice. Navíc se velmi hodí na letní období a proč? To se dozvíte v článku.

Když jsem hledala, co bych nejraději vyzkoušela, ihned mě zaujal malinový olej. Soaphoria nabízí hned několik BIO olejů, například arganový, avokádový, hroznový, levandulový a spousty dalších. Já ovšem sáhla po malinovém.

Když jsem olej vybírala, přiznávám, že jsem ho úplně detailně nezkoumala, proto mě překvapilo, když jsem rozbalila malou 50ml lahvičku. Bylo tedy jasné, že olej nebudu využívat na běžné denní mazání, jelikož bych ho měla na týden, ale bude mít vzácnější využití. Balení je ale moc hezké, skleněná lahvička vypadá skvěle a rozhodně se využije i po spotřebování produktu.

Olej je vyroben ze semen malin lisovaných za studena. Je tedy bohatý na omega 3 a omega 6 mastné kyseliny. Obsahuje vitamín A a díky vitamínu E chrání pokožku před stárnutím a poškozením. Jelikož je lisován pouze ze semen, tak po malinách bohužel nevoní.

Přesto je vůně příjemná, těžko ji ale popsat. Prostě čistá, olejová vůně možná s kapkou něčeho zeleného jako jsou lístky. A proč jsem se zmiňovala, že produkt je vhodný na letní období? Jelikož malinový olej má vysoký ochranný faktor a je tedy vhodný na opalování. Takže pokud chcete na opalování něco přírodního, tenhle olejíček je dobrým kandidátem.

A pokud už jste se stihly spálit na sluníčku, olej má příznivé účinky na spáleniny. Přináší úlevu poškozené pokožce a má antioxidační účinky. Vhodný je i na lupenku a různé ekzémy. Dokonce i jako prevence zánětu dásní, tohle je za mě snad jedna z nejlepších vlastností, jelikož se zuby problémy mám.

Olej je samozřejmě mastný jako každý jiný olej, ale moc dobře se do pokožky vstřebává a nelepí. Hydratace je samozřejmě na jedničku. Zkoušela jsem olej na podrážděné podpaždí, které způsobil jeden deodorant, po kterém se můžu udrbat. Olej sice nezabere okamžitě, ale po několika minutách je podpaždí zklidněné a nesvědí.

Jak vidíte, olej má mnoho využití a je jen na Vás, na co si ho oblíbíte.
Obsah: 50ml
Cena: 247Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu krasnakazdyden.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Zkoušely jste olej na opalování?
Jak Vás zaujal? 

12 komentářů:

  1. Krásné fotky :), o tomto produktu slyším poprvé a musím, říct, že jsi mě na něj docela nalákala.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. jezis ty maliny vypadaji tak bozskyyy <3 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva aranžmá z malin :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  4. Ty maliny ♥ krásné fotky. Ale Soaphorie už plné zuby mám, recenze na ni jsou všude, takže si počkám, až ten boom trošku pomine a pak nad ní budu přemýšlet :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky :-) Od této značky jsem zatím nic neměla, ale časem určitě něco zkusím.

    OdpovědětVymazat
  6. pekna recensita, oleje mam velmi rada a tento malinovy vyzera extra zaujimavo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...