Avon - Osvěžující čistící gel

Krásný den,
máme tu pátek, z čehož výjimečně nejsem nadšená, jelikož mi končí dovolená. Poslední tři dny volna a zas hurá do práce. Co plánujete na víkend? I když je konec měsíce, statistiky ještě odložím a mrkneme na jednu recenzi.

Čištění pleti na mokro rovnou ve sprše mě baví stále nejvíce. Pro mě to je vůbec ten nejjednodušší a nejpohodlnější způsob čištění pleti. Různých čistících gelů jsem už vyzkoušela poměrně dost a zrovna o jednom dnes bude řeč.

Tento osvěžující čistící gel od značky Avon patří do řady Nutra Effect. Je vhodný pro všechny typy pleti a to dokonce pro pleť citlivou. Je bez parabenů a barviv.

Má účinně odstraňovat make-up, redukovat lesk pleti a čistit póry do hloubky. Zvyšuje hydrataci a tím pádem pleť vypadá zdravější, krásnější a je více projasněná.

Gel má poměrně řídkou konzistenci, když ho ale nanesete na pleť, tak naopak působí hustě. Společně s vodou netvoří na pleti žádnou pěnu, stále zůstává pouze klasickým gelem. Krásně ale pleť vyčistí, odstraní naprosto všechen make-up, takže není třeba už nijak dočišťovat. Tohle je pro mě opravdu hodně důležité, aby gel čistil na 100% a to tenhle splňuje. Používám ho pouze na pleť, oči s ním neodličuji.

Výrazně voní, vůbec tedy nevím, jak vůni popsat. Mě osobně je příjemná, hodně osvěžující, ale pokud máte rády jemnější vůně či dokonce produkty bez parfemace, zřejmě na Vás bude výrazná dost. Pleť nedráždí, nemám po něm pocit pnutí a nevysušuje. Ovšem nemůžu ani říct, že by hydratoval, to určitě ne.

S gelem jsem spokojená. Nevysušuje, voní mi a perfektně čistí, takže za mě super. Bohužel netuším, zda je aktuálně v nabídce, moc se mi ho nedaří najít. Pokud by jste ale na něj narazily (viděla jsem i balení s pumpičkou), tak můžu doporučit.


Moc děkuji Avon za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte čistící gely?
Jaký je Váš favorit?

7 komentářů:

  1. Gel vypadá dost dobře!

    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  2. Momentalne pouzivam gel od znacky Freeman, a ten hodne vysusuje :S tento gel vyzera fajn. Uprednostnujem normal odlicenie tamponikmi, ako v sprche, nepride mi to velmi poctive :S

    Najdes u mna sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda čistící pěnu od Baley nebo od Nuxe :-) gely příliš nepoužívám.

    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Právě ho používám a je prima, taky jsem na něj psala recenzi. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Gely na čištění pleti mám ráda :-) je to hodně pohodlný způsob jak mít pleť během chvilky čistou.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  6. Gel má Avon ve svým eshopu :) já ho taky používám a taky si nemůžu na nic stěžovat :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. Čistící gel mám jen od Biodermy, ale tento nevypadá špatně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...