Saloos - Hyaluronové sérum

Hezký začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? Minulý týden jsem byla víc jak po týdnu na tři dny v práci a ode dneška mi začíná opět další dovča, tentokrát ale ta pořádná. Zítra letíme směr Itálie a já se nemůžu dočkat. Tedy nemyslím letu, nesnáším létání a celý ten proces je pro mě šíleně stresující. Ale už se těším, až zalehnu na pláž a budu si užívat moře.

Určitě se ale nemusíte bát, že by tu bylo mrtvo, články jsou přednastavené. Čeká Vás spousta recenzí a další díl Zkouknuto. Jen tedy na Vaše komentáře odpovím nejspíše až po příletu. Dnes se mrkneme na novinku značky Saloos a to hyaluronové sérum. Sérum jsem chtěla vyzkoušet hned, jakmile jsem si ho všimla na FB stránkách Saloos. I mamču velmi lákalo, takže jsme ho zkoušely obě a i když u každé z nás má trochu jiné vlastnosti, výsledek je nakonec stejný.

Začnu balením, které je jednoduché, ale líbivé. Bílá plastová tuba se stříbrnými detaily vypadá dobře, v jednoduchosti je krása. Jistě oceníte praktickou pumpičku, se kterou se dobře pracuje, určitě nehrozí, že by jste séra vymáčkly příliš moc.

Sérum obsahuje dva druhy 100% kyseliny hyaluronové. Ta první se stará o pleť dlouhodobě, zatímco ta druhá působí okamžitě. Sérum má pleť hydratovat, vyhlazovat její povrch, působit proti vráskám a minimalizovat drobné jizvy.

Pleť má rozjasnit a působit proti podráždění. Je vhodné pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější. Sérum má gelovou konzistenci, při prvním použití mě dost překvapila, jelikož je hodně řídké. Není parfemované, takže se pak neruší s dalšími produkty.

Na sérum jsem četla už dost recenzí a všechny pozitivní. Právě i díky tomu jsem si s testováním dávala ještě více načas, jelikož mi přišlo, že snad mám úplně jiný produkt. Jak mám Saloos hrozně ráda, tak bohužel se sérem jsme si nesedly a je to vůbec první produkt této značky, který nebudu chválit.

Při nanesení sérum strašně lepí. Ta lepivost je opravdu nepříjemná, ale naštěstí během pár vteřin zmizí a sérum se vstřebá. Mě se vstřebá tak dokonale, že o něm absolutně nevím. Necítím ho a bohužel nevidím ani žádné výsledky. Pleť nemám jemnější, není rozzářenější a ani při dlouhodobém používání nemůžu říct, že by působila zdravějším dojmem. Bohužel.

A teď k mamče, která sérum používala společně se mnou a která může zhodnotit i to, jak působí na vrásky. No nepůsobí nijak, ani mamče sérum neudělalo naprosto nic. Pleť nemá vyhlazenější a nevypadá ani lépe. Též ji na pleti lepí, ale narozdíl ode mě se jí vůbec nevstřebává. Když ho nanese večer, ještě ráno sérum na pleti cítí, drolí se a vstřebat se zkrátka nechce.

Mrzí mě to, ale ani jedna z nás není ze séra nadšená a doporučit ho nemůžeme, což mě mrzí, jelikož jsem na něj četla opravdu pochvalné recenze a sérum vypadalo velmi dobře. Jinak sérum má 15ml a stojí 199Kč.

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.

Už jste o séru slyšely?
Co na něj říkáte? Vyhovuje Vám?

13 komentářů:

  1. To je škoda, že nic neudělalo. Říkala jsem si, že bych ho v budoucnu zkusila, ale počkám si ještě na další recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Na tohle sérum jsem měla zálusk, ale po recenzi si ho už nekoupím. :)

    Letní narozeninová giweaway

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je snad jediná negativní recenze co jsem si přecetla, možná jen vadný kus, netuším :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mně sérum funguje skvěle, ale je potřeba na něj nanést ještě krém. Sérum samotné nehydratuje. Když na něj dám krém, tak mi přijde, že se jako by znásobí ten efekt krému :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak krém samozřejmě také používám. Na moji suchou pleť samotná séra nestačí:)

      Vymazat
  5. Skoda, ze nevyhovuje. Ale aj tak planujem vyskusat na vlastnej kozi :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je škoda.Teď jsem na vážkách,jestli si ho mám koupit.

    OdpovědětVymazat
  7. I mne veľmi nesadol. Bola som zvedavá na túto novinku, no bohužiaľ dostavilo sa sklamanie. S pleťou mi nedokázal spraviť absolútne nič, akurát sa mi po aplikácii pleť nepríjemne drobila. Výrobcovia tohoto prípravku spravili niekde chybu, mali by sa zamyslieť. Napriek všetkému som na Saloos nezanevrela. Táto kozmetická značka je podľa môjho názoru absolútny top v rámci prírodnej kozmetiky, a to som už skúšala i drahšie a zahraničné renomované značky. Ružový regeneračný olej spolu s balzamom od Saloosu sú moji najväčší obľúbenci, kupujem si ich opakovane už niekoľko rokov.

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravim.tak na me pusobi skvele..ale podle mne se musi pouzivat ruzne na ruzny tip pleti. Ja ho zkusila samotne a to jsem mela pocit ze mi spis plet naplo a trochu i vysusilo.Mam hodne citlivou plet spis susi kdy se mi na nekterych mistech loupe, ale zase nekde ji mam mastnejsi...ale hodne se mi osvedcilo nejprve nanest olej (mam ruzovy na oblicej od saloosu) a pak serum.A ten efekt je potom u me dost viditelny. Olej se pak z pleti tak tychle nedostane a jakoby zde dele zustava a pak mam plet dele vlacnou a taky jemejsi diky seru.Takze za mne super vysledky ale jedine v kombinaci s olejem ktery se musi ale urcite nanest jako prvni

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...