Spotřebováno za září 2016

Vítám Vás u historicky nejmenší spotřeby v dějinách toho blogu. Věděla jsem, že září bude slabé, ale že to bude až taková bída, to jsem netušila. Povedlo se mi dodělat pouhé tři produkty. Pevně doufám, že říjen bude mnohem lepší. Mám tu spoustu produktů, u kterých se blížím ke dnu, ale znáte to, dna jsou bezedný, takže se nechme překvapit.

1. Dermacol sprchový gel Hruška williams (Recenze) - Naprosto dokonalý sprcháč na léto. Nádherná, sladká vůně hrušek, která mě opravdu bavila. Dobře pěnil, nevysušoval. Sprcháče Aroma Ritual jsou zkrátka super a tohle velmi povedená vůně.
Koupila bych znovu: ANO

2. Avon Osvěžující čistící gel (Recenze) - Poměrně řídký, ale na pleti moc příjemný. Měl výraznou vůni, která mi ale sedla. Pleť nevysušoval, neměla jsem pocit pnutí a dokonale odstranil make-up.
Koupila bych znovu: ANO

3. Avon Zjemňující hydratační krém (Recenze) - Lehoučký krém, který ale výborně hydratoval. Rychle se vstřebával, jemně voněl a pokožku zanechával  příjemnou na dotek a skvěle hydratovanou.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některý produkt?

18 komentářů:

  1. Tak to zírám, že u tebe také jednou proběhla spotřeba tak, jak u mě probíhá stále - naprosté minimum :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak myslím, že ani normálně ta spotřeba u mě není nijak velká :D

      Vymazat
  2. Tý jo jako na spotřebu to je super také toho mám tentokrát málo, ale nedá se nic dělat. :) Avon hydratační krém mám také a musím jako říct, že je fakt super! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Někdy se nedaří, ale když bylo září chudý, tak třeba říjen překvapí:-) Měla jsem hruškový sprchový gel od Dermacolu, voněl nádherně:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tak to byla rychlovka :D si říkám, cože? Tak super, že Ti všechny produkty vyhovovaly

    OdpovědětVymazat
  5. Já za září ani spotřebováno sepisovat nebudu, byla bych na tom ještě o produkt hůře, takže vše až v říjnu :)
    Hanďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se dvěma produkty bych asi také článek vynechala :)

      Vymazat
  6. Hydratační krém mám taky, ale ještě rozpoužívaný. A já to mám se spotřebováno dost podobně a proto ho vždy píši za dva měsíce, ať je o čem psát.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám zkušenost s ani jedním výrobkem, ale je fajn, že jsi byla se všemi spokojená. Chystám podobný článek a myslím, že toho budu mít o trochu více. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Ale zas máš stoprocentní úspěch, co se pozitivního hodnocení produktů týče :D Já mám zatím tuším 7 kousků, ale jen díky tomu, že jsem měla už z létě nějaké obaly na chalupě a dovezla jsem je domů až teď :D Bohužel pak už moc zbytků nemám, takže budu ráda, když jich dám dohromady tradičně kolem 10 a v listopadu to bude bída :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, tyhle produkty byly úspěšné. A třeba Tě listopad překvapí :D

      Vymazat
  9. Já měla z Demacolu sprcháč Jahoda s rebarborou a ta vůně mi vůbec nesedla - poslala jsem ho po jednom vyzkoušení dál.
    Krém od Avonu jsem měla taky (mám i recenzi na blogu) - vyhovoval mi spíš jako krém na tělo, na obličej mi přišel těžší, měla jsem po něm vždy ppcit, že mi zůstal na obličeji takový film. ostatně myslím už jsem to psala k tvé recenzi tohoto krému.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...