Nákupy a novinky za září 2016

Hezký den,
pár dní už máme říjen a Vy jste se už určitě nemohly dočkat záříjových novinek :) I mě tyhle články baví a tentokrát to byl zas pěkně bohatý měsíc. Nové kousky mi přibyly hlavně v oblasti kosmetiky, v jiných kategoriích jsem sice také utrácela, ale dá se říct, že minimálně.

Snažím se šetřit, i když přiznávám, že ne vždy se mi to daří na 100%. Ale určitě to znáte, prostě někdy ta silná vůle stávkuje. V následujících měsících rozhodně nehodlám kupovat žádnou kosmetiku, té mám momentálně železné zásoby. A co se týče oblečení, maximálně mrknu po nových botách na podzim a zimu.

Kosmetika
V srpnu jsem doplnila zásoby pečující kosmetiky. Září zas bylo velmi bohaté i na dekorativku. Asi nemá cenu to zbytečně okecávat a vrhneme se na podrobnější přehled.

Jako první tu mám kosmetiku z DM boxu, který se mi povedlo vyhrát podruhé za sebou. Celý obsah jste mohly vidět tady. Ač obsah není špatný a vše využiji, oproti předchozímu je jednoznačně slabší. Nejvíce mě potěšil asi krém na ruce a suchý šampon, který moc ráda vyzkouším.

Září bylo na beauty boxy bohaté a tím druhem je Glanc box, což je box plný drogerie a kosmetiky. Tentokrát byl zaměřený spíše na tu domácnost, to ostatně můžete posoudit zde, ale samozřejmě obsahoval i kosmetické kousky. Novinka od značky Mixa, pleťový krém, mě moc potěšil a jsem zvědavá i na vlasový olej od Oriflamu.

Společně s Alčou jsme zašly na veletrh World of Beauty & Spa, kde jsme se ale vzájemně krotily v nákupech. Zastavily jsme se u stánku Herbadent, kde jsem koupila bylinné koupele pro mamču, takže ty Vám ukazovat nebudu. Od Alči jsem ale dostala drobnosti v podobě sprcháčů od B.U., ze kterých mám radost, jelikož krásně voní a na cestování budou ideální. I vzorky Naturalium ráda vyzkouším. Kromě kosmetického veletrhu jsme navštívily i Home & Decor, kde jsme obě pěkně zhřešily, to uvidíte níže.

Povedlo se mi vyhrát naprosto dokonalou giveaway u Lucky. Když mi Lucka napsala, že jsem vyhrála, nemohla jsem tomu uvěřit. Výhra obsahovala překrásnou paletku od Makeup Revolution a obrovskou radost mi udělal lesk na rty od the Balm, jelikož tuhle značku jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Dále výhra byla v podobě laku Orly a kosmetiky Brische, kterou vůbec neznám a moc ráda vyzkouším.

Od e-shopu krasnakazdyden.cz přišel balíček s kosmetikou Purity Herbs Organics, která mě okamžitě zaujala. Na testování jsem si vybrala oční krém a balzám Vikingů. Poctivě testuji a určitě se můžete těšit na recenze.

Pravidelně mě novinkami zásobuje e-shop kupkosmetiku.cz, čehož si nesmírně vážím. Lirene přišel na trh hned s několika novými maskami. Momentálně testuji ještě dvě srpnové, ale na tyhle přijde již také brzy řada.

O největší nálož kosmetiky se postaral již zmiňovaný e-shop. Jistě už jste v drogeriích narazily na podzimní update Essence. Poctivě zkouším, zatím můžu prozradit, že naprosto nadšená jsem z Beauty Balmu, který je naprosto dokonalý.

Oblečení a dekorace
Jak jsem psala výše, s Alčou jsme navštívily i veletrh Home & Decor, který byl plný úžasných dekorací do bytu a hlavně stánku Yankee Candle. YC milujeme a obě jsme šly na novou makronkovou svíčku. Střední už neměli, dokonce ani vosky. Ovšem čekala tam poslední velká a pak malinká miminka. Trochu jsem doufala, že Alča projeví zájem o tu velkou, neprojevila a svíčka odešla se mnou. K nákupu nad 499Kč byl navíc vosk zdarma. Takže moje největší útrata je opět za svíčku, ale nelituji jediné koruny.

Čistě náhodou  jsem u Vietnamců narazila na tyhle baleríny ve výprodeji, vyšly  mě na 159Kč, takže jsem je tam nemohla nechat. Mám z nich velkou radost, strašně se mi líbí a navíc za ty peníze...

Co nejvíce potěšilo Vás?
Byly jste na veletrhu?

22 komentářů:

  1. Těším se na recenze. :)
    PS: Krásné botky!

    OdpovědětVymazat
  2. Áááá, ta makronková svíčka, zááávidím:-) Líbí se mi nadílka Essence, pár novinek už jsem si koupila, další si teprve pořídím, ale BB na rty je mezi nimi, tak jsem natěšená, až vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
  3. to je teda zásoba :) Revolution paletka vyzerá veľmi pekne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné nákupy, na recenze se moc těším. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Baleríny jsou super a makronková svíčka vypadá taky skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Už se těším na recenze :) Jinak ty baleríny jsou opravdu krásné :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. No ty balerínky jsou krásný :) a to jsi měla teda hodně bodů na DM kartě, super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super, super super! Na veletrhu jsem byla tak a dost jsem si nakoupila, ale svíčky jsem naštěstí nebrala. To bych asi nedojela domů.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, určitě sis ale nakoupila spoustu jiných super věcí :)

      Vymazat
  9. Navnadila si mě si pořídit nějaké podzimní vosky :D!

    OdpovědětVymazat
  10. Tie sprchače Bu sa mi hrozne páčia vyzeraju super hned by som ich brala♥ :) a balerinky su hrozne pekne:)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé nákupy i novinky. Gratuluji k výhře. Paletka od Makeup revolution vypadá opravdu skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. sem věděla, že ta velká svíčka prostě čeká na tebe :) pro mě bylo malé miminko :) ale teď lituju, že nebyla alespoň ta střední :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...