Spotřebováno za srpen 2016

Konečně tu mám prázdné obaly za srpen, v pátek očekávejte random a tím konečně uzavřeme léto. Ovšem i venku stále panuje vyloženě letní počasí. Jak mám ale teplo ráda, tak musím říct, že se docela těším na menší ochlazení. Jak to vnímáte vy?

Co se týče spotřeby, tak v srpnu to nebyla žádná sláva. Rozhodně je toho méně než běžně. Možná je to i tím, že v srpnu jsem dost cestovala a s sebou brala úplně jiné produkty. Převažují produkty na vlasy, naopak úplně chybí jakákoliv dekorativka. Doufám, že září bude lepší, ale při pohledu do krabice tomu moc nevěřím.

1. Got2b Guardian Angel ochranný sprej před teplem - Jestli sprej pomáhal, těžko říct, ale jelikož vlasy žehlím, tak to nějakou ochranu chce. Sprej jsem používala ráda, ale vyhazuji ještě nespotřebovaný, jelikož začal smrdět.
Koupila bych znovu: ANO

2.Dove kondicionér Intensive Repair (Recenze) - Článek na tuhle řadu už mám sepsaný, jen ještě nebyl prostor, ale dočkáte se. Kondicionér hezky voněl, vlasy krásně zjemnil a šly perfektně rozčesat.
Koupila bych znovu: ANO

3. Goldwell šampon Rich Repair (Recenze) - Našla jsem ho vespod zásob a i když není určen pro moje vlasy, docela mi sedl. Umyl, nemastil, jen mi vlasy přišly takové těžší a ne tolik jemné.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. Dermacol tělové mléko černá třešeň (Recenze) - Úžasná vůně třešní, která mě opravdu bavila. Mléko byl tak akorát hutné, dobře se roztíralo a během roztírání jsem měla pocit, že se mažu třešňovým jogurtem, nádhera.
Koupila bych znovu: ANO

5. Avon pleťový peeling s bílým čajem (Recenze) - Peeling měl hustou, krémovou konzistenci se spoustou malých zrníček. Byl dost jemný, ale překvapivě pleť vyčistil velmi dobře. Ta poté nepnula, ani nebyla podrážděná. Navíc příjemně voněl.
Koupila bych znovu: ANO

6. EcoTools konjaková houbička pro jemné čištění pleti (Recenze) - Naprosto perfektní pomocník při čistění pleti. Díky ní stačí i méně čistícího produktu a pleť je neuvěřitelně heboučká a strašně příjemná na dotek. Vydrží ale max dva měsíce, pak je třeba vyměnit.
Koupila bych znovu: ANO

+ vzorky Palmer`s tělového másla - Mě tahle kakaová řada od Palmer`s vyloženě smrdí. Měla jsem už pár cestovních balení (recenze zde) a používat to, je vyloženě za trest. Navíc ani hydratace mi nepřijde kdovíjaká.

Co se povedlo spotřebovat Vám?
Znáte některý produkt?

11 komentářů:

  1. To tělové mléko Dermacol nádherně voní mám doma sprcháč :)
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Já pařáky ráda nemám, takže se těším na podzim :-D
    Za srpen jsem dodělala standardně 20 produktů, za září se snažím taky, ale dá mi to mnohem větší práci, protože mi nic nedochází :-D
    Guardian Angel mám doma taky, skoro už dopotřebovaný. Přijde mi, že s vlasy vůbec nic nedělá a navíc mi smrdí od začátku :-D
    Dermacol černou třešeň mám doma sprcháč, ale ještě jsem se k němu nedostala.
    No a mléka od Palmer´s mi moc voní a vyhovují, škoda, že nejsou už v Rossmannech k sehnání :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přijde, že mi toho moc nedochází, nebo když už, tak zbytky jsou bezedný :D

      Vymazat
  3. Vzorky Palmers furt dávali do krabiček Ladyboxu a to me nejvíc štvalo, protože ta vůně byla nehorazně hnusná! :) Dermacol tělové mléka a sprcháče jsou rozhodně fajn :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Got2b Guardian Angel ochranný sprej před teplem mi vůbec nevyhovoval, slepoval mi příšerně vlasy, tak jsem ho dala ségře a té dělal to stejný, vlasy vypadaly prostě hrozně :D. Tak jsem ho dala přítelové mamce no a ta si ho pochvaluje :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak z tvé dnešní várky neznám nic. A na ochlazení se čekám jako na smilování - mám kancelář s okny na jih (bez klimatizace)a zrovna teď skoro každý den přetahuju 8 hodin, tak je to fakt za trest...

    OdpovědětVymazat
  6. Ochranný sprej od Got2b také používám, jsem s ním celkově spokojená ale vytkla bych mu jednu věc, po nanesení se mi rychle mastí vlasy a mám je takové zplihlé.
    Planet spa peeling s bílým čajem jsem kdysi měla a byla dobrá, nenadchla ani nezklamala, vyčistila ale akné nijak neregulovala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...