Yves Rocher - Šampon podporující růst vlasů

Krásný den,
sice už začal nový měsíc a to znamená ukázání novinek a spotřeby za měsíc minulý, ale jelikož jsem v posledním týdnu zanedbávala kosmetiku a z blogu udělala spíše filmový a kulinářský koutek, vrhneme se dneska na recenzi.

Yves Rocher mám hodně ráda, vyzkoušela jsem jak spoustu dekorativky, tak i pečujících produktů. Čemu jsem se ale vždy vyhýbala, tak vlasové péči. Ani nevím proč, nemám k tomu oprávněný důvod, ale zkrátka jsem šamponům apod moc nevěřila. Když jsem ale šampon dostala jako dárek k objednávce na e-shopu, měla jsem docela radost a s nadšením se vrhla na testování.

Šampon s názvem Anti-Chute vlasy jemně myje a stimuluje krevní oběh v pokožce hlavy. Výsledkem jsou silnější, zdravější a odolnější vlasy. Obsahuje výtažek z bílého vlčího bobu, naopak je bez silikonů a parabenů.

Co mě trápí, tak padání vlasů, divím se, že ještě nejsem plešatá. S tímhle bohužel šampon nepomohl, vlasy mi s ním padaly naprosto stejně. Co se týče ale růstu, vlasy mám docela dlouhé a v době, kdy jsem šampon začala používat, jsem navštívila kadeřnici, od které jsem si samozřejmě nechala šmiknout konečky a ofinu. Takhle střižené vlasy mi pak rostou docela rychle, ofina mi během měsíce vyrostla cca o sedm cenťáků a po dvou měsících jsem zas na své původní délce.

I když mi vlasy po stříhání rostou celkem rychle, myslím, že menší podíl na tom šampon mít i bude. Ovšem na začátku jsem s ním docela bojovala. Vlasy se mi rychleji mastily, ale nakonec se to srovnalo a i po několika dnech vypadaly dobře a měly objem.

Šampon má hodně řídkou konzistenci, ve vlasech celkem napění a dobře umyje. Bez čeho bych se ale neobešla, tak bez kondicionéru. Vlasy jsou po něm totiž hodně drsné a už když ho vymýváte, tak cítíte, že jakoby drhnou.

Co mi ale hodně vadilo, tak vůně. Je strašně výrazná, cítím v tom trávu či obilí, no zkrátka pro mě nepříjemná vůně, kterou jsem myslela, že nesnesu. O to horší je to, že se ve vlasech drží, i druhý den je silně z vlasů cítit. Ke konci jsem si tak nějak už zvykla, ale není to něco, co by mi vonělo.

Jak jsem byla zpočátku skeptická a ty první mytí jsme si moc nesedly, tak jsem si šampon oblíbila. Na vůni jsem si tedy nezvykla, ta mi vadí, ale vlasy jsou po něm pěkné, nemastí se, zkrátka fajn. Určitě se teď dalším kouskům od YR nebudu bránit a ráda bych znovu vyzkoušela i konkrétně tento a to v době, až budu mít pocit, že vlasy vůbec nerostou.
Obsah: 300ml
Cena: 115Kč
Hodnocení: 4/5

Máte zkušenosti se šampony YR?
Co používáte na padání vlasů?

22 komentářů:

  1. Já jsem po jednom šamponu od YR měla dost vysušenou pokožku, tak nevím jestli mám zkoušet dál. Zatím se šamponům od YR vyhýbám.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takto mohla být chyba pouze toho jednoho druhu. Určo bych nezavrhovala hned všechny.

      Vymazat
  2. K šamponům téhle značky jsem se taky ještě nedostala, i když v plánu je to už dlouho. Momentálně používám Milvu, která je taky proti vypadávání a na rychlejší růst, ale zatím bohužel zklamání :( Po tomhle šamponu se časem kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jejich šampony mám velice ráda, tento vypadá zajímavě. :-) díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám jeden šampon od YR doma, ale ještě jsem jej nevyzkoušela, takže jsem zvědavá. Ta parfemace by mně osobně ale taky vadila. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem teď jeden šampon od YR vypotřebovala, ale byla jsem s ním tedy absolutně spokojená a určitě si pro něj zase půjdu, protože tak krásné vlasy jsem po umytí snad nikdy neměla. Fakt obrovská spokojenost. S tímto zkušenosti nemám, a ani mě to nějak neláká, i když mi teda taky šíleně padají vlasy, ale řekla bych, že je to prostě asi normální :-)

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký to byl? Padání je normální v mokrém stavu, ale mě padají i normálně a opravdu hodně.

      Vymazat
  6. Pouzivala som od znacky regeneracnu sadu a ta vonala luxusne.. tento tvoj sampon som mala v mensom baleni a viem presne o akej voni hovoris, tiez mi neskutocne smrdel :D s vypadavanim vlasov som mala nedavno velke problemy, myslim, ze mi najviac pomohol cas, ze to bolo obdobim.. drzim palce, nech na svoj liecivy produkt skoro narazis :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u mě to období už je dlouhé, takže to zřejmě tím nebude, ale snad na to vyzraju :)

      Vymazat
  7. Taky ho mám a nejdřív jsem se strašně bála, ale musím říct, že mi celkem sednul. Vlasy mi rostou strašně pomalu, takže jsem zvědavá na výsledek. A s kamarádkou jsme se shodly, že to voní jak namleté sedmikrásky :D Ta vůně není úplně příjemná no...
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  8. No já rozhodně miluji šampony od YR :) Měla jsem dva a s oběma jsem byla velice spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. Produkty od YR jsou pecka! Konkrétně tenhle šampon jsem ještě nezkoušela, ale vypadá super :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  10. Od YR jsem pár šamponu měla, ale nebyla jsem nikdy nějak extra ohromená. Spíš mi od nich sedly balzámy na vlasy :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovědětVymazat
  11. Pouzivam kozmetiku, aj kremy na plet, mam tri druhy samponov, aj Anti Chute na vlasy, odlicovadlo. Mam po 60- tke, ale pre mna je to skvela kozmetika.

    OdpovědětVymazat
  12. Takže šampon super je voňavý jako trava.a uvidím dal co a jak s vlasama.dnes jsem si vlasy umyla a supr doporučím

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...