Lirene - Pleťové masky Terapie pro pleť

Krásný den,
jak jste si užily víkend? Také u Vás padal sníh? Vůbec se mi nechce věřit tomu, že ani ne půlka listopadu a ono sněží. Chápala bych to na horách, ale v Praze?! Nejraději bych se uchýlila k zimnímu spánku a vylezla až na jaře. Ještě ani nemám zimní kozačky.

O pleťových maskách Lirene jsem se zmiňovala nedávno a to tady. Lirene ale uvedl na trh další dvě a to z řady Terapie pro pleť, o kterých si budeme povídat dnes. Bohužel když jsem začala sepisovat článek a upravovat fotky, tak jsem zjistila, že jsem nejspíš úplně blbá a půlku fotek jsem buď smazala, nebo je vůbec nevyfotila. Takže se moc omlouvám, ale dnes se to bude muset obejít bez detailnějších fotek produktu. 

Dvoufázová ošetřující maska Filler & Lifting
Tato maska se nanáší ve dvou krocích. Jak můžete i vidět, pytlíček je rozdělen na dvě části. V první kroku se nanese hyaluronová výplň, která obsahuje extrakt z kukuřice a zelené řasy, které mají za úkol pleť zpevnit a vypnout jemné vrásky. Maska se nechá vstřebat a poté se použije druhý krok. Výplň má gelovou konzistenci, hodně mi připomíná podkladovou bázi, která vyplní jemné vrásky a pleť připraví na další péči.

Druhým krokem je liftingová maska, která obsahuje biometrický lipidový komplex a extrakt z dýně. Masku necháte vstřebat, není třeba ji z pleti smývat, což mi vyhovuje. Liftingová maska je naopak krémová a na pleti je znát, že hydratuje. Dva kroky jsou možná zdlouhavé a věřím, že pro někoho obtěžující, ale za to funguje. Pleť je krásně hydratovaná, jemná, vyhlazenější a na pohled hezčí. Používá se dvakrát týdně.

Minerální čistící maska Skin Detox
Maska je určená pro hloubkové čistění a redukci pórů. Obsahuje přírodní jíl, kávový extrakt a minerály, které obnovují rovnováhu pleti a regulují kožní maz. Je určená pro normální, smíšenou a mastnou pleť. Pleť mám sice suchou, ale přesto jsem se do masky pustila.

Je to v podstatě takové bahno, ale vůbec se nemusíte děsit, z pleti pak jde bez problému umýt a nezašpiní celé umyvadlo. Maska se dobře nanáší, nechá se působit 10 minut, během kterých jakoby zatuhne a poté se smyje. Když masku nanesu, tak mě pleť lehce štípe, ale není to nic hrozného a během chviličky tenhle pocit odezní.

Po použití mám pleť nádherně hladkou, moc příjemnou na dotek, ale také napnutější a křičící po krému. Je znát, že maska není primárně učená mojí pleti, přesto jsem si ji celkem oblíbila.


Masky koupíte v drogeriích Teta, Kauflandu a samozřejmě na e-shopu kupkosmetiku.cz. Stojí 34,90, což je hezká cena a masky za to určitě stojí. Navíc balení mi vždy vydrží na více použití.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste masky?
Která Vás láká?

3 komentáře:

  1. Musím říct, že tyhle masky mě teda zaujaly :) Jednak jsou i levné což je super :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. O těchto maskách v poslední době čtu na každém rohu taky bych je asi měla vyzkoušet.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  3. Obě dvě bych ráda vyzkoušela, určitě se po nich podívám :)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...