Brandnooz box - Červenec 2016

Hezký den,
mám tu jeden restík v podobě červencového Brandnooz boxu, který mi přišel teprve včera. Rozvážel nový pošťák, který se ani moc neobtěžoval a balík mi skončil zas na poště. Doufala jsem tedy, že tam není nic, co by se mohlo zkazit a že vydrží do opětovného doručení. Hodně jsem tedy dávala bacha, abych nikde obsah nezahlédla a nepřišla tak o překvapení.

Ten červnový, a vlastně i květnový, byl maximálně povedený a já se nového vydání malinko obávala, jelikož ne každý měsíc může být posvícení. Hodně mě překvapila váha, box byl dost lehký a já se obávala, zda něco nebude chybět. Nechybělo, jen obsahoval pouze jednu těžší věc a zbytek byly lehké produkty.

  • Nestlé Golden Minis - 375g, 89,90Kč
Největší část boxu zabírala tahle velká krabice Golden Minis, což je nová varianta s příchutí sušenek. Mňam, sušenková příchuť bude jistě výborná. Klasické Cini Minis mi chutnají a na tyhle jsem dost zvědavá, protože sušenkové příchutě a vlastně i vůně miluji.

  • Tuc Sweet Chili - 100g, 19,90Kč
Naopak Tuc nepatří mezi moje oblíbené a dám se je opravdu jen v nouzi. Navíc chili jde naprosto mimo mě, nesnáším pálivé věci, tak doufám, že zas tolik pálit to nebude a alespoň ochutnám. Tuc mě potěšily ze všeho nejméně.

  • Milka Sensations - 156g, 39,90Kč
Zpět k dobrotám a tou další jsou křupavé sušenky s čokoládovou náplní a kousky Milka čokolády. Sušenky se dají i ohřát, což určitě vyzkouším, abych mohla porovnat, jak chutnají lépe. Milku mám hodně ráda a po této novince jsem již pokukovala, takže super.

  • Oreo Chocolate Créme - 176g, 34,90Kč
Sušenková zas tolik nejsem, ale co naprosto miluji, tak jsou sušenky Oreo. Jakmile jsem je poprvé ochutnala, tak jsem se do nich zamilovala a mohla bych je jíst furt. Ovšem nejlepší jsou Double Oreo s dvojitou náplní, které se u nás neprodávají, stejně tak máčené v bílé čokoládě. Tyhle mají kakaovou náplň, mě na Oreo chutná právě ta mléčná náplň, ale přesto mi Oreo udělaly největší radost.

  • Maggi Dobré polévky - 82g, 39,90Kč
V boxu bylo několik variant, já našla cibulovou, kterou ráda vyzkouším, ale jelikož cibuli nemusím, tak uvidíme no. Polévky mám ráda domácí, ale rozhodně nemám problém ani s těmito pytlíkovými, takže za mě moc fajn.

  • Vitana Gurmánské koření - 30g, 22,90Kč
Opět více variant, buď jste mohli najít koření steak, nebo na kuře. Koření je směs hrubě mletého koření a krystalické soli. Plusem je, že je to vůbec první koření, které má na obalu průhledné okénko a Vy tak vidíte, co obsahuje. Koření se nikdy neztratí a v boxu ho vždy vítám.

  • Develey Dresink - 200ml, 39,90Kč
Dresink na salát je skvělý, hlavně teď na léto, kdy saláty jsou snad ještě více oblíbené. V boxu jsem měla Francouzský, který je lehce pikantní a ochucený koprem. Stejně jako u Tuc, i zde doufám, že pálit moc nebude. Hodí se na hlávkové saláty, rajčatové, vajíčkové, drůbeží a další.

Sice tentokrát box neobsahoval vyloženě hromadu produktů, ale přesto je to povedený obsah. Vše využiji, Tuc tedy beru spíše neutrálně, ale ostatní mi udělalo radost. Za mě fajn, nemám, co bych vytkla. Teď už zapřemýšlet, kterou dobrotu ochutnám nejdříve.

Jak se Vám obsah líbí?

7 komentářů:

  1. články s Brandnooz boxíkem mám hodně ráda. Obsah vypadá super a taky bych tentokrát snad vše použila, tedy kromě TUC, chilli zrovna moc nemusím:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento brandnooz se mi zdá jako jeden z nejpovedenějších za poslední dobu

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah je velmi povedený, zbaštila bych vše hned!

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  4. Obsah je hodně povedený! :) Největší radost bych měla z Milky a Orea :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mne tohle byl prvni brandnooz box a popravde jsem byla trochu zklamana z toho mnozstvi sladkosti. Nicmene tesim se na srpnovy a doufam, ze tam bude pro me vice zajimavejsich produktu. :)
    Take jsem mela francouzsky dresing a byl opravdu skvely. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...