Nákupy a novinky za červen 2016

Krásný den,
jak si užíváte léto? Já jsem z dovolené naprosto nadšená, hlavně kvůli tomu, že se ráno můžu vyspat :D Večer se chystáme do kina na Warcraft, takže určitě pak můžete očekávat movie tip. Už jste film viděly, nebo Vás vůbec neláká?

Ale už k dnešnímu článku. Poslední měsíce byly hodně bohatě na novinky a to jak v rámci kosmetiky, tak i třeba oblečení či různých bytových doplňků. V červnu tomu tak není, byl to měsíc skromný. Měla jsem v plánu nákupy letního oblečení, ale jelikož se mi nikde nic nelíbilo, tak i zde jsem ušetřila. Takže po delší době budou novinky stručnější.

Kosmetika
Pár nových kousků tu samozřejmě mám. Něco jsem dostala na testování v rámci spolupráce a jeden malý nákup jsem učinila sama. Jsem docela ráda, že v červnu toho tolik nepřibylo, jelikož zásoby docela narostly a je třeba i spotřebovávat než jen syslit.

Řada Bi-Oil se letos rozrostla o větší 200ml balení, skvělá zpráva, jelikož větší balení mi přijde mnohem praktičtější. Od e-shopu kupkosmetiku.cz mi dorazil balíček s celou touto řadu, což mě moc potěšilo. Velké balení už si ukradla mamča, je to úchyl na oleje :D, ale jedno nejspíše nechám do soutěže, aby i jedna z Vás měla možnost slavný Bi-Oil vyzkoušet.

Velkým překvapením pro mě byl další balíček od kupkosmetiku.cz, který zaslal nádherně zabalený suchý šampon Batiste. Jedná se o letní limitku, šampon můžete koupit v této sladké verzi, nebo v orientální. Vůně je naprosto nádherná a určitě o něm bude článek.

Znáte drogerii PeMi? Bohužel tuhle drogerku mám hned u práce a musím říct, že je naprosto úžasná a její oblíbenost u mě se stále zvyšuje. Šla jsem koupit jen nutnosti jako je sprcháč na intimní hygienu a deodorant. Neodolala jsem ale tělovému jogurtu Fennel, který už jsem dlouho chtěla. Ta vůně je dokonalá. V PeMi ale najdete spoustu značek, které jinde v drogeriích nejsou a navíc vše za skvělé ceny.


Oblečení a ostatní
Jak jsem psala výše, letní nákupy moc nevyšly. Kromě tílek, sandálků a kraťasů jsem chtěla sehnat také džíny. Byl to boj, protože sehnat normální džíny je už téměř nemožné. Všude jen s vysokým pasem, děravými koleny a když jsem našla push-up džíny, připadala jsem si jak Alenka v říši divů. Pro někoho možná super, pro mě horor. Nesnáším vysoký pas, nesluší to nikomu, díry v kolenou si dokážu udělat na všech džínách a zvětšovat zadek opravdu nepotřebuji :D Nakonec jsem sehnala v New Yorkeru, alespoň jedny.

Když jsem vlezla do Nanu Nana, tak veškeré moje zklamání zmizelo. Nejraději bych se tam nastěhovala. Na první pohled jsem se zamilovala do dekoračního tácu srdce s kalíšky na svíčku. K tomu jsem si vzala svíčky ve tvaru růží a odcházela nadšená. Ještě se mi tam líbila klícka s ptáčkem, také na svíčku, ale ta už byla dražší, tak příště :)

Co hezkého jste si koupily Vy?
Jaké nosíte nejraději džíny?

14 komentářů:

  1. moc se mi líbí tvuj článek hlavněta kosmetika a dekorace

    OdpovědětVymazat
  2. Ten tác s kalíšky a ty svíčky, to je dokonalost:-) A krásná je i nadílka Bi-Olilů a nákup z PeMi:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé ten tác ve tvaru srdíčka je nádherný :) Musím zavítat do NANU NANA!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Ten tác je krásný! Stejně jako skoro vše, co nabízí Nanu Nana :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  5. Mmmm, ten Fennel jogurt bych si "dala" :)

    http://slecnazrzava.blogspot.cz/2016/06/giveaway-barvy-nekousou.html

    OdpovědětVymazat
  6. tieto džíny su veľmi pekné keby take najdem som rada, len všetko je derave teraz v tych obchodoch a to si môžem urobiť aj zo starych :-DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, mě se ty děravý ani nelíbí a jsou teď všude.

      Vymazat
  7. V PeMi jsem byla jednou a byla jsem tak strašně dlouho :D už se těším až tam zase pojedu.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...