Nákupy a novinky za červenec 2016

Pěkný konec pracovního týdne,
po včerejších tropických vedrech má dnes opět přijít chladnější počasí. Je to naprosto šílené, jak se počasí ze dne na den mění. Jaké máte plány na víkend? Večer se chystáme do kina na Sebevražedný oddíl. Také film plánujete?

Po skromnějších červnových novinkách tu mám opět bohatší měsíc. Pěkně jsem si to v červenci vynahradila. Mám tu jak pořádnou hromadu kosmetiky, tak ale i něco málo z oblečení. Bez okecávání, vrhněme se na to.

Kosmetika
Je toho hodně, já vím. Ovšem najdou se tu nezbytnosti, které bylo třeba koupit kvůli dovolené či jen proto, že došly. A vlastně téměř ke všemu mám nějakou omluvu.

Začnu tou kosmetikou, kterou bylo třeba koupit. Na fotce chybí ještě opalovák Sun dance, během focení jsem na něj úplně zapomněla. Ten jsem společně s Ryorem brala na dovču a stejně tak cestovní verzi laku na vlasy. Odlakovač mi došel, takže to byla další povinná koupě.

Tohle je koupě z blbosti. Do kufru jsem zapomněla přibalit snad to vůbec nejdůležitější - pleťový krém a deodorant. V hotelu byl malý obchůdek, kde měli pouze kuličkový či sprej, ale jelikož jsem si nemohla vybírat, brala jsem ho. Nejenže smrděl, ale po pár dnech jsem už po něm měla šíleně podrážděné podpaždí. Takže při nejbližší příležitosti, výletu s možností nákupu, jsem sáhla po mé osvědčené Nivee. Naštěstí tohle se nikdy neztratí, takže koupě nebolí.

Časopisy už v podstatě nekupuji, výjimkou jsou vydání, ve kterých se nachází nějaký zajímavý dárek. V posledním Joy jste mohly najít rovnou tři verze zázračného kelímku od Oriflame. Takže to jsem neodolala a vzala si růži. 

Od e-shopu krasnakazdyden.cz mi přišel další balíček. Vybrala jsem si aktivátor opálení od Soaphorie, který jsem brala hned na dovču. Brzy bude recenzi, jelikož je to opravdu letní kousek. Druhým produktem je pleťový krém Dulcia, který testuje mamča.

 V červenci vyšel již třetí Glanc box, což je box z oblasti drogerie a kosmetiky. Kosmetiku obsahoval opravdu skvělou, snad jen u olejíčku uvažuji, že ho pošlu dál. Celý obsah jste si mohly prohlédnout zde. Bodů na kartě mám stále hodně, takže tohle je pro mě ideální využití.

O největší nálož se ovšem postaral DM box, který se mi konečně povedlo znovu vyhrát. A z obsahu jsem naprosto nadšená ještě teď. Na Baleu se možná vrhnu co nejdříve, jelikož se jedná o limitky, tak abych o ní stihla napsat. Kromě kosmetiky ale obsahoval i nějaké dobroty či věci do domácnosti. Mrknout na celý obsah můžete tady.

Oblečení
Snad každé léto si kupuji nové plavky, je to už úchylka. Letos se mi ale nikde moc žádné nelíbily, až na tyhle. Jsou z ebay, ale jejich nákup jsem riskla a doufala, že nepřijde nějaký šunt,, který nebude ani sedět. No, plavky jsou nádherné, ovšem velikost absolutně neodpovídala. Spodek malinký a do vršku bych se obvodem vešla zas dvakrát. Naštěstí mám šikovnou známou, která plavky upravila a já si tak u moře užívala nový kousek. U podprsenky uprostřed ještě byla kytka, ta ovšem hned zrezla.

 Nejlepší jsou neplánované nákupy. Jakmile jdu koupit něco konkrétního, většinou odcházím s prázdnou. Plánované letní nákupy se nezdařily a pak stačilo jen náhodně vlézt do obchodu a konečně jsem sehnala, co jsem chtěla. Prvním kouskem jsou kraťasy, které jsem koupila v New Yorkeru. Určitě pak ještě mrknu na další, pokud budou někdy ve slevě, měli opravdu hezké kousky.

Na začátku měsíce se mi rozpadly moje nejoblíbenější a hlavně nejpohodlnější sandálky. Naběhla jsem proto do F&F, ze kterého jsem je měla a našla tam tyhle za krásnou cenu. Sandálků tam měli více, bohužel velikosti docela probrané, samé velké. Určitě to ale zkusím ještě jednou. Tyhle se mi moc líbí a chodí se v nich dobře.

Co jste si koupily Vy?
Také rády nakupujete plavky?

16 komentářů:

  1. Teda známá Ti upravila plavky moc pěkně, jak koukám, super :) A šortky se mi taky líbí. Nálož v DM boxu byla úžasná

    OdpovědětVymazat
  2. Plavky jsou nádherné, mít šikovné známé se neztratí:-) A moc se mi líbí i kraťasy a sandálky a samozřejmě ta hromádka kosmetiky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty sandálky jsou krásné :) Odlakovač od Ebelin používám léta a jiný nekupuji!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Super nakupy, taky casopisy kupuju jen obcas a kvuli darkum, Oriflame zazracne kelimky jsem nemohla vynechat :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoduché kraťasy a sandálky, super :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  6. To je ale nálož super produktů, ten bronztone mám taky a jsem s ním moc spokojená!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. tak to je teda riadny nakup, ja osobne nerada nakupejem a hlavne spodne pradlo co zahrna aj plavky a rifle to je pre mna horor
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  8. Letní výprodeje ve mně evokují nákup plavek - bez ohledu na to, zda je využiju nebo ne :D takže stejně jak z loňska mám asi patery plavky, letos jsem si taky jedny (a půl) odnesla! :D
    Ebelin odlakovač mi teda moc nesedí...raději mám Sally Hansen. A tu novou Rexonu chci brzo taky vyzkoušet:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  9. To je mega nálož.Ty plavky jsou super.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...