Frais Monde - Parfémované olejíčky

Krásný začátek nového týdne,
jak jste si užily teplý víkend? Sobotu jsem trávila společně s Alčou na veletrhu World of Beauty & Spa. Článek nechystám, jelikož jsem vůbec nefotila, ale pokud by Vás zajímalo, co pěkného jsem pořídila, můžete mrknout na facebook:)

Přemýšlela jsem, který článek dnes publikovat, mám jich naplánováno tolik, že nevím, který dřív. Po novinkách za srpen bych Vám ráda ukázala i spotřebu, ale tu bych nechala na středu a dnes si dáme recenzi. O značce Frais Monde jste již nejspíše už slyšely. Poměrně dost se teď o ní píše a ve většině případů to je v pozitivním duchu. Díky e-shopu parfémy-elnino.cz jsem teď měla možnost vyzkoušet jejich proslulé parfémované oleje.

V nabídce je neuvěřitelné množství vůní. Pochybuji, že by se našel někdo, kdo by si nedokázal vybrat. Pokud máte rády květinové vůně, mohla by Vás zaujmout například pryskyřice, vavřín s fíkem či magnolie. Z jedlých vůní můžete vybírat třeba z vanilky, moruše, kokosu a pokud dáváte přednost nezvyklejším vůním, též nebudete zklamané.

Já si vybrala vůni kokosu, květinovou konvalinku a lesní plody. Začala bych ale balením olejíčků. Olej se nachází v malé 12ml skleněné lahvičce. Možná se tak malé velikosti leknete, ale vůbec nemusíte. Myslím, že je to naprosto dostačující množství. Obsah totiž téměř neubývá, navíc tahle roztomilá lahvička se vejde do každé kabelky a nezabere žádné místo.

Olejíčku stačí opravdu jen kapička na teplá a pulzující místa - zápěstí, jamka pod ušními boltci atd. Co se týče výdrže, mě bohužel celý  den nevydrží, během dne je třeba vůni obnovit.

Avšak ty vůně jsou hodně výrazné a opravdu jdou cítit. Poprvé, když jsem olejíček vyzkoušela, jsem šla ke kadeřnici a ta okamžitě chválila, jak nádherně voním kokosem. Olejíčky jsou hustší, po aplikaci je dané místo chviličku mastnější, ale během chvilky se olej vstřebá a zůstane jen vůně.

Na první čichnutí jsem si zamilovala již zmiňovaný kokos. To je naprosto dokonalá vůně. Pokud máte kokos rády, běžte do něj. Opravdu v tom necítíte nic víc než samotný kokos. Čistá, tropická vůně, ideální na léto.

Jak je kokos svěží, tak konvalinka je těžší vůně. Jeden konvalinkový parfém doma mám od jiné značky a ten je oproti tomuhle olejíčku  něžnější a sladší. Voní mi ovšem oba. Konvalinka je dobrý kompromis mezi jemnou sladkou a silnou vůní.

Poslední tu mám lesní plody, na které jsem se hodně těšila, jelikož maliny, jahody či ostružiny jsou moje oblíbené. Na první čichnutí mi olejíček vůbec nevoněl, cítila jsem vyloženě pánskou vůni. Pak jako by se obsah úplně změnil a z výrazné vůně se stala slaďoučká, moc příjemná. Sice v tom úplně plody necítím, ale voní mi. Sladké vůně mám ráda, takže trefa.

Olejíčky jsou rozhodně zajímavé, kokosový jsem si vyloženě zamilovala a používám ho strašně ráda. Ani zbylé dva určitě nemůžu jinak, než pochválit.

Moc děkuji e-shopu parfemy-elnino.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte značku Frais Monde?
Jak Vás zaujaly olejíčky?

6 komentářů:

  1. konvalinka musí voniať naozaj pekne :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám jednu vůni a jsem s ní nejvíce spokojená. I ty tvoje vypadají vážně skvěle ))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Vůně máme doma s mamkou celkem 4 a jsou naprosto luxusní!

    OdpovědětVymazat
  4. Také bych je ráda vyzkoušela! Určitě na ně mrknu.

    OdpovědětVymazat
  5. Oleje majú krásne balenie, a určite musia skvelo voňať. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Jednou probíhala výzva na portálu blogerky, takže mám doma parfémovaný olejíček Mango, který používám ráda, voní pěkně intenzivně. A ještě mám 2 rtěnky, který se mi teda taky líbí

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...