Výlet do plzeňské zoo

Krásný den,
jak užíváte víkend? Přesně před týdnem jsme si udělali výlet a na otočku vyrazili do Plzně, kde jsme měli v plánu, jak jinak, než zoo. V plzeňské zoo jsme byli již před třemi lety, což už je docela doba, tak proč si tuhle návštěvu nezopakovat. Součástí zoo je i dinopark, který se ovšem platí zvlášť. Viděli jsme ho posledně a stačilo, cena za vstup je poměrně vysoká, stojí 80kč, takže jsme ho tentokrát vynechali. Například v Bratislavě vstupné navíc není a ten dinopark je mnohem hezčí.

Zoo je hezká a za návštěvu určitě stojí, ale připravte se na to, že se docela projdete. Nejen, že je strašně kopcovitá, ale aby jste viděli vše, tak se musíte neustále vracet. Já si ale zoo užila maximálně, téměř na začátku mi praskl sandál(mezi prsty), takže jsem to celé odpajdala :D

Zoo vypadá hezky i díky tomu, že je to zároveň botanická zahrada. Spousta květin, zeleně, záhonů..Pokud jste jen trochu na kytičky, tak se Vám určitě bude líbit. A pokud nejste, tak se těšte na velké množství krásných zvířat.


Medvědi byli vůbec nejlepší v celé zoo. Byli jsme u nich dvakrát a podruhé jsme se trefili i na krmení, sice na konec, ale přesto jsem ráda, že jsme ho viděli. Hrozně mě překvapilo, že chovatel byl bez problému se čtyřmi medvědy ve výběhu a toho největšího měl hned u sebe a krmil ho piškoty.

Z kuandu se pomalu stává jedno z mých nejoblíbenějších zvířat ze zoo. Je to stromový dikobraz a naprosto rozkošný. Sice ho uvidíte snad jen v této pozici, ale přesto se mi hrozně líbí. V Plzni byl krásně vidět a mají tam i mládě, u kterého jsem strašně doufala, že ho zahlédneme a poštěstilo se.

V Plzni najdete velké množství všemožných hlodavců, mě se různé myšky hrozně líbí, ale do čeho jsem se naprosto zamilovala, tak do tohohle zvířátka. Vypadá to jako krysa, ale je to křeček tlustoocasý, viděla jsem ho úplně poprvé a naprosto si mě získal, vůbec se mi od něj nechtělo.

Byli jste v plzeňské zoo?
Jak se Vám líbí?

7 komentářů:

  1. V plzenske ZOO jsem nikdy nebyla, ale v pondeli jedeme do olomoucke, tak jsem zvedava :-) Jinak krasne fotky, moc se mi libi medvedi a ten dikobraz je fakt roztomily :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  2. V plzenske ZOO jsem nikdy nebyla, ale v pondeli jedeme do olomoucke, tak jsem zvedava :-) Jinak krasne fotky, moc se mi libi medvedi a ten dikobraz je fakt roztomily :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  3. Podle fotek vypadá krásně, ale nikdy jsem tam nebyla:)
    Třeba se mi někdy poštěstí ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotografie, zvířátka jsou tak úžasná stvoření :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  5. Wow tolik krásných fotek :) Vypadá to tam opravdu božsky :) v létě také moc rádi jezdíme do zoo :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, to už je pár let co jsem tam byla.. :) Krásně zachycené fotky! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...