Kiko - Rtěnka Ultra Glossy Stylo

Krásný den,
dnes mi končí dovolená, odpoledne odlétáme zpět domu a i když je článek přednastavený, tak určitě už z toho mám depku a domu se mi vůbec nechce. Pamatujete, jak jsem na začátku roku v kosmetickém shrnutí psala, že bych se ráda více zaměřila i na dekoratiku a věnovala ji více článků? Více článků je věnováno pečující kosmetice, ale není to rozhodně tím, že bych dekorativku nepoužívala. Právě naopak, dekorativku naprosto miluji a v dnešním článku začnu trochu plnit slib.

Podíváme na jeden kousek, který jsem si zamilovala hned od prvního použití. Dovolenou trávím v Itálii a dnešní značka má kořeny právě tam. Možná jste správně uhodly, že se jedná o kosmetiku Kiko. Rtěnku jsem si kupovala v Německu, ještě v době, kdy u nás nebyla značka dostupná. Nyní ji ale už seženete na e-shopu kikokosmetika.cz

Bylo velmi obtížné si vybrat odstín, tolik krásných barviček. Rtěnku seženete v přirozených hnědých odstínech, ale i v červených, růžových a dokonce i v mnohem nezvyklejších barvách. Nakonec jsem sáhla po odstínu 814 Glam Magenta, což je šťavnatá růžová barvička s podtónem do fialova.

Balení je poměrně jednoduché, matná černá tuba s bílými nápisy. Působí ovšem elegantně, víčko drží a nemám, co bych vytkla. Jen mě mrzí, že nápisy se ošoupávají, pokud rtěnku nosíte v kosmetické taštičce.

Rtěnka má SPF15, takže skvělý společník na léto. Má ultra vysoký lesk a má působit mokrým dojmem. Konzistence je gelová, skvěle se na rty nanáší a působí lehoučkým dojmem. Na rtech je velmi příjemná, tahle konzistence mi maximálně vyhovuje. Rty nestahuje, nevysušuje, ale naopak je krásně zvláční a hydratuje.

Právě ale ta konzistence může za to, že výdrž není kdovíjaká. Určitě nečekejte, že Vám vydrží na rtech několik hodin. Malinko pití zvládne, ale po jídle už je třeba barvu obnovit. Pigmentace je více než dobrá, na rtech vytvoří sytou barvu, která ale i ve výraznějším odstínů nepůsobí křiklavě. Samozřejmě se pigmentace ale nedá srovnávat s jinými krémovými rtěnkami. Tohle je takový střed mezi balzámo rtěnkami a klasickými rtěnkami.

Co mi vyhovuje, tak ta hydratace a hlavně to, že i když nemám rty úplně v perfektním stavu, tak vypadá dobře. Nezalézá do vrásek a hlavně nezvýrazňuje suchá místa a šupinky. Já jsem s rtěnkou maximálně spokojená, patří mezi mé nejoblíbenější kousky a určitě bych se nebránila ani dalším odstínům.
Obsah: 2g
Cena: 179Kč
Hodnocení: 5/5

Znáte značku Kiko?
Zaujala Vás rtěnka?

6 komentářů:

  1. Ta rtěnka vypadá moc hezky :-) já sice rtěnky nenosím, ale tato je moc pěkná

    OdpovědětVymazat
  2. Rúže nenosím, ale tento má krásny odtieň a vyzerá to na dobrú pigmentáciu :))

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhledem k tomu, že se také nacházím v Itálii, měla bych tuto značku vyhledat :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...