Spotřebováno za květen 2016

Milé čtenářky,
jak si užíváte víkend? Po novinkách, které byly opravdu bohaté, tu je spotřeba za daný měsíc. V květnu se mi povedlo dodělat celkem osm produktů, což je klasické číslo. Sice mi spotřebované produkty na první pohled přijdou chudé, ale půlka z nich je dekorativka, což je skvělé, jelikož dekorativka mizí pomalu.

Jsem ale hrozně pozadu v recenzích, spousta produktů teprve na svoji recenzi čeká. Dokonce i dva měsíce spotřebovaná kosmetika ještě nemá sepsaný článek, ale vše bude, pracuji na tom a co nejdříve bych to chtěla dohnat.

1. Dermacol tělové mléko mandarinkový sorbet (Recenze) - Jak jistě víte, tuhle řadu zbožňuji. Mandarinkový sorbet krásně voní v tubě, opravdu nádherná vůně mandarinek, avšak při aplikaci začíná být neskutečně přeslazená a chemická, hodně mi vůně vadila. Hydratace průměrná, pomalejší vstřebávání.
Koupila bych znovu: NE

2. Dove Express kondicionér Intensive Repair (Recenze) - Vlastnosti kondicionéru a účinky masky. Naprosto dokonalý kondicionér, vůbec jeden z těch nejlepších. Vlasy nezatěžuje, zanechává je překrásně hebké, úžasné na dotek a jdou bez menších problémů rozčesat.
Koupila bych znovu: ANO

3. L`Oréal šampon Nutri-Gloss Luminizer (Recenze) - Vlasy zanechává hebké, na pohled lesklejší, mají objem a nemastí se. Moje druhé balení a i po takové době používání jsem byla spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

4. Estée Lauder DayWear Advanced Multi Protection Cream SPF15 (Recenze) - Krém byl hodně lehoučký, měl příjemnou vůni. Do pleti se ihned vsákl, bohužel nebyl určen pro moji pleť, takže hydratačně mi nestačil, ale jinak byl skvělý.
Koupila bych znovu: NE

5. Sleek Make-up New Skin Revive (Recenze) - Make-up má střední krytí, přesto vypadá přirozeně a nedělá dojem masky. Nezvýrazňuje žádná suchá místa ani nezalézá do vrásek. Výdrž také moc dobrá.
Koupila bych znovu: ANO

6. Dermacol Double Magic Mascara (Recenze) - Sice jeden a ten samý kartáček, avšak když ho vytáhnete z objemu, zůstává na něm více barvy a lehce slepuje. Naopak z délky je skvělý. Během dne neopadává, nerozmazává se. Měla jsem snad tři balení a spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

7. Jordana balzám na rty Sweet n`Smooth (Recenze) - Po rtech dobře klouže, vydrží přibližně hodinku. Hydratace nic moc, spíše dodá rtům lehce barvičky. Vůně sladká, maličko chemická. Prostě průměrný balzámek, který neurazí, ale ani nenadchne.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. Avon duo oční stíny Color Trend - Měla jsem je už šíleně dlouho, ani nevím, zda se ještě prodávají. Pigmentace průměrná, ale na denní nošení mi bohatě stačily a používala jsem je opravdu ráda.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte některý z produktů?
Co se povedlo spotřebovat Vám?

8 komentářů:

  1. Elsev šampon jsem měla taky a byla jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Mandarinkový sorbet mě také nezaujal, čekala jsem něco více svěžího, na mě moc přeslazené.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jeden z produktů jsem ještě neměla, tak si některé napíšu na seznam a určitě vyzkouším.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Nic z produktu jsem nezkoušela, ale podívám se po nějakém Elseve samponu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ze tvých spotřebovaných výrobků jsem žádný neměla. Ráda bych vyzkoušela nějakou vlasovou péči od Dove. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Mandarinkový sorbet je na mě moc sladký a Elseve Luminizer mi taky moc nevyhovoval a dělal mi takové těžké vlasy. S ničím dalším zkušenost nemám. I já mám u dekorativky problém se spotřebováním ale občas něco málo se mi povede dodělat.

    OdpovědětVymazat
  7. Ani jeden z produktů jsem nezkoušela, ale láká mě to tělové mléko Dermacol :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím s názorem na Dermacolí mandarinku, měla jsem sprcháč a vůně mi taky potom vadila. Zaujal mě Sleek make-up :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...