Sarsey - Zpevňující tělová emulze a micelární voda s kyselinou hyaluronovou

Tuhle růžovou dvojku jsem dostala od mamči k narozeninám. Pro mě naprosto neznámá značka, od které jsem upřímně moc nečekala. Sarsey je francouzská kosmetika,  která si zakládá na špičkovém složení, pečlivé přípravě, dbá na životní prostředí a netestuje na zvířatech. Dostupná je na e-shopech a snad i v některých kosmetických salonech. V nabídce najdete nejen produkty určené pro péči o pleť či tělo, ale i dekorativku.

Různá zpevňující mléka mám hodně ráda. Samozřejmě nemůžete očekávat, že díky jednomu mazadlu zeštíhlíte o několik velikostí. Ale přiznejme si, během používání malinko v ten zázrak doufáme a spousta se nechá tímto slibem nalákat :)

Tato tělová emulze bojuje proti nadměrnému ukládání tuku v problematických partiích jako je bříško, pas a boky. Obsahuje kofein, který aktivuje nahromaděný tuk a aktivuje jeho spalování. Kyselina hyaluronová pokožku hydratuje a pomáhá vyhlazovat drobné nedostatky v podobě celulitidy a strií.

Emulze má hodně zvláštní konzistenci, v tubě působí poměrně hutně, ale během aplikace se mění na téměř vodovou. Navíc působí spíše gelově, než jako krém. Velmi dobře se roztírá, malinko lepí, ale jelikož se rychle vstřebá, tak to není nic otravného.

Hodně mě emulze překvapila a to v dobrém slova smyslu. Po delší době používání byla pokožka nádherně hladká a na pohled hezčí, toho jsem si všimla zejména na nohách. Ovšem budu se opakovat, určitě Vám emulze nepomůže zhubnout. Ale dobře hydratuje a pokožka vypadá vážně dobře. Má příjemnou, sladkou vůni a koupíte ji kolem dvou stovek.

I micelární voda je pro mě velmi milým překvapením a snad ještě větším než tělová emulze. Odstraňuje make-up z obliečeje, rtů a očí. Pleť hydratuje, tonizuje a zklidňuje. Je vhodná pro všechny typy pleti a neobsahuje alkohol.

Micelárka opravdu skvěle odstraní z pleti všechen make-up. Při větším množství lehce lepí, ale stačí odměřit vhodné množství a tento problém nenastává. Skvěle si poradí s očima, ty odlíčí velmi šetrně. Není třeba vůbec tlačit, takže oči nejsou podrážděné. Pokud ji použijete hodně, tak lehce štípe, ale stačí jen odhadnout množství a štípání se nedostaví. Pro mě je důležité, aby micelárka zvládala i oči, takže za mě naprosto super.

Co mi ale nevyhovuje, tak balení. Pumpička je pro mě zkrátka u tekutého produktu velmi nepraktická a většina odličováku skončí na zemi, takže to je vůbec první micelárka, která mi docela rychle ubývá. Celkově jsou ty pumpičky u ubou produktů špatné, dají se uzavřít, ale jedině tím, že ji stlačíte a otočíte. Takže pokud chcete pumpičku uzamknout, tak jedině při používání, kdy vytlačený produkt použijete a stlačenou pumpičku rovnou otočíte. Mě se to většinou ani nepovede napoprvé, takže produkty pro mě nejsou vhodné na cesty. Micelární voda stojí kolem 120Kč.

S oběma produkty jsem opravdu spokojená a klidně bych je koupila znovu, nebo vyzkoušela něco dalšího od této značky.

Znáte kosmetiku Sarsey?
Zaujala Vás?

15 komentářů:

  1. Tuhle značku vůbec neznám. Já mám naopak pumpičku u micelárek ráda. Zrovna jsem dopoužívala Mixu, která pumpičku má taky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, cetla jsem, ze ty je naopak rada. Mixu mam tez, ale zatim lezi v zasobach :D

      Vymazat
    2. :-D Mně taky dlouho ležela v krabici. Ještě mám tuším jednu z Glanc boxu. Vyhovovala mi moc. Akorát ke konci používání mi přišlo, že trošku lepí obličej, ale nic dramatického.

      Vymazat
  2. Značku nemám, ale ty obaly vypadají krásně :) Já ještě nic tekutého s pumpičkou neměla, ale u té micelárky je dost blbé to uzamykání :(

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tuhle značku vůbec neznám a ani jsem o ní nikdy neslyšela. Lbí se mi balení :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec neznám, děkuju za tip :) A potřebuju ty výrobky, boží růžový obaly já můžu :D ♥ hned jdu zkouknout cenu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám a mají i více produktů takhle růžových, no už vím, co mám na wishlistu :)

      Vymazat
    2. jj, mají toho více. Tak co sis vybrala? :)

      Vymazat
  5. Značku neznám, ale na první pohled mě zaujalo balení. Ikdyž u té micelrní vody opravdu zcela nepraktické :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. O téhle značce jsem nikdy neslyšela, ale vypadá zajímavě. Ty obaly jsou super :)

    Šárka Zelená

    OdpovědětVymazat
  7. Člověče, teď jsem si to chtěla přidat do wishlistu, našla jsem to v katalogu výrobce -a docela mne zarazilo, proč si český výrobce dává na kosmetiku hlášku "laboratoire paris", když to kolem Paříže nejspíš ani neproletělo :) Asi taktika. Nicméně jsem se jala to googlit, jestli to přesto stojí za to. Mám totiž od té firmy /Vivaco/ výrobky s kozím mlékem z řady Vivafarm a po pár dnech jsem zatím spokojená - když vynechám, že mají napsaný na obale "bioformula" nebo tak něco, a v šamponu i koupelovce přitom SLS... takže šampon jsem nechala v regále, v pěně mi to až tak nevadí. I tak jsem chtěla psát u sebe na blogu chválu, pěkně to voní a po kondicionéru mám super vlasy, ale teď si nejsem jistá, abych nechválila nějaký vykuky :D Co jsem našla jejich katalog, dělají hned několik značek, např. i Body Tip nebo právě tu VivaPharm, Sarsey, Syn-Ake /což je taky dost zajímavý, protože stejný název má i jiná, o dost dražší kosmetika...../.

    Tak jsem z toho ted docela jelen...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takže shrnutí - s tím, co v koupelně od nich mám, jsem spokojená.

      ALE

      ten dojem taktiky " prostě tam prdneme nějakou zajímavou hlášku, ať to lidi zaujme, jestli je to pravda, to už nikoho netankuje, když to už koupili" ve mne bohužel sílí čím dál víc.

      :(

      Vymazat
    2. Taky jsem predtim googlila a moc moudra nebyla, ale kosmetika mi sedla. Slozeni nerozumim, neresim a kdo jo, tak si ho precte a rozhodne se :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...