Brandnooz box - Listopad 2016

Listopadový Brandnooz box sice měl dorazit už ve středu, ale bohužel pošta zkrátka nefunguje. Tři dny se mi někde jen tak válel a doručen mi byl jen díky tomu, že si náš pošťák všiml, že to je balíček pro mě a zkrátka ho vzal, jinak by se ani pošta neobtěžovala ho doručit.

Brandnooz box avizoval zaměření na pečení, což jsem vítala a upřímně jsem z obsahu nadšená. Box byl narvaný k prasknutí a ze všech produktů nevyužiji snad jen jeden. Samozřejmě ne každý peče, takže ne každý bude tak nadšený, ale pro mě je jak dělaný.

  • Penam Žitná mouka chlebová na tmavé pečivo - 1kg, 15Kč
Box obsahoval rovnou dvě mouky, které rozhodně využiji a jsem za ně ráda. Tou první je mouka určená na tmavé pečivo, ideální na chleba, ale i na perníky. Má vysoký obsah vlákniny.

  • Penam Pšeničná mouka hladká cukrárenská - 1kg, 15Kč
Druhou je cukrárenská mouka, která je vhodná na šlehané hmoty, piškoty, rolády apod. Jinak tyto mouky jsou říjnovým novinkou a i když mi žádný rozdíl mezi značkami mouk nepřijde, ráda tyhle nové zkusím.

  • Hera Máslová - 250g, 24,90Kč
Kombinace máslového aroma a kvalitních rostlinných olejů. Má zvýšený obsah tuku a je ideální na těsta, ale i krémy. Hera je klasika na opečení a rozhodně se využije.

  • Figaro Hořká čokoláda - 90g, 26,90Kč
Figaro kupuji docela často, právě na to pečení a jsem s ní spokojená, takže i když se nejedná o žádnou novinku, čokoládu vítám.

  • Vitana Poleva s citronovou příchutí - 140g, 19,90Kč
Tuhle polevu vůbec neznám, vždy kupuji od Dr. Oetkera. Na přípravu stačí přidat pouze vodu a jsem docela zvědavá, jaká poleva bude.

  • Vitana Vanilkový cukr - 10g, 3,90Kč
Opět klasika na pečení, která se teď na vánoční cukroví bude hodit.

  • Vitana Cukr s mandlovou příchutí - 20g, 9Kč
Mandlová příchuť, tenhle cukr mě moc potěšil, jelikož mandle mám hodně ráda.

  • Noli Sušené droždí - 7g, 5Kč
Tuším, že přesně tohle droždí už jednou v boxu bylo, ale nevadí. Skvěle se mísí s ostatními suroviny a je tak ideální i pro ty, kteří s pečení teprve začínají.

  • Vest Pizza Stars - 100g, 19,90Kč
Slané krekry s pizzovou příchutí. Jsou křehké a bez palmového tuku. Fajn zobání na večer, pizza příchuť bude jistě moc dobrá.

  • Havlík Sedlácké tyčinky se sádlem - 150g, 10,90Kč
Všemožné tyčinky mám také hodně ráda, takže na večerní zobání je vítám a padnou nejspíš hned dneska. 

  • Mr. Brown French Vanilla - 330ml, 49Kč
Tuhle značku jsem neměla ani nepamatuji. Jelikož kafe miluji a většinou jsou v boxu čaje, i tentokrát, tak za kafe dávám velké plus. Oceňuji praktickou láhev, která se dá znovu uzavřít.

  • Chupa Chups Cotton Bubble Gum - 14,90Kč
Miluji cukrovou vatu, takže tahle žvýkačka ve mě probudila zas malé dítě. Sežnete dvě varianty - Tutti Frutti a Cherry.

  • Jemča Bylinný čaj - 40g, 24,90Kč
Již zmiňovaný čaj, který je jediným produktem, který nevyužiji. Čaje nepiji a už vůbec ne bylinné.

  • Hamé Easy Sandwich Makrela - 100g, 24,90Kč
Podobné pomazánky u nás mizí rychle, já je tedy nevyhledávám a spíše je někomu přenechám, i když tahle makrelová mě docela láká, tak snad alespoň ochutnám. Je bez lepku.

Jak se Vám obsah líbí?
Pečete?

14 komentářů:

  1. Musím říct, že by mě box potěšil hlavně to co v něm bylo na pečení zrovna teď by se tyhle věci hodily :) No a Česká pošta je hrozná ještě od nového roku budou opět zdražovat tak já opravdu nevím.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že my se asi nikdy neshodnem :-D :-D Já z boxu nadšená nejsem, protože právě pečící typ vůbec nejsem. Určitě mám suroviny komu dát, takže nemůžu říct, že by box obsahoval vyloženě kraviny, ale radost mně osobně zkrátka neudělal. Jsem ráda za čaj, makrelovou pomazánku a dejme tomu i za ty pizza krekry, i když se mi zdají až moc slané. Zbytek mi buď nechutnal (kafe mi přišlo vyloženě odporný), nebo jsem ho někomu věnovala.
    Tak snad příště už bude "normální" box vhodný i pro nekuchařinky :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, máme úplně jiné chutě :D Bylo mi jasné, že Tebe moc nepotěší, když nepečeš, ale alespoň to máš komu dát. Já třeba solím minimálně, ale překvapivě slané krekry apod mi vůbec nevadí.

      Vymazat
  3. zaujímavy box, a super, že sú tam aj veci na vianočné pečenie, pizza stars vyzera skvele
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem za ně opravdu ráda, cukroví peču, takže se využijí.

      Vymazat
  4. Obsahuje skvělé věci na pečení, box by se mi moc líbil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Největší radost bych měla s produktů na poslední fotce, ale jinak je box sestavený moc hezky, za tu cenu určitě :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Já byla s tímto boxem hodně spokojená. Sice bych uvítala chvíli pauzu od tyčinek, krekrů a chipsů, ale teď kolem konce roku se to nakonec využije. Kafe dostane manžel a bylinné čaje sice nevyhledávám, ale když je nouze (tedy nudle u nosu), tak se hodí (i když je nepiju moc s chutí).
    Víc dojmů u mne na blogu ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Prosincový box se vyvedl, líbí se mi všechny produkty a využila bych všechny. Tentokrát si dali záležet a nenaplnily ho jen prostými věcmi jako bývávalo kdysi.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...