Bi-oil - Zázrak v péči o pokožku

Krásný den,
jak užíváte víkend? Já ho trávím v Norimberku. To také znamená, že se určitě můžete těšit na další výletní články. A i když venku to moc letně nevypadá a celé letošní léto je dost podivné, v následujících dnech bych se také ráda zaměřila na letnější recenze. Za tu se dá považovat i ta dnešní, protože kdo by nechtěl například do plavek vypadat perfektně.

Bi-oil jistě všechny znáte. Pokud jste ho nezkoušely, tak jste o něm alespoň slyšely. Pokud patří mezi Vaše oblíbence či jeho koupi teprve zvažujete, tak Vás jistě potěší, že řada se rozrostla o větší 200ml balení, což je skvělá zpráva. Čili tento olejíček můžete nyní zakoupit v 60ml, 125ml a 200ml balení.

Někteří Bi-oil chválí a nedají na něj dopustit, jiní zas žádné zázraky nezpozorovaly. Recenze jsem četla dost různorodé, stejně jako vše ostatní, i tento zázrak je dost individuální záležitost. Bi-oil jsem testovala nejen já, ale i mamča, která oleje naprosto miluje, takže si okamžitě zabrala velké balení a už ho nedala z ruky.

Bi-oil je založen na olejové bázi, obsahuje kombinaci heřmánkového, rozmarýnového, měsíčkového a levandulového oleje. Dále ve složení najdete vitamín A, který podporuje tvorbu kolagenu a vitamín E má antioxidační účinky. Je doplněn o patentovanou složku PurCellin Oil, díky které je olej lehoučký a usnadňuje vstřebávání.

Je vhodný nejen na tělo, ale i na obličej. Pomáhá při hojení jizev, strií, sjednocuje odstín pokožky a hydratuje ji. Vyhlazuje stárnoucí pokožku. Zkrátka všestranný pomocník na všemožné neduhy.

Strie trápí velké procento žen, ani já nejsem výjimka. Strie mám od dob puberty, jistě to zná spousta z Vás. Bylo Vám doporučováno mazat, mazat, mazat a Vy jste jste si myslely svoje, nebo byly líné. Strie mám na bocích a v podkolenních jamkách. Jsou naštěstí světlé a nevystouplé, sice mě netrápí tolik, ale ani bych se nezlobila, kdyby nebyly. Jelikož to jsou ale starší strie, tak s těmi si Bi-oil už neporadí. Nezesvětlí, nezmenší.

Mamča naštěstí na strie vůbec netrpí, co ji ale trápí, tak dekolt. Na obličeji by jste ji těžko hledaly nějakou vrásku, ale na dekoltu má pokožku vrásčitější a máloco ji dokáže pořádně vypnout. Z Bi-oilu je ale nadšená, pokožka je úžasně hydratovaná, svěžejší a kůže na dekoltu viditelně vypnutější a vyhlazenější. Navíc se hezky vstřebává a i na pleti působí dobře. Z olejů se mamče dělají pupínky a s Bi-oil tento problém vůbec nemá.

Olej je opravdu lehoučký. Má jemnou vůni, lehce v ní cítím bylinky. Ovšem s čím mám problém, tak se vstřebáváním. I když je lehký a slibuje snadné vstřebávání, tak mě se prostě do pokožky vsáknout nechce. I po delší době mám pokožku mastnější a přesně vím, kam jsem olej nanesla.

Je tedy jen na Vás, zda Vás láká k vyzkoušení. Se staršími striemi si už těžko poradí, naopak na stárnoucí pokožku ho mamča všemi deseti doporučuje. Jelikož skvěle vyživuje, tak jako prevence by mohl být ideální parťák.


Nejmenší 60ml balení koupíte za 299Kč. Naopak největší 200ml za 699Kč.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jaké máte zkušenosti s Bi-oilem?
Láká Vás?

7 komentářů:

  1. Zkušenost nemám žádnou, ale slyším a čtu o něm neustále.

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma jedno balení a zatím je to v pohodě nevím zda pomáhá zatím na něj vždy zapomínám si ho namazat. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. O těchto produktech jsem mnohé slyšela. Kamarádka ho používá na ty strie a říkala, že trošku pomáhá. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Mě láká už dlouho, ale pořád kvůli vysoké ceně váhám s nákupem... Možná to malé balení si někdy ve slevě pořídím :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...