Random aneb červen 2016

Hezký den,
v dnešním článku se naposledy poohlédneme za minulým měsícem a tím ho celý uzavřeme. Oproti květnu či dubnu mi červen přišel lehce nudnější. Vlastně ne nudnější, ale zkrátka ne moc akční. Červen se pro mě nesl hlavně v duchu odpočítávání dnů do dovolené a velkého těšení na červenec. Přesto to byl fajn měsíc, spousta tepla, po ránu světlo, což já ocením, jelikož vstávám brzy a když je světlo, vstává se mnohem lépe.

Určitě největším zážitkem pro mě byla výstava Titanic, na kterou jsem se těšila již od dubna, kdy jsem k narozeninám dostala lístky. Titanic miluji a na výstavu jsem se opravdu těšila a nezklamala mě. Odcházela jsem nadšená a jsem opravdu ráda, že jsem ji viděla. Psala jsem o ní i článek a najdete ho zde.

Stejně jak v květnu, tak i v červnu se hodně grilovalo a ke konci měsíce jsme si zašli na véču, protože Honza slavil svátek a zároveň jsme oslavili výročí. Bohužel výběr restaurace nebyl úplně šťastný a jídlo jsem ani nefotila. Chuť nám ale spravily makronky, které jsem dostala a které naprosto miluji.
Bella a Bobeš
Výstava Titanic
Výborný grilovaný sýr / Světozor s mamčou / Rybízová bublanina / Nehty
Kytička a makronky Paul k výročí

Jaký byl Váš červen?
Co pěkného jste zažili?

6 komentářů:

  1. Můj červen? Já jsem akorát tak dodělala zkoušky a měla jsem 14 dní volno, jediné, co stojí za zmínku je to, že jsem jela s přítelem a jeho rodinou na výlet na Třístoličník :)

    eLblogGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...