Letní edice Glanc boxu

Hezký den,
o Glanc boxu už jste jistě slyšely a pokud ne, tak jen ve zkratce. Glanc box spadá pod Brandnooz box, ale místo dobrot najdete v boxu kosmetiku a drogerii. Pokud by Vás zajímaly obsahy předchozích boxů, najdete je pod štítkem Glanc box. Mě podobné boxy chybí, bavilo mě každý měsíc rozbalovat záhadný balíček a radovat se z nové kosmetiky a nově objevených značek či produktů.

Glanc box sice nevychází každý měsíc, ale jsem opravdu ráda, že něco takového existuje. Když přišel mail, že se chystá letní edice, vůbec jsem neváhala a ihned objednala. Na první pohled je toho v boxu docela málo, ale přesně takhle působilo i předchozí vydání. Při bližším prozkoumání toho ale tak málo není.

  • Smac Ultra odmašťovač - 650ml, 89,90Kč
Značku tedy neznám, ale odmašťovač je něco, co využije snad každý v domácnosti. Produkt má citronovou vůni a odstraňuje odolnou špínu a mastnotu. Jedná se o úplnou novinku, která přišla na trh teď v létě.

  • K2r Colour Catcher - 10ks, 89,90Kč
Prací ubrousky působí jako magnet, zachycují uvolněnou barvu a špínu z prádla a není tak třeba prádlo třídit. Jsou vhodné jak na ruční praní, tak samozřejmě i do pračky a to na všechny teploty, cykly, tkaniny a jsou vhodné i do sušičky. Ubrousky jsou 100% přírodní a bez chemie. Tyhle ubrousky má hrozně ráda kamarádka a nemůže si je vynachválit, tak jsem zvědavá, ještě jsem je nezkoušela.

  • Dove Advanced hair series - 250ml, 119,90Kč
A vrhneme se na kosmetiku. Prvním produktem je šampon Dove, který mě potěšil. Tato řada je určená pro velmi poškozené vlasy, které jsou namáhané častým barveným, žehlením či kulmováním. Vlasy vyživuje do hloubky, eliminuje známky poškození, doplňuje živiny a posiluje je.

  • Dermacol Aroma Ritual vodní meloun - 250ml, 59Kč
Tak z této novinky mám velkou radost, navíc skvělá varianta, která dokonale voní. Mýdlo je úplně k sežrání. Mýdla jsem chtěla vyzkoušet, takže mě velmi potěšilo.

  • Rexona Maximum Protection Stress Control - 45ml, 159,90Kč
Největší radost jsem měla ale snad z Rexony. Tohle jsou naprosto perfektní antiperspiranty na léto. Loni jsem měla dvě varianty a nemohla jsem si je vynachválit. Bohužel jsou docela drahé a bez nějaké akce se mi kupovat nechtěly, takže palec nahoru.

  • Scholl Velvet Smooth - 7,5ml, 239Kč
Olejíček na nehty mě potěšil nejméně. Možná fajn produkt, ale já ho moc neocením a ani moc nevyužiji. Komplex 7 olejů vyživuje nehty a hydratuje kůžičku kolem nehtů. Navíc obsahuje vitamín E, který má antioxidační účinky.

Jak se Vám obsah líbí?
Objednávaly jste Glanc box?

2 komentáře:

  1. Kosmetika by mě potěšila všechna a ty ubrousky by byly taky fajn, už párkrát se mi prádlo obarvilo, když se mi omylem ke světlému zatoulala třeba tmavá ponožka :D

    OdpovědětVymazat
  2. No já si myslím že to byl celkem slabý box :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...