Kakaová slast od Avonu

Krásný den.
konec pracovního týdne je konečně tu. Co plánujete na víkend? U mě bude poměrně nabitý, večer slaví kamarádka narozeniny, takže z práce pomalu hned na oslavu a zítra mě čeká jedna milá, blogerská akce, o které se určitě ještě zmíním.

Jak miluji čokoládu, v kosmetice vůni čokolády a kakaa  nevyhledávám. Málokterý produkt mi totiž v této parfemaci sedí, většinou mám s touto vůní problém. V poslední době jsem ale měla kliku a několik kakaových oblíbenců si našla. Mezi ně patří i řada Avon Care s kakaovým máslem. Produkty se dají běžně sehnat na netu a co jsem koukala, tak řada má nový kabátek, záleží, kde hledáte.

Omlazující hydratační tělový krém
Začnu tím, co jsem začala používat vůbec jako první a vlastně i tím nejlepším produktem. Všude se tedy píše, že se jedná o tělový krém, ale konzistencí a i podle nápisu na obalu, jde o tělové máslo. Je to pořádný hutňák, naprosto dokonalý produkt na zimu. Díky konzistenci se tedy hůře roztírá, chce to trpělivost, ale s tím u másla počítám a ta hutnost stojí za to, zamilovala jsem si ji.

Obsahuje kakaové máslo, které hydratuje a chrání pokožku před předčasným stárnutím. Vitamín E je zas skvělý antioxidant. Hydratace je na jedničku, suchá pokožka si chrochtá blahem, tohle máslo je jeden z nejlepších, hydratačních produktů, co jsem kdy měla. Pokožka je po něm velmi příjemná, heboučká a navíc provoněná. Avonu se tahle parfemace povedla, dokonce jsem si to kakao i užívala. Už jsem psala, že to máslo miluji?!


Revitalizační hydratační pleťový krém
Krému je hodně štědré množství, rovných 100ml, což je v podstatě dvojnásobek toho, co obsahuje většina krémů. Jsem ráda, že pleťový krém jsem nevytahovala v zimě, ale nechala ho na jaro. Stejně jako u másla, i zde jsem očekávala pořádného hutňáka a překvapilo mě, že krém je poměrně lehoučký. Konzistencí bych řekla, je to takový zlatý střed. Vyloženě lehký až vodový není, ale do hutného krému má také daleko.

Stejně jako máslo, tak i pleťový krém voní po kakau, vůně je totožná. Trochu jsem se obávala, zda takhle parfémovaný krém neudělá paseku na obličeji. Netrpím tedy na pupínky, ale hodně výrazných vůni v pleťových krémech se vždy malinko bojím. Žádná pohroma se naštěstí nekonala, krém jsem si oblíbila.

Dobře se roztírá, pleť není po použití mastná, jelikož se rychle vstřebá a můžete tedy bez obav aplikovat make-up. Po celou dobu, co jsem ho používala, jsem neměla nejmenší problém se suchou pletí, žádné suché šupinky, nic. Výborně hydratuje, takže pro suchou pleť opět moc fajn produkt.

Revitalizační hydratační krém na ruce
I krém na ruce má velké 100ml balení, takže mám pocit, že mi vydrží věky. Používám ho už pravidelně nějaký ten měsíc a stále ho v tubě je dostatek. Zpočátku jsem z krému moc nadšená nebyla, ale nakonec jsme se spřátelily a i krém budu tedy vesměs chválit.

Má hodně lehkou texturu, na první pohled se to moc nezdá, ale jakmile ho začnete roztírat, je krém až takový vodový. Dobře se tedy roztírá, ale jakmile ho použijete více, je v podstatě nemožné, aby se vsákl. Ve větším množství zůstává na pokožce a ať se budete snažit sebevíc ho vmasírovat, nepovede se to. Je třeba na množství opravdu dát pozor. Když ho použijete málo, vstřebá se v pohodě.

Hydratační schopnosti ale opět na jedničku. Pokud máte hodně suché ruce, je třeba ho používat víckrát během dne, ale jinak hydratuje moc skvěle a ruce udržuje v dobrém stavu. Vůně je totožná s předešlými produkty a na rukou se nějaký ten čas udrží.

Balzám na rty
Balzámek se nachází v kelímku, pokud ale nejste fanoušky tohoto balení, dá se sehnat v klasické tubě. Co jsem tak brouzdala po netu, tak kelímkové balení už se snad ani neprodává. Balzámek je tuhý, ale při nabírání okamžitě taje, takže se s ním pracuje dobře. Chápu, že někdo má s kelímky problém, mě osobně tolik nevadí, i když je pravda, že ne vždy je nabírání prstem praktické či hygienické.

Balzám je poměrně mastný, na rtech nepůsobí ale těžce, jen tedy zanechává mastnější vrstvu. Hydratuje také dobře, ale zrovna k tomu balzámku jsem si nenašla moc cestu. Hlavně mi vadí vůně. V kelímku krásně kakaově voní, ale na rtech je hořký a spíše chemický.

Máte rády kakaové vůně?
Zkoušely jste tuto řadu?

21 komentářů:

  1. Mám ten tělový krém a nedávno jsem si koupila ještě krém na ruce v mega balení. Vůně je božská, už od jara, kdy jsem si pořídila první výrobek, chodím neustále čichat ke kelímku. Akorát jsem se ještě nějak nedostala k používání, chtěla jsem vzhledem k parfemaci začít hned, jak se ochladí, ale mám nějak moc zásob :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty zásoby znám, stále jsem se nedostala k několika letním vůním :D

      Vymazat
  2. Kakaove vone, ako ktoré. Niektoré su prijemné, iné sa mi nepáčia. Táto vona ma až tak neoslovila, bola na mna priliš kakaová. Mala som z tejto rady to maslo a ani som ho nedopouživala, čo som stále cítila až taku presladenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, já si to máslo naprosto zamilovala.

      Vymazat
  3. Mám ten krém na ruce, krásně voní a přijde mi, že skoro neubývá. Toho pleťového krému jsem se bála, že bude hutný, ale když říkáš, že je lehký, tak ho moc ráda vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
  4. No jako nevím zrovna zda by mi tahle vune sedela, měla jsem od Avonu cokoladový telový krém a ten byl fajn :) Ale tohle nevypadá zas az tak spatně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tělový krém mám doma taky a jsem s ním víc než spokojená :)) A navíc úžasně voní!

    OdpovědětVymazat
  6. Mám nejraději krém na ruce, ale jinak všechno z této kakaové řady tak nádherně voní!

    OdpovědětVymazat
  7. milujem kakaové maslá! iné produkty až tak nie, ale keď vidím kakaové maslo na pokožku, tak po tom idem ako blázon :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny produkty musí nádherně vonět!
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tuto řadu jsem nezkoušela, neznám žádnou Avon lady, ale vůni kakaa v kosmetice mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsem krém na ruce a byla jsem s ním hodně spokojená - krásně voněl, dobře hydratoval a neměla jsem potíže ani se vstřebáváním

    OdpovědětVymazat
  11. Všechny z těchto výrobků se u nás doma opakovaně objevily, já i mamka jsme milovnicemi avonovské kakaové vůně :D!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...