Prodloužení léta díky voňavé Balee

Krásný den,
jak si užíváte víkend? Venku panuje nádherné babí léto a když už nám počasí dopřává ještě poslední záchvěvy léta, mohly by jsme tomu přizpůsobit recenzi. Proto se dnes mrkneme hned na několik produktů, díky kterým si léto malinko prodloužíme. Má je na svědomí Balea, která voňavé produkty zkrátka umí a ty dnešní jsou opravdu vyloženě letní. Jedná se o limitované edice, ale myslím, že všechny jsou zatím ještě dostupné.

Balzám na rty Meloun
Balzám na rty je můj každodenní společník. Vždy mám nějaký po ruce. Momentálně mi společnost dělá melounový balzámek, který jsem si opravdu oblíbila. Balzám se nachází v klasické tubě, balení je dobře bytelné. Drží, samo se neotvírá a i balzámek je pevný a neviklá se. I když je narůžovělý, rty nebarví, je transparentní.

Vůně je naprosto dokonalá. Žádná chemie, ale pouze čistá melounová vůně a sladká příchuť. Po rtech dobře klouže, je lehký a moc příjemný. Na balzám má docela slušnou výdrž, zvládne i menší občerstvení a pití. Hydratace je za mě také moc dobrá, rty mám během jeho používání v dobrém stavu. Hodně popraskané asi zcela nespasí, ale hydratace mě mile překvapila.

Gel na holení Kokos a ibišek
Přiznávám, že pěny na holení si nekupuji. Buď si vystačím pouze s vodou, nebo použiji klasický sprcháč. Když už se mi ale tento holící gel dostal do ruky, řekla jsem si, proč ho nezkusit, určitě se neztratí a třeba zjistím, že bez toho nemůžu žít. Gel obsahuje aloe vera, která pokožku hydratuje a zklidňuje.

Gel po kontaktu s vodou napětí. Stačí použít velmi malé množství, protože i z kapky nádherně nabobtná a vystačí na celé nohy. Ze začátku jsem s ním měla malinko problém, jelikož mi po něm nepěkně zarůstaly chloupky. Jen co si ale pokožka zvykla, tak je to bez problému. Má úžasnou květinovou vůni, ve které se mísí ovocné tóny kokosu, vůně mě naprosto dostala. Poměrně jsem si oblíbila ho používat, žiletka s ním lépe po pokožce klouže a ta není tolik podrážděná.

Sprchový gel Šumění moře s vůní limetky a máty
Pokud máte rády koktejly a konkrétně mojito, tak tenhle sprcháč si zamilujete. Voní totiž naprosto totožně. Vůně je hodně svěží, naprosto ideální pro letní dny. A vidíte tu dokonalou barvičku moře? Zkrátka léto v celé své kráse.

Sprcháč má gelovou, řidší konzistenci, která ihned výborně napětí. Po aplikaci pokožka nepne a není vysušená, což je pro mě hlavní. Cena sprcháčů je kolem 25Kč, tuším a za tu cenu odvedou super práci.

Sprchový gel Cukrová vata
Sprcháč pochází z naprosto dokonalé limitky Rummelplatz, v překladu zábavní park. Než se limitka dostala k nám, po sprcháči jsem slídila i v Německu, bohužel marně. Když se objevila u nás, okamžitě jsem pro sprcháč letěla a vzala rovnou dvě balení.

Co se týče vlastností, tak platí to samé, co u předchozí limetky. Dobře pění, nevysušuje a umyje, to je základ. Vůně je slaďoučká, za mě maximálně povedená, jelikož sladké vůně mám nejraději a tahle se opravdu povedla. Jen škoda, že na těle se moc dlouho neudrží.


Co vy a Balea?
Zkoušely jste některý z produktů?

10 komentářů:

  1. Balzám na rty mě docela zaujal a hlavně jeho vůně :) Jinak cukrová vata sprcháč musí dokonale vonět, já jejich sprcháče mam ráda :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ten balzámek mám taky a jsem s ním moc spokojená. Opravdu moc krásně voní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Baleu mám moc ráda a sprcháče se často kupuji. Ta pěna na holení vypadá dobře, já ji právě často používám, ale tu pro muže :). Hezký chladí a nemám po ni podrážděnou pokožku. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě u téhle vyhovuje vůně, takže pánská by mi tolik nesedla.

      Vymazat
  4. Melounový balzámek na rty jsem tento týden dopotřebovala, byl příjemný na rtech, ale přišlo mi, že moc nehydratoval.
    Sprchový gel byl ideální společník na léto, voněl krásně, pěkně pěnil a nevysušoval, na tu verzi cukrová vata se chystám :). A s pěnou na holení jsem taky moc spokojená :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že nehydratuje. Mě naopak přijde super, překvapivě :)

      Vymazat
  5. Ja som si kupila balzam na pery matovy a je uzasny, melon mi akosi nevonia,, a ten sprchovy gel s matou musi byt tiež super, len teraz mam tolko tych sprcháčov že sa už krotím zatial:)) dakujem za pekny komentar:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...