Letní DM box

Krásný začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? Od úterka trávím dny na dovolené v Itálii a ještě před odjezdem mi přišel mail, který mě neuvěřitelně potěšil. Konečně se mi opět povedlo vyhrát DM box. Vyhrála jsem ho jen jednou a to ten úplně první.

Ihned jsem pro box běžela, byl strašně těžký a já se nemohla dočkat, až ho otevřu. Bodů mám na kartě furt hrozně moc a využít je právě na box mi přijde skvělé. Vlastně bych je použila snad i jen na tu krásnou krabičku. Opravdu nádhera, vyloženě letní a nehrozí, že bych ji dále nevyužila. Po otevření jsem byla nadšená ještě více. Tak úžasný obsah jsem opravdu nečekala.

  • Intimed vaginální gely - 5g
Hned první produkt, který na mě vykoukl, jsou tyhle dva vaginální gely, které v letáčku ani nejsou napsané. Relactagel obsahuje kyselinu mléčnou, která obnovuje přirozenou kyselost. Gel se používá k léčbě a prevenci. Regelle zas ulevuje od svědění, podráždění apod. Proč ne, myslím, že tohle spousta žen ocení a gely se budou hodit.

  • Zendium zubní pasta Gentle Whitening - 75ml
Zubní pasty také využije každý a Zendium mi docela vyhovuje. Tahle má jemný bělící účinek a neobsahuje pěnící složku SLS. Já tedy raději pěnivé pasty, ale není to pro mě vyloženě podstatné.

  • Somat čistič myčky - Vzorek
Je to první produkt značky Somat, který se dá použít zároveň během klasického mytí nádobí. Působí hluboko uvnitř myčky, odstraňuje mastnotu a usazeniny vodního kamene. Čistič, který se dá použít zároveň během mytí je super, určitě vyzkoušíme a případně i koupíme. Somat je fajn.


  • Schauma regenerační šampon 7 Blossom Oil - 250ml
Zásoba šamponů se mi pomalu začíná rozrůstat, ale to vůbec nevadí. Šampon hloubkově regeneruje a vyhlazuje vlasové vlákno. Obsahuje 7 zázračných květů, krásně voní a jelikož mi posledně Schauma sedla, tak mě šampon velmi potěšil.

  • Balea sprchový gel limetka a máta - 300ml
Sprcháč je z limitované edice. Nedávno jsem k němu čichala v drogerii, vpní jako mojito, takže na léto ideální volba. Navíc sprcháč se nikdy neztratí.

  • Balea gel na holení kokos a ibišek - 150ml
Má bohaté pečující a hydratační složení s aloe vera a úplně úžasně voní. Balea má opravdu velmi voňavé gely na holení. Já je tedy nepoužívám, když je třeba stačí mi obyč sprcháč. Ale když už ho mám, tak ho použiji, hlavně kvůli té vůni. Vlastně mi i udělal radost, třeba budu mile překvapená a budu chtít další.

  • Aussie minivzorky - 75ml
Tak tyhle vzorečky mi udělaly neskutečnou radost. Aussie chci už dlouho vyzkoušet, ale ty šampony jsou docela drahé a dát tolik za něco, co mi třeba ani nesedne, se mi nechce. Naprosto dokonalý na vyzkoušení. Šampon je určen pro suché a poničené vlasy. Kondicionér je zvlhčí a zjemní. Na masku jsem dost zvědavá, na tu jsem četla velmi pochvalné recenze. A suchý šampon ráda vyzkouším od jiné značky než je Batiste či Lee Stafford, které používám.

  • Garnier Pure Active čistící gel - 200ml
Gel je sice určen pro problematickou pleť s nedokonalostmi a černými tečkami, ale pokud na mojí suché nebude dělat žádnou neplechu, tak ho klidně spotřebuji sama, jelikož odličování na mokro je moje. Obsahuje výtažek z borůvky, aktivní složku uhlí a kyselinu salicylovou.

  • Nivea micelární ubrousky - 25ks
S ubrousky nemám žádnou zkušenost, jsem docela zvědavá, jak dobře budou odličovat. Obsahují micelární vodu a vitamín E. Pleť čistí, hydratují a zanechávají ji svěží a vláčnou.

  • Dermacol oční linky Colour Eyeliner 
Z této barevné novinky od značky Dermacol mám velkou radost. V boxu bylo více variant, já našla modrou a na léto budou určitě skvělé. Mají tenký hrot, jsou bez parabenů a měly by být voděodolné.

