Brandnooz box - Srpen 2016

Krásný den,
jak užíváte víkend? I když už je pár dní září, mám tu jeden restík v podobě srpnového Brandnooz boxu, který vyšel ve středu. Bohužel ke mně se dostal teprve včera a to díky novým pošťákům, kteří jsou naprosto neschopní. I minulý měsíc byl s doručením boxu problém. Jakmile nejezdí náš pošťák, tak je to k vzteku.

Ale vraťme se k boxu. Ten byl tentokrát pěkně těžký a hned mi bylo jasné, že bude obsahovat i nějaké to pití, jelikož to v něm docela šplouchalo. Když jsem se box otevřela, tak moje první reakce byla ,,Juuuu" a takhle jsem pokračovala i nadále

  • Mirinda Hruška - 500ml, 21,90Kč
Začala bych nápoji a tím prvním je nová Mirinda Hruška, která je na trhu od června. Mirindu mám ráda a po téhle hruškové jsem párkrát pokukovala, ale ještě nechutnala, takže super. Ta mě moc potěšila.

  • Toma Nádech okurky a limetky - 1,5l, 14,90Kč
Opět červnová novinka, tentokrát v typické letní variantě okurka, která v kombinaci s mátou bude určitě osvěžující. Obsahuje pouze jemně perlivou pramenitou vodu bez jakýkoliv úprav a přírodní aromata. Vodu jsem už stihla otevřít, nádherně voní a opravdu chutná moc dobře.

  • Tranquini - 250ml, 35,90Kč
Nápoj, který zmírňuje stres, zvyšuje soustředění a umožňuje příliv pozitivní energie. Šup sem s celým kartonem :D Nápoj nás doma zaujal, hlavně díky tomu, že slibuje zmírnění stresu, samozřejmě bráno s nadhledem. Neznám, takže moc ráda vyzkouším.

  • Hamé Easy sandwich - 100g, 26,90Kč
Pomazánka, která je vyrobená na bázi rostlinných olejů, bez lepku. Tuňákové pomazánky nevyhledávám, ale věřím, že jakmile ho dám do lednice, do dvou dnů nebude. Za mě je tohle produkt, který se rozhodně neztratí, naopak ho ocení jiný člen rodiny.

  • Kotányi Citron a máta - 17,90Kč
Kořenící směs, která se hodí převážně k drůbeži, rybě či zelenině. Kotányi koření se objevuje v boxu často a vůbec s tím nemám problém. Příprava je jednoduchá, pouze se smíchá s jogurtem či smetanou.

  • Lorenz Monster Munch - 20g, 9,90Kč
Tato křupavá strašidla zná zřejmě každý. Já je měla naposledy snad jako dítě, takže při otevření boxu jsem z nich byla nadšená a hned večer si dám k filmu na zobání. Sice to není novinka, ale nevadí, novinkové je pouze malé 20g balení, které je ideální na cesty do batohu.

  • Opavia Zlaté ovesné s jablky - 225g, 29,90Kč
Jsou upečeny z kombinace 38% ovesných vloček a celozrnné pšeničné mouky. Kromě jablečných jsou nově na trhu i klasické, které jste také mohly v boxu najít. Já jsem ráda za ty jablečné, jelikož sušenková tolik nejsem, ale na jablečné jsem zvědavá.

  • Racio Cornies s medvědím česnekem - 115g, 21,90Kč
Miluji česnek snad ve všech podobách. Všemožné česnekové dobroty jsou moje, takže kukuřičná kolečka právě s česnekem mě hodně potěšila.

  • Pedro Dezertíky a Mevědi v jahodách - 80g, 14,90Kč
Pedro v poslední době také zásobuje všemožnými mňamkami a a jelikož s mamčou gumové bonbony máme hodně rády, obzvlášť mamča, tak z každého pytlíčku máme radost a já ho vždy bráním, abych ho stihla nafotit. Tentokrát tu je novinka v podobě Dezertíků, na které se hodně těším a jahodových medvědů. Oboje bonbony jsou bez palmového oleje.

  • Nestlé Kit Kat - 41,5g, 12,90Kč
Kit Kat jsem neměla už šíleně dlouho, takže další produkt, u kterého jsem juchala.

  • Emco Tyčinky 100% ovoce - 30g, 19,90Kč
Tyčinka obsahuje 100% ovoce, je bez lepku a s minimem tuku. Neobsahuje přidaný cukr, ani palmový olej. Podobné tyčinky mám ráda, je to ideální na malou svačinu či jen tak na chuť.

Tentokrát jsem na 100% nadšená, box plný až po okraj a samé dobroty. Poměrně dost nápojů, navíc samé, které neznám a ještě více dobrot. Já jsem hodně na sladké, takže to ocením asi nejvíce, i když je mi jasné, že někomu naopak tohle množství může vadit. Problém nemám ani s tím, že se v boxu objevují i starší produkty, které už člověk zná. Naopak jsem ráda, že se k ním díky boxu vrátím. Maximálně povedený obsah, který chválím.

Jak se Vám líbí obsah?

6 komentářů:

  1. Taky jsem na želé a Pedro je má moc dobré, jsem ráda, že se u nás rozjeli. Moji favoriti jsou Opičky a banány. :P

    OdpovědětVymazat
  2. Monster jsou skvělé, jedla jsem je zhruba před dvěmi měsíci a jsou dokonalé. :)

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Teda... srpnový box je asi nejvíce TOP *.* Tady bych si dala úplně všechno! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Já bych snědla taky :D. Obsah boxu se mi líbí, mám chuť na tuňákovou pomazánku

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...