Spotřebováno za červenec 2016

Krásný začátek nového měsíce,
máme tu už srpen a to znamená půlku prázdnin pryč. Neuvěřitelné, jak to letí. Jak si zatím užíváte volno? Sice většinou začínám měsíční statistiky novinkami za daný měsíc, ale jelikož jsem se v pátek vrátila z dovči a k případným balíčkům se dostanu teprve dnes, tak mrkneme první na spotřebovanou kosmetiku a ve středu ještě červencový Brandnooz box.

Myslela jsem, že toho v červenci díky dovče moc nebude, ale nakonec se spotřeba pohybuje opět v klasických číslech. Sice třetinu tvoří opalováky, ale to nevadí, i ty se počítají. Takže co ráda koupím znovu a co už naopak nechci ani vidět?

1. Avéne Jemný sprchový gel (Recenze) - Gel měl příjemnou konzistenci, pokožku těla nevysušoval a díky velkému balení vydržel opravdu dlouho. Typickou Avéne vůni jsem si hodně oblíbila. Recenzi na tento a další gely teprve chystám.
Koupila bych znovu: ANO

2. Dove šampon Intensive Repair (Recenze) - Šampon byl tekutější, skvěle pěnil a vlasy po něm vypadaly moc dobře. Nemastily se, byly nadýchané a objem neztrácely ani po několika dnech od umytí. Tahle řada mi hodně sedla.
Koupila bych znovu: ANO

3. Green Line osvěžující čistící pěna (Recenze) - Pěna byla naprosto skvělá. Odstranila všechen make-up z pleti. Pleť nevysušovala, ani jsem neměla žádný pocit pnutí či podráždění. Velmi příjemná a pumpička praktická.
Koupila bych znovu: ANO

4. Figs & Rouge krém na ruce French Vanilla (Recenze) - Krém se během roztírání měnil na téměř vodovou konzistenci, která se ne a ne vstřebat. Hydratace téměř nulová a navíc ještě chemicky smrděl.
Koupila bych znovu: NE

5. Frais Monde tuhé mýdlo (Recenze) - Nejsem fanoušek těchto mýdel a tohle mě též nepřesvědčilo, i když díky němu jsem se je naučila používat. Mýdlo ruce umyje, ale přišlo mi, že i vysušuje. Klasická mýdlová vůně, která ale po aplikaci není na rukou cítit.
Koupila bych znovu: NE 

6. Estée Lauder Idealist sérum (Recenze) - Sérum je hodně lehoučké, do pleti se během chviličky vsákne a zanechává ji nádherně jemnou a strašně příjemnou, sametovou na dotek. Do séra jsem se zamilovala hned při prvním použití.
Koupila bych znovu: ANO

7. Sun Dance emulze na opalování kokos OF 20 - Tenhle opalovák jsme měli i loni a velmi se osvědčil. Je tekutější, dobře se roztírá, rychle se vstřebá a pokožku moc dobře ochrání před slunečním zářením. Navíc krásně voní po kokosu.
Koupila bych znovu: ANO

8. Sun Dance mléko na opalování OF 20 - Tady platí to samé, co u předchozího produktu, jen tedy s tím rozdílem, že nevoní kokosem. Vím určitě, že po této značce sáhnu i příští rok, jelikož fakt vyhovuje a cenově je také přijatelná.
Koupila bych znovu: ANO

9. Ryor opalovací mléko SPF 30 - Naopak s tímto jsem měla docela problém. Vlastně jsem hned šla do červena, což se mi s předchozími produkty nestalo a tím pádem moje důvěra opadla.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

+ vzorky
Poprvé Vám ukážu i vzorečky. Krabice s nimi mi už přetejká a ráda bych jejich počet zredukovala. Jenže když používám je, mám pocit, že zanedbávám klasické produkty :D Takže jsem se rozhodla, že je budu zařazovat do spotřebována, jen tedy nic moc k nim psát nebudu.

Znáte některý produkt?
Co jste spotřebovaly Vy?

15 komentářů:

  1. Já jsem zjistila, že nerada používám vzorky pleťové kosmetiky, protože většina se mi nelíbí složením, mám strach, co mi to udělá s pletí a taky mi pak vázne normální spotřeba :D Láká mě ten kokosový opalovák, ale nikam se nechystám, tak si ho letos nepořídím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U vzorků mi také vadí, že pak vázne normální spotřeba :D

      Vymazat
  2. To je mi líto, že ten krém na ruce od Figs & Rouge není dobrý, chtěla jsem si ho pořídit :-(

    Zvu tě na soutěž je o bělící sérum

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si opalovací a poopalovací kosmetiku SunDance hodně oblíbila, používám už druhý rok a asi jen tak tuhle značku neopustím, vyhovuje mi a i cena je fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jsem netušila, že značka Avene vyrábí sprchový gel :)

    KOSMETIKA PŘÍRODNĚ

    OdpovědětVymazat
  5. Neměla jsem žádný přesně z těchto produktů, pouze opalovací kosmetiku z Dm, která je za mě velmi dobrá. Zaujala mě čistící pěna GreenLine, někde lze sehnat i v lékárně, tak zkusím zapátrat ráda bych ji zkusila.

    OdpovědětVymazat
  6. Jů, a nechceš i k těm vzorečkům něco psát? Stačí jedna věta :) Jinak mám vzorků taky hromadu, a taky jsem se rozhodla, že je hromadně spotřebuju... Co se opalování týče, se SunDance jsem až tak spokojená nebyla, já miluju svůj Hawaiian tropic :3

    Zrzavá katastrofa

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště napravím, určitě není problém napsat alespoň první dojmy.
      Ten jsem nezkoušela, ale značku znám, třeba někdy vyzkouším :)

      Vymazat
  7. Já mám vzorků plnou krabici, ale nemůžu se dokopat k tomu, abych je používala.

    OdpovědětVymazat
  8. To sérum od Estée Lauder som videla, keď som sa túlala po obchodoch na londýnskom letisku. Aj som uvažovala, že si ho zoberiem, tuším bolo aj v zľave. Myslela som, že bude hutné. Teraz ľutujem, že som ho tam nechala.

    OdpovědětVymazat
  9. Figs and Rouge krém na ruce mám v jiné parfemaci a můžu souhlasit, konzistence vodová, hydratace nulová :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...