  • Balea balzám na rty - 4,8g
Po tomhle balzámku už šilhám pěknou dobu, ale stále jsem mu odolávala. Takže jsem naprosto nadšená, že jsem ho v boxu našla. Vůni melounu miluji a balzám mě fakt hodně potěšil.

  • Tranquini nápoj Jade - 250ml
Relaxační nápoj s příchutí zeleného čaje a extraktu z bylinek. Vůbec neznám, ale příchuť zeleného čaje mám ráda, takže ochutnám. Sice to není něco, co bych si sama koupila, ale proč nevyzkoušet něco nového.

  • Bombus energetická tyčinka kokos & kakao bezlepková - 50g
Tyčinka je z tepelně neupravených a čiště přírodních surovin. Zažene hlad, zasytí a dodá energii. Kokos mám hodně ráda, tyčinku jsem již ochutnala a je pěkně hnusná :D

  • Vivo proteinová raw tyčinka zelený ječmen bezlepková - 45g
Tady se trochu obávám chutě, ale zas kombinace ořechů, ovoce by nemusela být špatná, i když má v sobě ječmen a spirulín. No uvidím. Po předchozí ji ale moc šancí nedávám.

  • Biotin - 30 tablet
Vitamín B, který pomáhá udržovat zdravou pokožku a vlasy. Přispívá k normální funkci nervového systému a je vhodný při únavě či zotavování. Tabletky hrozně ráda zkusím, jelikož vlasy mi poslední dobou dost padají a unavená jsem také v jednom kuse.

Obsah mě opravdu hodně potěšil. Nějaké produkty jsem měla na wishlistu, jiné se zas hodí a ráda je vyzkouším. Pak se tu najdou takové, které bych si sama nekoupila, ale myslím, že i tom box je, najít něco nového. Já jsem maximálně spokojená, z boxu mám ohromnou radost. Velmi povedená edice.

Povedlo se Vám vyhrát?
Jak se Vám obsah líbí?

12 komentářů:

  1. Musim rict, ze tato edice se opravdu povedla. Ja mela ten minuly a musim rict, ze oproti tomuto bida.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento box se opravdu vydařil. Já soutěžím od začátku a poprvé se mi poštěstilo. Box jsem vyhrála. A je opravdu skvělý.

    OdpovědětVymazat
  3. Super produkty tento boxík obsahoval, já štěstí neměla, třeba jindy. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Myčku sice nemám, ale jinak bych našla využití pro všechny produkty. Moc pěkný box! :)
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji, já bych měla také radost. Já jak více nakupuji v Rossmanovi tak nemám tolik bodů, ale už se k 200 blížím.
    Super obsah, moc se mi líbí, Biotin je super, mě hodně pomohl hlavně s vlasy, bohužel na někoho může působit že má potom větší chuť k jídlu. Taky se odličuji na mokro ale Garnier mi nikdy moc nevyhovoval, já mám z drogerky radši Mixu. Aussie miniaturky by mě potěšily a hlavně teď v létě kdy každý jezdí na dovolené je tohle skvělý nápad dát je do boxu.

    OdpovědětVymazat
  6. Box by mě také velice potěšil, jsou tam dobré produkty! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct, že tento box se velmi vydařit.

    OdpovědětVymazat
  8. Já DM box běžně ignoruju, ale tenhle se jim fakt povedl. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Raw mi taky nechutná... koncept se mi líbí, ale většina výrobců to tak nějak neumí a má to takovou podivnou pachuť... zlaté flapjacky.
    Za mě je tento box ale slabota, zapojila jsem se do soutěže, nevyhrála, a pak jsem zjistila, že bych nic nevyužila (protože to, co mě zaujalo, už mám :D), tak jsem nakonec ráda... ale všichni ostatní jsou z něj nadšení :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem nadšená hodně :) Využiju úplně všechno a za mě snad nejpovedenější box ze všech, co doposud byl

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní DM box, moc mně mrzí, že jsem nevyhrála, protože byl vážně nadupaný :D

    OdpovědětVymazat
  12. Achjo, strašně mě štve, že mám na kartě málo bodů. Kartičku si pokaždé zapomenu, tak mi body propadnou, tak jsem box nemohla zkusit :(
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...