Brandnooz box - Září 2016

Krásnou neděli,
jak si užíváte víkend? Má vůbec cenu říkat, jak září neuvěřitelně uteklo? Zřejmě ne, protože věřím, že většina z Vás to vnímá naprosto stejně. S koncem měsíce dorazila tradičně i zelená krabička plná dobrot. Tentokrát žádný problém s poštou a já se z Brandnooz boxu mohla radost hned v pátek.

  • Mattoni Grapefruit - 1,5l, 16,90Kč
Box byl poměrně dost těžký, za to mohla tahle láhev Mattoni. Řada ochucených minerálek přichází v novém balení a s vylepšenou recepturou, která obsahuje více ovocné šťávy. Nejsem milovník grapu, ale Mattoni s touto příchutí jsem již měla a byla dobrá. U nás se ochucené minerálky pijí, takže za mě fajn.

  • Semtex Cactus - 500ml, 32,90Kč
Překvapivě mi největší radost udělal Semtex. Sama si energy nekoupím, už jen z toho důvodu, že na mě nijak nepůsobí, ale chutnají mi. Miluji příchuť kaktusu, takže Semtex mě fakt potěšil. Doufám, že příchuť bude stát za to a já nebudu zklamaná.

  • Jupík Lucky Fruit - 200ml, 9,90Kč
Malé dítě v rodině nemáme, takže si na pitíčku pochutnám sama. V boxu bylo hned několik variant, já našla trojkombinaci jablko - jahoda - kiwi, za kterou jsem i ráda. Je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel.

  • Monnami Ovocné pyré - 125g, 2x35-38Kč
Jedná se o 100% bio ovocné a ovocno-zeleninové pyré bez přidaného cukru, konzervantů, lepku a mléčných složek. Naopak obsahuje vitamíny, vlákninu a minerály. Opět na výběr hned z několika příchutí a jsem moc ráda, že jsem našla zrovna banán. Podobná pyré, jen jiné značky, jsou hodně oblíbená u dětí, které hlídám. Nikdy jsem ale nechutnala, tak konečně vyzkouším.

  • Malva Hořčice kremžská - 350g, 25Kč
Osobně horčici nejím, ale doma ji používáme, takže produkt, který rozhodně najde své využití. Na trhu je od roku 1946, známá je svou nezaměnitelnou chutí a tradičním plastovým kelímkem. Nově se nachází v praktické skleničce.

  • Vitana Čočková / Bramboračka - 2x 29,90Kč
V boxu již jednou dvě varianty byly. Obsahují velký podíl luštěnin a kousky zeleniny. Polévky mám ráda domácí a hodně husté, přesto s podobnými produkty nemám žádný problém. Jednoduchá příprava a zrovna tohle je zajímavý produkt.

  • Jojo Koktejl bar / Kavárna - 80g, 2x 16,90Kč
A vrhneme se na dobroty. Při otevření boxu jsem vůbec jako první viděla tyhle dvě novinky od Jojo. Bonbony já můžu a jelikož mamča miluje gumu, tak se podělíme. Jako milovník kávy se moc těším na Kavárnu, která ukrývá bonbony s příchutí perníku, kávy, mandlí a kokosu. Naopak Koktejl bar osvěží ananasem, grapem, borůvkami a citronem.

  • Já ♥ Orion - 44g, 13,90Kč
Na tyhle čokoládové tyčinky jsem koukala asi před týdnem. Koupit je můžete hned ve třech variantách, já v boxu měla pistáciovou. Dále můžete koupit kokosovou s mandlemi a karamelovou s oříšky.

  • Nestlé Nesquik Delice - 23g, 9,90Kč
Cereální tyčinka s vitamíny, vápníkem a železem. Podobná tyčinka se prodávala už v době, kdy jsem byla malá a nechutnala mi. Přišlo mi to takové nijaké, tak jsem zvědavá, v čem tahle bude lepší, možná bude lepší díky čokoládě navrchu, kterou původní verze nemá.

Sečteno podtrženo, já jsem spokojená. Jediné, co nejím, tak je hořčice, ale i ta najde doma využití. Složení boxu se mi líbí a nemám co bych vytkla. Něco k pití, pár sladkých dobrot a i něco na vaření. Za mě povedené vydání. Určitě největší radost mám ze Semtexu a bonbonů Jojo.

Jak se Vám obsah líbí?
Zaujal Vás?

10 komentářů:

  1. Já jsem kdysi tu nesquik tyčinku milovala. Myslela jsem, že už jí úplně přestali prodávat.

    OdpovědětVymazat
  2. Jediné, co mne zaujalo je JoJo Kavárna (a to jen z toho důvodu, že bych je dala mamce, která JoJo gumáky může), jinak nic moc... Jsem zastáncem zdravého, tyhle boxy nejsou nic pro mě, všechno až na hořčici by to letělo do koše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Brandnooz opravdu není pro lidi, kteří zastávají zdravý životní styl. Bývali Zajíci v krabici, či tak nějak, ale nevím, zda furt fungujou.

      Vymazat
    2. Přesně, navíc BB neslibuje, že v něm budou zdravé potraviny. Takže tyhle připomínky nechápu.

      Vymazat
  3. Mě se líbil moc :) už jsem půlku zblajzla.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že box neobsahuje i trochu něco zdravého, ale upřímně, kdo by si nedal tyčinku od Nesquik ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento box by se mi taky líbil. Obsah je opravdu skvělý, byla bych spokojená a využila úplně všechno. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se obsah boxu vůbec nelíbí :) Dřív jsem odebírala, ale pak jsem zrušila, protože jsem obsah nevyužila.

    BLOG: Kosmetická taštička - SOUTĚŽÍME! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...