Milani - Rtěnka Hot Pink Rage

Krásný den,
jaké máte plány na dnešní volný den? Jelikož mě hned v pondělí skolila nějaká chřipajzna, tak dovolenou si opravdu maximálně užívám. Když jsem přemýšlela, jakou recenzi publikovat, padla volba na značku Milani. Dekorativky se tu objevuje méně než té pečující kosmetiky, přitom se líčím denně a dekorativku miluji.

O značce Milani jsem se na blogu ještě nezmiňovala, dnes se mrkneme na snad vůbec první kousek, který jsem od Milani vyzkoušela. V nabídce najdete neuvěřitelné množství odstínů rtěnek, takže rozhodně je z čeho vybírat.

Začala bych balením, které mně osobně se líbí a rozhodně Váš pohled upoutá. I když zlatou barvu nemusím, tohle je podle mě povedené. Navíc chválím spodek rtěnky, kde je vidět, o jaký odstín se jedná a tudíž nemusíte nikterak dlouho hledat. Vše drží jak má a barva se neloupe.

Vybrat si odstín bylo hodně těžké, jak jsem psala výše, v nabídce je obrovské množství. Najdete tam červené, oranžové, nude, růžové, ale i mnohem výraznější barvičky.

Já po dlouhém vybírání sáhla po odstínu Hot Pink Rage, což je šťavnatá růžovka. Na webu Milani vypadá světlounce, ale ve skutečnosti je to výraznější růžová, ale přesto nositelná. Nemám problém vzít si ji běžně na den.

Za co dávám obrovské plus, tak za vůni. Rtěnka voní nádherně po melounu. Je výborně pigmentovaná, stačí jedna vrstva a máte krásně sytou barvu. Má krémovou konzistenci, která se dobře nanáší a na rtech vydrží přibližně dvě hoďky. Ovšem jídlo a pití moc nedávám, pak to chce barvu obnovit.

Bohužel má ale i jednu obrovskou mouchu. Můžu ji nosit pouze v případě, že rty mám v naprosto perfektním stavu. Kolikrát když si řeknu, že by to šlo, tak rtěnka mě přesvědčí o opaku a nehezky zvýrazní každé suché místečko. Navíc hrozně vysušuje, takže více dní po sobě ji bohužel nosit nemůžu.

Obsah: 3,97g
Cena: 139Kč
Hodnocení: 4/5
Mám ji ráda, ale zkrátka není perfektní a pro suché rty rozhodně nebude. Hodně jsem ale četla, že se rtěnky liší odstín od odstínu, takže nejspíše záleží, po jaké barvě sáhnete. Hot Pink Rage patří mezi ty, které vysušují.

Máte zkušenosti se značkou Milani?
Zaujala Vás rtěnka?

13 komentářů:

  1. Tuto rtěnku mám, ale v jiném odstínu. Krásně voní a moje rty naštěstí nevysušuje

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře, ale nevím jestli by tedy byla vhodná pro moje suché rty.
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je škoda, že tahle vysušuje ta nebude nic pro mě..jinak odstín je přímo nádherný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je skvelá farba! najskor sa mi v obale až tak nepozdávala, ale ako ju máš na ruke, tak je to super! mne by ale asi tiež vysušovala pery
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. krasna farba! Hned by som ju brala :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o Rowenta kulmu a DOVE vlasovy balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Dokonalý odstín! Já si brousím zuby na tekuté matné rtěnky od Milani :) Myslím si, že Milani na svou cenovou kategorii vážně umí!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná barva, ale škoda teda, že vysušuje.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...