Představení nové kosmetické značky| t: by tetesept

Na sobotní odpoledne jsem byla pozvána do Sauna spot v pražském Podolí, kde se konalo představení nové kosmetické značky t: by tetesept. Na akci jsme dorazily společně s Alčou, byly jsme tam docela s předstihem, ale alespoň jsme se stihly rozkoukat.

Prostory pro prezentaci byly vybrány naprosto dokonale, kde jinde prezentovat koupelovou kosmetiku než právě ve wellness. Vyšlo i krásně počasí, takže výhled na břeh Vltavy rozhodně stál za to. Určitě znáte kosmetiku Tetesept, právě díky ní jsme si doma zamilovaly všemožné koupelové produkty. Tetesept je brána ale spíše jako zdravotní kosmetika, t: by tetesept naopak je veselejší, hravější a oslovuje i mladší kategorie spotřebitelů.

V nabídce najdete koupelové pěny a soli. Mě rozhodně nejvíce zaujala pěna s fíkovým mlékem, která voní naprosto božsky. Hodně slaďoučká, ale zároveň svěží, prostě dokonalá. Druhou variantou je ylang-ylang s růžovou orchidejí, která je naopak silnější.

Kdo by nechtěl porci lásky, nebo porci štěstí. V tomto případě tu jsou právě soli. v Lásce se snoubí šampaňské s černým rybízem a Štěstí je plné sladké broskve a vanilky. Jak pěny, tak i soli určitě budou i krásným dárkem a když už zmiňuji dárky, v prodeji najdete zimní balíčky s limitovanými produkty.

T: by tetesept již najdete v drogeriích DM. Doufám, že Vás značka zaujala a mrknete po ní. Pytlíčky se solemi v sobě mají dírky, takže lze očichat a nekupovat naslepo. Tímto bych moc ráda poděkovala Mark Distri a e-shopu kupkosmetiku.cz za pozvání. Odpoledne jsem si moc užila, hezké prostředí, připravené výborné jídlo a domu jsem si odnesla tašku plnou nádherných dárků.

Jak se Vám nová značka líbí?
Co Vás nejvíce zaujalo?

14 komentářů:

  1. Od Tetesept som este nic neskusala a tato ich nova znacka vyzera super :) mam rada kupelnove radovanky a urcite sa na vyrobky pozriem :) musela to byt fajn akcia :)

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  2. Musela to být skvělá akce, na tyhle novinky se těším :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Máš moc pěkné fotky a musela to být skvělá akce!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Já to dneska večer vidím na Porci štěstí :D Jinak týden nepřežiju :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mrzí mě že jsem nemohla dorazit, akce vypadá moc podařeně :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  6. Značka ma veľmi zaujala, produkty vyzerajú super a navyše majú krásne farebné obaly:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  7. To je super představení novinek, akce vypadala podle popisu a podle fotek parádně. Tetesept mám docela ráda, tak možná vyzkouším nějakou sůl v menším balení :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...