Krásné vlasy s řadou Intensive Repair od Dove

Dove mám velmi ráda, hlavně co se týče sprchových gelů a tělových mlék. Zde jsem nenašla produkt, který by mi nevyhovoval. Loni jsem zkoušela šampon s balzámem a byly to jedny z nejhorších vlasových produktů, co jsem vyzkoušela. Přesto jsem Dove v této kategorii nechtěla zavrhnout.

Druhou šanci dostal díky Rendy, u které jsem vyhrála balíček s vlasovou péčí Intensive Repair. Když jsem Vám balíček ukazovala v novinkách, hodně jste psaly, že se těšíte na recenzi, jelikož Vás produkty zaujaly. Všechny produkty mám již vyzkoušené, většinu spotřebovanou a tak je čas mrknout, jak mi tato řada sedla.

Řada je určená pro poškozené vlasy. Obsahuje Fiber Actives technologii, která pomáhá napravovat poškozená proteinová vlákna uvnitř vlasu a pomáhá i preventivně proti dalšímu poškození. Šampon navíc také obsahuje Micro Moisture Serum, které dělá vlasy hebčí a zdravě vypadající.

Šampon má hodně řídkou konzistenci. Ve vlasech vytvoří bohatou pěnou, což mám ráda. Po použití jsou vlasy hezky nadýchané, mají objem a celkově vypadají moc dobře. Vlasy mi stačí mít po čtyřech dnech, v tomto případě jsem na šampony náročná, jakmile třetí den jsou vlasy nepoužitelné, šampon u mě nemá šanci.

S tímto šamponem vydržím bez problému ty čtyři dny, nedávno jsem dokonce neměla vůbec čas na mytí a i po šesti dnech na tom vlasy nebyly zle, stačila jen trocha suchého šamponu. Co se mi líbí, že i když ten čtvrtý den jsou vlasy u kořínků malinko mastnější, stále si zachovávají objem a nejsou zplihlé.

Kondicionér se skvěle doplňuje se šamponem. Má do hloubky vlasy vyživovat, hydratovat a obnovovat i hodně poškozené vlasy a jejich konečky. Upřímně si myslím, že velmi poškozeným vlasům a roztřepeným konečkům pomůžou už jen nůžky. Ovšem ta hydratace je vážně fajn, konečky mívám suché a to během používání toho kondicionéru nemám.

Na kondicionér je poměrně řídký, ale samozřejmě hutnější než šampon. Vlasy hezky zjemní, nezatěžuje a jdou dobře rozčesat, což je pro mě hlavní. Navíc ani během dne se tolik necuchají.

Jestli jsem si něco vážně zamilovala, tak je to tenhle Express kondicionér. Má vlastnosti jako kondicionér, ale účinky jako maska. To znamená, že vlasy extra vyživuje jako maska, ale působí rychlostí kondicionéru. Navíc vlasy nezatěžuje tolik jako masky. Je vhodný na každodenní použití, nechá se působit jednu minutu a poté se opláchne.

Má hustou krémovou konzistenci a hned jak ho na vlasy aplikujete, je Vám jasné, že je opravdu úžasně výživný. Vlasy ihned zjemní, jsou tak překrásně hladké, že mám chuť se jich neustále dotýkat. Vlasy se rozčesávají téměř samy a ta hebkost...Tohle je mnohem výživnější než klasický kondicionér a i když mi předchozí vyhovuje, tak tohle je naprostá bomba a za mě jeden z nejlepších vlasových produktů.

A do třetice další kondicionér, tentokrát ve spreji. Má dvousložkové složení. První složka obsahuje Fiber Actives technologii, která vlasy vyživuje do hloubky a působí jako prevence proti poškození. Druhá složka je bohatá na Micro Moisture Serum, která vyživuje povrch vlasů. Vlasy vyživuje a hydratuje. Výhodou je, že vlasy nemastí a dá se použít kdykoliv, i na suché vlasy.

Hodně mě překvapil. Používám ho momentálně místo klasického kondcionéru a tuto funkci zastane na výbornou. Navíc pokud se Vám vlasy cuchají, je to výborný pomocník, stačí kdykoliv stříknout. Pamatuji si, že když jsem byla malá, často jsem ve vlasech měla až dredy a používala jsem podobný kondicionér na rozčesávání se žvýkačkovou vůní. Vlasy nezatěžuje, nemastí. Jdou dobře rozčesat a navíc je provoní.

Zkoušely jste tuto řadu?
Jak Vám vyhovuje vlasovka od Dove?

13 komentářů:

  1. Já na vlasy nic od Dove nezkoušela, nějak se toho furt bojím kvůli složení. Pak jsem dlouho uvažovala nad tou Oxygen řadou, ale ještě jsem se k ní nedostala. Ale tohle mě taky docela zaujalo, hlavně ten balzám s účinky masky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já na složení nekoukám no. A ten balzám je vážně výborný ;)

      Vymazat
  2. Tuhle řadu jsem nezkoušela, ale dle tvé recenze bych ji jistě ráda vyzkoušela. Já mám tedy mastnější vlasy, takže nevím, jestli by mi objem takhle dlouho vydržel, nicméně se mi líbí vlastnosti kondicionéru. Díky za tip! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Dove má super produkty na vlasy já teď používám jejich červenou řadu pro poškozené vlasy.
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kondicionér na vlasy ve spreji by se mi nějaký hodil :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda sprchové gely Dove, tělová mléka, antiperspiranty - jak kterou variantu. Od Dove jsem měla jen jednou v mini balení balzám na vlasy a vyhovoval mi. Taková sada by se mi líbila taky, teď zatím vlasovku mám a uvidím, pak bych si koupila celou sadu na můj typ vlasů od Dove, ještě od jedné blogerky jsem taky na Dove dostala tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Dove jsem kdysi nějakou řadu na vlasy zkoušela, ale nějak extra mě to nezaujalo. Ale tyhle produkty nevypadají špatně, obzvlášť mě zaujala ta rychlá maska a bezoplachový kondicionér :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loni jsem také jednu řadu už zkoušela a nesedla mi, tahle je ale fajn.

      Vymazat
  7. S vlasovou kosmetikou od Dove nemá zatím zkušenost, ale na poličce na vyzkoušení čeká šampon z letního Brandnooz box. A určitě se podívám po bezoplachovém kondicionéru. Měla jsem podobný od Nivey, docela mi vyhovoval, tak když na něj někde narazím, docela ráda ho koupím na vyzkoušení.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...