Lirene - Pleťové masky Řešení pro krásu

Pleťové masky používám velmi ráda. Vždy mám pocit, že pleti dopřávám větší, speciální péči, za kterou mi určitě poděkuje. Snažím se je používat pravidelně, ale je pravda, že ne vždy má člověk na to čas. Přesto alespoň jednou týdně po masce sáhnu. Miluji večery, kdy mám více času, takže si můžu užít více rozmazlování. To pak sáhnu právě po nějaké té masce, napatlám obličej a i když s některými maskami vypadám jak strašidlo, užívám si to.

Když mi nedávno dorazil balíček od e-shopu kupkosmetiku.cz, který ukrýval podzimní novinky značky Lirene, pleťové masky, měla jsem velkou radost. Za několik dní dorazily další dvě, ale o těch až příště. Dnes mrkneme na masky z řady Řešení pro krásu. V této řadě najdete tři masky - Jemný enzymatický peeling, Intenzivní hydratační masku, Intenzivní vyhlazující masku proti vráskám - a já měla možnost vyzkoušet rovnou dvě.

Vitamin Energy Intenzivní hydratační maska
Maska obsahuje barbadoskou třešni, je bohatá na vitamín C a allantoin, což je dusíkatá organická látka, která v kosmetice podporuje hojení kůže. Maska je vhodná pro všechny typy pleti. Pleť hloubkově hydratuje, chrání před vnějšími vlivy a zanechává ji svěží a zářivou.

Maska má poměrně hutnou konzistenci, z které je jasné, že bude opravdu vyživující. Hydratuje perfektně, podle mě je naprosto ideální pro suchou pleť, která z jejích hydratačních účinků bude nadšená. Nedávno jsem zalehla s chřipkou a právě vždy v době nemoci mám pleť, konkrétně nos, v šíleném stavu. Rudý a hlavně suchý, maska si poradila ale skvěle. Stačilo jedno použití a pleť jsem měla ihned v dobrém stavu.

Používá se několikrát týdně, nechá se 10 minut působit a poté se jen šetře tamponkem. Tohle použití mi naprosto vyhovuje, jednoduché a bez oplachování. Jelikož pleť mám suchou, tak jsem i místo setření zbytek masky vetřela do pleti a i tento způsob se mi osvědčil.

Dermo Exfoliator Jemný enzymatický peeling
Složení je založeno na aktivních ovocných kyselinách a papájovém enzymu. Maska je určena především pro normální, suchou, citlivou pleť a také pro pleť s rozšířenými žilkami. Má odstraňovat odumřelé buňky, nečistoty, snižovat viditelnost pórů a stimulovat proces obnovy pleti.

Tuhle masku jsem si zamilovala hned po prvním použití. Používá se dvakrát týdně, nanese se krouživými pohyby, chvilku se nechá působit a poté se smyje. Já si ji brala rovnou do sprchy. Maska je Hodné hutná, na pleti strašně moc příjemná. Má až takovou sametovou konzistenci, která mi maximálně vyhovovala a její používání jsem si vyloženě užívala. Navíc krásně voní po ovoci.

Jelikož neobsahuje zrníčka, která pleť drhnou, ocení ji i citlivá pleť, která klasický peeling nesnese. I přes absenci zrníček pleť nádherně vyčistí. Po použití je pleť nádherně hebká, příjemná na dotek a opravdu pomalu jak po použití peelingu.

Masky stojí 24,90Kč a seženete je v drogeriích Teta a v Kauflandu. Obě můžu doporučit, nemám s nimi jediný problém, perfektně mi sedly.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujaly Vás masky?
Používáte masky pravidelně?

9 komentářů:

  1. Masky mě dost zaujaly. Líbí se mi, to malé balení.
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě pytlíčky přijdou lehce nepraktické, ale zas na druhou stranu máš jistotu, že to spotřebuješ :)

      Vymazat
  2. Moc se mi nelíbí složení, ale i tak bych masky ráda zkusila :) Jednu na způsob enzymatického peelingu mám od Avonu, zatím jsem ji mockrát nepoužila, ale je příjemná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta druhá se mi líbí :). Kdysi jsem si kupovala i krémy od Lirene, jediné, co mě tenkrát opravdu zklamalo byla micelární voda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krémy má super, hlavně za i za příjemnou cenu. Micelárka mě také moc nechytla, ale třeba micelární gel miluju.

      Vymazat
  4. Masky se mi hodně líbí, já ještě od Lirene nic nevyzkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Masky vypadají skvěle, používám momentálně masku od Oriflamu a stačí mi taky 1x týdně, snažím se to dodržovat. Já mám od Lirene zase balzám na rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...