Soaphoria - Organický olejový aktivátor opálení Bronztone

První půlka srpna pryč, léto téměř u konce, ale přesto myslím, že vyletněné články jsou stále aktuální. Pár teplých dní se snad ještě dočkáme a spousta z Vás se na dovolenou teprve chystá, takže dnešní článek třeba oceníte. Když jsem si na e-shopu krasnakazdyden.cz mohla vybrat další produkty k testování, měla jsem velkou radost. Ráda prozradím, že tohle je jedna z nejpříjemnějších spoluprací a to nejen díky úžasným produktům, ale hlavně díky milé paní Míše, která obchůdek vlastní.

Zpět ale k tématu, ihned jsem zabrouzdala ke značce Soaphoria a oko mi padlo na aktivátor opálení. Jelikož jsem měla těsně před dovolenou, volba byla naprosto jasná. Značka Soaphoria u mě boduje více a více, její obliba stále stoupá a zatím jsem se všemi produkty byla maximálně spokojená. Bohužel dnes poprvé tak pozitivní nebudu.

Bronztone obsahuje oleje lisované za studena - olej z Buriti, sladkých mandlí, malinových jader a slunečnicový olej. Společně s mrkví a měsíčkem lékařským připraví pokožku na opalování. Má podpořit jednotné opálení a předejít spálení. Je vhodný po všechny typy pokožky včetně citlivé.

Neobsahuje přidaný ochranný faktor, ale má přírodní ochranné vlastnosti. Tohohle jsem se malinko obávala, ale na druhou stranu jsem se těšila, jak se budu mazat pouze přírodním opalovákem. Navíc takovým, který podpoří opálení.

Dovolenou jsem trávila v Itálii, kde to sluníčko je přece jen silnější než u nás a na to Bronztone absolutně nestačil. Okamžitě jsem šla do červena, z čehož jsem byla nešťastná. Sám o sobě neochrání.

Nejvíce mě ale zklamalo právě podpoření toho opálení, které se též nekonalo. V poslední době mi přijde, že se opaluji pomaleji a právě díky tomuto produktu jsem v sobě živila představu, jak z dovolené odjedu úplně černá. Rozhodně jsem se neopalovala rychleji a ani více, naopak nohy mi přijdou, jako kdyby na sluníčku byly naprosto minimálně.

Je bez parfemace, ale klasickou olejovou vůni z něj cítíte. Olej má hustší konzistenci, dobře se ale roztírá, bohužel vstřebává se velmi špatně. I po několika minutách jsem byla pořád mastná a olej se ne a ne vsáknout. Co mě ale velmi naštvalo, že zanechává fleky na oblečení. Jednou mi kápl na plavky a již nejde vyprat. K tomuhle fleku bylo zapotřebí opravdu větší množství oleje, pokud ho ale namažete na tělo a poté se obléknete, tak neflekatí.

Olej poskytuje úlevu i po opalování, pokožku zklidní a hydratuje. Bohužel pro mě je olej obrovským zklamáním. Na namazání na zahradu k bazénu určitě fajn, ale u moře ochranné vlastnosti nedostačující. Sám o sobě nezabránil spálení, ale hlavně ani nepodpořil opálení, na což jsem se těšila nejvíce.

Moc děkuji e-shopu krasnakazdyden.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Jak Vás produkt zaujal? Máte zkušenost?
Co používáte nejraději na opálení Vy?

11 komentářů:

  1. Urcite uz podla popisu by som takyto vyrobok nepouzila na dovolenke pri mori. Na 100 % by ma spalilo, kedze nema ochranny faktor. Toto je mozno skor na zahradu, ale kedze hovoris, ze aktivacia opalenia sa nekonala, tak mi ho netreba :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  2. Tak o tom jsem zatím neslyšela. Od této značky jsem doposud vyzkoušela jen jeden výrobek a to masku na pleť.

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /



    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá úžasně, čtu o něm ovšem poprvé. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna včera jsem na něj koukala.Přímo na ofiko stránkách u něj píšou,že se musí ještě použít krém na opalování,protože nemá ochranný faktor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nem to neni no a samozrejme jsem pak kombinovala oboji. Kdyz ma ale prirozene ochranne vlastnosti, tak bych ocekavala, ze aspon trochu chranit bude.

      Vymazat
  5. Tyhle přírodní produkty mají přirozený ochranný faktor, ale určitě ne třeba 20 a víc. Takže ochranu před spálením u moře bych od něj nečekala, spíš je škoda, že třeba to opálení aspoň trošku nepodpořil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ani vic nez 20 nepouzivam a to ani u more, takze jsem ochranu docela ocekavala. Kor kdyz obsahuje malinovy olej, ktery ma vysokou ochranou.
      Ale ano, nejvice je skoda toho podporeni.

      Vymazat
  6. Já jsem jej také testovala (na terase a na koupáku tady v čr) a myslela si výborný přírodní opalovák, ale ukázalo se, že se jedná skutečně jen o přípravek na aktivaci opálení a ne ochrana proti spálení. Stálo mě to tři nepěkná spálení :( Už i firma přidala do popisu drobný dodatek, že by se měl výrobek používat s opalovacím krémem.
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...