Random aneb září 2016

Krásnou sobotu,
jaké máte plány na víkend? Venku se pěkně ochladilo, z léta rovnou do zimy. Přijde mi, že vůbec na zimu nejsem připravená, potřebovala bych sehnat hlavně nové botky, v balerínkách už je mi docela chladno :D

V dnešním článku si shrneme ještě září, které bylo naopak velmi teplé a moc příjemné. Ovšem zas tolik se toho neudálo, takže random bude skromnější. V září zas začal klasický pracovní režim, poslední záříjový týden jsem měla ale dovču, kterou jsem bohužel strávila doma s chřipkou, takže opravdu nejlepší dovolená za poslední dobu.

Společně s Alčou jsem navštívila kosmetický veletrh World & Beauty Spa, kam jsme šly hlavně na čumendu, ale samozřejmě i něco málo pokoupily a skvěle pokecaly. Moc příjemné odpoledne a těším se, až se opět uvidíme.

Ke konci září slavil brácha dvacítku, takže se téměř celý den nesl v duchu oslavy. Dokoupení ještě pár drobností, dortů a příprava. S bráchou vždy dostanou dárečky i hafani, obě holky mají také v září narozeniny, takže slaví vždy společně. Samozřejmě i ony výjimečně dostanou dortík. Je to hrůza, jak už jsou staré, Barča má deset let a Niky dokonce dvanáct.

Podle fotek to vypadá, že s mamčou v jednom kuse vysedáváme někde po cukrárnách, ale není to tak. I když je pravda, že v září jsme si častěji spolu někam zašly. Ovocného světozoru jsme se stále nepřejedly, takže tam vysedáváme nejčastěji.
 Nákupy z veletrhu a posezení / Kaktusová tříšť / Poslední záříjový týden

 Miláček / Nás klasický Světozor / Raffaelo dort / Kytička

Oslava narozenin

Jaké bylo Vaše září?
Co nejlepšího se u Vás událo?

8 komentářů:

  1. Já jsem si užila kosmetický veletrh, hody v Prostějově výlet do Rožnova no taky mám spoustu zážitků a mám v plánu je shrnout do jednoho článku :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych někdy ráda navštívila kosmetický veletrh a je fajn, že si s maminkou někam vyrazíte. Měla jsi fajn září. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. U mě se v září událo nejlepší to, že jsme letěli s přítelem na Tenerife a užili si to, jak nejvíc jsme mohli :). Já bych si dala rafaello dort :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to upřímně závidím, to musela být paráda :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...