Dermacol - Povzbuzující tělové mléko černá třešeň

Krásný začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? Venku bylo nádherně a krásné počasí by mělo pokračovat i tento týden. Celý týden mám dovolenou, sice se nikam nechystám, ale volno si hodlám užít. Neplánujete prodloužený víkend díky volné středě?

V recenzích jsem stále malinko pozadu. Na článek čeká poměrně dost produktů, které jsou již spotřebované, ale prostor na ně ještě nebyl. Dnes si ale jeden takový restík můžu odškrtnout.

O řadě Aroma Ritual značky Dermacol se tu můžete dočíst celkem často, je moje oblíbená a stále mám doma několik produktů. Posledně jsem psala o mandarinkovém tělovém mléku, které mě ale vůní moc nenadchlo. Dnes to bude též o mléku, akorát ve variantě černá třešeň.

Mléko obsahuje extrakt z květů třešně, který chrání pokožku před vysoušením, zanechává ji vláčnou a jemnou. Má povzbuzující účinky, dodává energii a má pozitivní vliv na dobrou náladu.

Konzistence je řidší, prostě klasické tělové mléko a naprosto stejné jako jiné varianty. Je lehké, dobře se roztírá a poměrně rychle se do pokožky vsákne. Ta je pak hebká, příjemná na dotek a provoněná. Hydratace je průměrná, pro velmi suchou pokožku to nebude, ale pokud Vám stačí pouze jemné zvláčnění, tak jsou tato tělová mléka fajn.

Voní naprosto úžasně. Krásná vůně třešní, žádná chemie, ale opravdu moc příjemná. Voní jak třešňový jogurt a během aplikace máte i pocit, že se jogurtem natíráte. Tahle varianta mě bavila.

Zkoušely jste třešňovou verzi?
Jaká je Vaše oblíbená vůně?

12 komentářů:

  1. Mléko je příjemné a krásně voní všechny, ale moje nejoblíbenější vůně je Limetka a hrozno :)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla čokoládu s pomerančem a limetku s hroznovým vínem. Vůně to byly obě příjemné a celkově mi mléka přišla fajn. Momentálně mám načaté tři oleje plus jedno tělové mléko, tak to asi jen tak nespotřebuju, ale nevadilo by mi vrátit se k Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoláda je úžasná vůně, mě nejvíce voní ale rebarbora :)

      Vymazat
  3. Já nejvíce miluji belgickou čokoládu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle verzi jsem nezkoušela, ale láká mě už vůní :D :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Mám doma sprcháč a moc mi voní!

    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Třešeň jsem nezkoušela ale naprosto božská je varianta irská káva :-)

    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem naopak nezkoušela já, ale určo ji mám v plánu, jelikož kafe miluji :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...