Čištění pleti s micelární řadou Lirene

Hezký den,
o značce Lirene jsem se na blogu již několikrát zmiňovala a určitě ještě budu, jelikož tahle značka je mi stále sympatičtější, nabízí levné, ale přesto kvalitní produkty. A dnes se podíváme na její micelární řadu, která se letos malinko rozrostla.

Pleť odličuji buď namokro čistícími gely rovnou ve sprše, nebo právě micelárkami. Micely fungují v podstatě jako magnety, přitáhnou k sobě veškeré nečistoty. Není nutné používat vodu a produkty jsou vhodné i pro citlivou pleť.  Co od micelárek ale také požaduji, aby zvládly odlíčit i oči.

Micelární řada obsahuje Fyziologický micelární gel a Micelární vodu 3v1, kterou od letoška seženete nejen v 200ml balení, ale i v maxi balení obsahující 400ml. Velké balení je určitě praktické pro ty z Vás, které mají velkou spotřebu podobných produktů. Díky maxi balení nemusíte hned běžet do drogerky pro nové.

Micelárka od Lirene byla snad jedna z prvních, co jsem kdysi vyzkoušela. Obsahuje D-panthenol a med, které pleť zklidňují a hydratují. Vitamín C se zas postará o rozjasnění a regeneraci. Má strašně příjemnou svěží vůni. Cítím v tom okurky a malinko ovoce, vůně je velmi povedená.

Jinak ale zas takové kamarádky bohužel nejsme. Pleť vyčistí dokonale, sice chvilku lepí, ale není to nic hrozného. Do dvou minutek je lepivost pryč. Ale s očním make-upem si neporadí vůbec. Oči je třeba vyloženě dřít, aby je odlíčila, což není dobré a už vůbec ne pro citlivé oči.

Pokud micelárkou odličujete pouze pleť a nevadí Vám chvilková lepivost, tak je fajn. Pokud požadujete i odlíčení očí, tak v tomto případě není ideální. Velké balení koupíte za 149Kč, 200ml za 89,90Kč.

Co ale naprosto miluji, tak je micelární gel. Na blogu už jsem o něm psala a objevil se dokonce v oblíbené kosmetice za rok 2015. Stále ho považuji za vůbec jeden z nejlepších odličováků a vlastně pokud bych byla nucena říct jen jednoho svého favorita, bude to právě Lirene Fyziologický micelární gel.

Gel se dá použít dvěma způsoby. Buď jako klasický čistící gel společně s vodou, nebo nasucho jako jakoukoliv jinou micelární vodu. Já si ho oblíbila právě nasucho. Má poměrně řídkou konzistenci, je hodně lehoučký a na pleti opravdu příjemný.

Obsahuje D-panthenol, který pleť zklidňuje a mangový vosk zas pleť zjemní a hydratuje. Nelepí, pleť je nádherně hebká a dokonale vyčištěná. A oči? Stačí nenásilně přejet tamponkem a jsou odlíčené, nemá problém ani s voděodolným make-upem.

Praktická pumpička se dá pootočit a tím otevřít či uzamknout. Dobře se reguluje, takže nehrozí, že gelu vymáčknete zbytečně moc. Stejně jak micelárka, tak i gel má moc příjemnou parfemaci. Gel koupíte za 139Kč a doporučuji ho všemi deseti.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.


Máte zkušenost s micelární řadou?
Zaujal Vás některý produkt?

Mimochodem, zvětšila jsem fotky. Jaká velikost Vám více vyhovuje?
Tahle nebo ta předchozí, menší verze?

3 komentáře:

  1. spomínam si, keď som skúšala túto micelárku, tak tiež mi vadila tá lepivosť, aj to, že nejak extra dobre neodličovala..mala vtedy trošku iné balenie, takže možno sa aj zloženie zmenilo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bylo to mensi 200ml baleni, to vypada jinak nez tohle velke :)

      Vymazat
  2. Nalákala jsi mě na gel :) Sice jsem většinou na tyhle mokré metody líná a používám je jen, když si zároveň myju vlasy, ale to použití bez vody se mi moc líbí. U micelárky je škoda těch očí, u mě taky všechny produkty končí, pokud tohle nezvládnou. Ale mám doma odličovače očí, které jsem si omylem koupila, tak to možná nakombinuji a zkusím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...