Random aneb červenec 2016

Hezkou neděli,
máme tu poslední článek v rámci měsíčních statistik a to random. Příští týden můžete očekávat Movie tip, snad dám i dohromady fotky z dovolené a nachystáno mám i spoustu recenzí. Dnes ale tedy k červenci. I když se mě prázdniny netýkají již pár let, léto si maximálně užívám. A červenec byl naprosto dokonalý měsíc. V podstatě byl ve znamení volna, dovolené a v práci jsem se ukázala jen na pouhé tři dny.

Hned první týden a půl jsem měla volno a protože kamarádce vyšlo volno na stejnou dobu, tak jsme si naplánovaly den pro sebe. Těšila jsem se snad víc jak měsíc dopředu. Hned ráno jsem vyrazila směr Brandýs nad Labem a domu jsem nečekaně dorazila až druhý den v poledne. Trošku se nám den protáhl, spousta dobrot, pití a hlavně povídání. Ani jsme se nenadály a bylo už šíleně hodin, můj odvoz jsme neustále odsouvaly na později, nakonec ho poslaly zpět domu a pokračovaly dalších pár hodin. Sice jsem druhý den byla naprosto nepoužitelná, ale rozhodně to byl jeden z nejlepších dnů a shodly jsme se na tom, že podobné dny musíme organizovat častěji. Sice se snažíme pravidelně zajít na oběd, nebo alespoň kafe, ale znáte to, času je málo, bohužel.

Začátkem měsíce jsme si s Honzou udělali výlet do plzeňské zoo, kde jsme byli již před pár lety. A dlouho na výlet nezapomenu, hned na začátku se mi rozbila bota, takže celou zoo jsem pajdala a chodila jak blbec s obvázanou nohou, aby bota alespoň trochu držela. Jinak ale zoo určitě stojí za vidění. Hezké výběhy, nádherná zvířata a příjemné prostředí. Zoo jsem věnovala i samostatný článek, který najdete zde.

Léto si nedokážu představit bez pořádné dovolené a tou je pro mě moře. Zájezd jsme vybrali opravdu až na poslední chvíli. Vybírali jsme z několika destinací a nakonec vyhrála Itálie, konkrétně Kalábrie. Hotel byl dobrá volba, ovšem jednalo se o resort a kolem nic nebylo, takže jsme byli opravdu uzavření čistě tam. Jídlo ale moc dobré, pláž nádherná, moře čisté a teplé. Zklamaly nás pouze výlety, ale o tom všem se rozepíšu více až v článku, který plánuji.
 Den s kamarádkou / Erhartova cukrárna / Dobré, ale jako makronky pouze vypadají

 Plzeňská zoo

 Kvítí / Momentálně nejoblíbenější jídlo / Bella

 Malinová bublanina / Kukuřice / Mimoni z marcipánu :D

 Dovolená v Itálii

 Myšky, téměř nemožné je vyfotit, stále v pohybu.

Jaký byl Váš červenec?
Byly jste někde na dovče?

7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Teoreticky jsou bráchy, ale starám se o ně já, takže jo, jsou spíše moje :D

      Vymazat
  2. ty myšky jsou užasné moc pěkní článek založila sem si ještě jeden blog tak tady maš http://berenik24.blogspot.cz/ je to o zdravém jídle a pití doufam že se ti bude líbit

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem byla na intru, tak jsem měla myšku :-) Jsou rozkošné :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mimoni z marcipánu jsou nejlepší! :D Nejspíš by mi je bylo líto i sníst :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...