Brandnooz box - Červen 2016

Krásný den,
máme tu nový měsíc a to znamená, že studentům začaly prázdniny. Jaké bylo vysvědčení a co plánujete na léto? Mě se díky bohu škola už netýká, ale dnes mi začala dovolená, takže si volno také užiju. Včera dorazil červnový Brandnooz box a tak se hned mrkneme na jeho obsah.

Mám ráda překvapení, takže se snažím vyhýbat tomu, abych jeho obsah někde zahlédla. Přesto mi to nedá a vždy mrknu na facebook Branznood boxu na reakce lidí a tentokrát jsem četla opravdu nadšené, takže jsem byla velmi zvědavá a natěšená. Po otevření jsem naprosto ty pozitivní ohlasy chápala. Box nadupaný, téměř u všeho jsem juchala a nevěděla, z čeho se radovat více.

  • Babiččina volba Hladká mouka na kynuté těsto - 1kg, 23,90Kč
Je speciálně namletá pro lepší kynutí těsta. Těsto má větší objem, je pružnější a lépe drží tvar. Vhodná na všechny kynuté moučníky jako jsou koláče, buchty, záviny, rohlíky..Mouka se rozhodně neztratí a ráda s ní něco upeču.  Těch babiččiných jsem již pár měla a byla jsem spokojená, i když je zas pravda, že takový rozdíl v značkách nevidím.

  • Dr. Oetker Zlatý klas - 40g, 9Kč
Krémový prášek, který lze použít na vanilkové náplně krémů, omáček, těst a korpusů či pudinků. Tohle mě okamžitě zaujalo, různé krémy já ráda a věřím, že bude na nějaký dezert výborný. Hned mám chuť něco upéct.

  • Noli Sušené droždí - 7g, 5Kč
Se skvěle mísí s ostatnímí sypkými ingrediencemi a je vhodné pro ty, kteří teprve s pečením začínají. Na info letáčku byl recept na jednoduché pečené langoše, které připomínají pita chléb. Ten já mám ráda a recept tedy využiji a droždí vyzkouším právě na tohle.

  • Vest Tyčinky solené -150g, 19,90Kč
Společnost Vest slaví 20let a k narozeninám byla na trh uvedena edice s obalem z roku 1996. Tyčinky Vest znám a jsou moc dobré, podobné zobání mám v boxu ráda, takže tyčinky potěšily a budou dělat společnost u nějakého filmu.

  • BeBe Dobré ráno NaMěkko s kousky čokolády - 50g, 19,90Kč
Měkké BeBe se v boxu objevily nedávno, ale vůbec mi nevadí, že jsou tu zase, právě naopak. Jsou naprosto luxusní, strašně mi chutnají. Jako malá svačinka, nebo pokud máte na něco chuť, je to naprosto ideální.

  • Boneco Dijon Premium - 135g, 28,90Kč
Vyznačuje se výraznou ostrou pálivou chutí a žlutou až žlutohnědou barvou. Hořčici nejím vůbec, ale ostatní v rodině ano, takže se určitě využije.

  • Haribo F!zz Miami - 85g, 19,90Kč
Kyselé proužky s ovocnými příchutěmi borůvky, jablka, citronu a jahody. Gumové bonbony vždy zmizí rychlostí blesku a tyhle se pomalu nedožily ani focení. Navíc Haribo je za mě nejlepší značka bonbonů, takže super.

  • Fidorka Mléčná s kávovou náplní - 30g, 10,90Kč
Limitovaná edice a můžete vybírat ze tří roztomilých obalů. Jelikož jsem kávová, tak i kávová fidorka mi chutná. Už jsem párkrát měla a je opravdu výborná.

  • Chupa Chups Big Babol Fun Berries - 10,90Kč
Tak mě napadá, že žvýkačku jsem neměla hodně dlouho. Na podobných žvýkačkách mi vždy vadilo, že jsou šíleně obrovské, takže jsem si dávala vždy jen půlku. Berries příchuť ale ochutnám a díky bublinám se vrátím do dětství.

  • Ahmad Tea Cold Brew - 79Kč
Poctivý ledový čaj, který je ihned a bez vaření připraven. Je vyroben ze skutečných lístků pravého černého čaje ve třech příchutích - English Tea, Lemon and Lime, Peach and Passion Fruit. Čaje sice nepiji, ale s ledovým takový problém nemám a v létě s ledem na osvěžení by se mohl využít.

  • Jupí Melounové mojito - 0,7l, 56,90Kč
Tak o tohle se s nikým nedělím :D Miluji příchuť melounu a miluji mojito, takže si dovedete představit, jakou radost jsem měla z limitované edice sirupu Jupí. Kombinace melounu, máty a limetky je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel.

  • Bittersweet Original Bitter Cola - 35Kč
Kolový nápoj s minimem kalorií a přírodním sladidlem stevií. Je bez přidaných cukrů, chemických konzervantů a barviv. Na první pohled mě tohle zaujalo, dokud jsem si nepřečetla, že se jedná o hořký nápoj, což nemám ráda a navíc je bez kofeinu, kolový nápoj a bez kofeinu :D Ochutnám, ale upřímně nemyslím, že mi bude chutnat.

  • Strongbow Dark Fruit - 0,4l, 19,90Kč
Cidery mám hrozně ráda a vůbec mi nevadí, že se v boxu objevují docela často. Hořkosladká chuť, které dominuje černý rybíz. V letáčku uvádí, že je to červnová novinka, já už ale jeden rybízový měla, byl výborný, ale je možné, že se jednalo o jinou značku. To nic nemění na tom, že černý rybíz je fajn příchuť.

Ufff, to je konec. Tentokrát opravdu narvaný box a navíc vším, co využiji a snad na nic nemůžu říct, že nevím, co s tím. Spousta produktů na pečení, což je fajn, protože pečení mě baví a tohle mě aspoň donutí si na to udělat čas. Hromada dobrot, něco k pití a tentokrát ani čaj nebudu kritizovat. Za mě jeden z nejlepších obsahů.

Jak se Vám obsah líbí?

6 komentářů:

  1. Tý jo tak tohle vydání se mi líbí také :)))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tak takhle nadupaný obsah jsem snad ještě neviděla :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nejvíc zaujala ta šťáva. Mám v práci hnusnou vodu, tak se těším, až si ji ochutím :-D Kávová Fidorka mi celkem chutnala, resp. na to, že nemám kávové příchutě vůbec ráda, nebyla špatná. Pitivo ocením vždycky :-D Mouku a droždí nevyužiju, ten krém v prášku taky asi ne. Žvýkačky a bonbony beru jen jako doplnění boxu, sním je, ale že bych se na ně v každém boxu těšila, to vůbec. Hořčici ráda zkusím, slané tyčinky nejím, tak je snad udám doma a BeBe mi víc chutnají ty brusinkové.

    OdpovědětVymazat
  4. Mohli by dělat bezlepkový box, já chci taky takový překvápko do domu :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Za mne tentokrát box taky dobrý, byť hodnota v doporučených cenách nedosáhla tři stovky, které bych očekávala, když za tuto cenu je půlroční předplatné. Už mám taky něco ochutnané - propadákem bude určitě Sweetbitter, ta mi nechutná tak, že ji těžko z těch neochutnaných věcí něco překoná.
    Jinak už mám na blogu taky článek, takže se můžeš podívat, co jsem boxu říkala já, detailněji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...