Glanc box - Prosinec 2016

Krásný 2.svátek vánoční,
doufám, že jste si Štědrý den užili v klidu a pohodě a hlavně s Vašimi nejbližšími. Co krásného jste našli pod stromečkem? Blogy se teď budou hemžit chlubící články a ani u mě o tento druh článku nepřijdete. Bohužel jeden hlavní dárek mám teprve na cestě a tak bych Vám ráda svého Ježíška ukázala až bude opravdu kompletní. A mezitím dohoním resty.

Jedním z nich je prosincový Glanc box, se kterým před Vánoci byly trochu nervy, pošťák se ho neobtěžoval ani doručit, ale nakonec se ke mně dostal a jeho vůně mě málem porazila i přes zavřené víko. Poměr drogerie a kosmetiky je tentokrát vyrovnám a s jeho obsahem jsem moc spokojená.

  • Savo Na nádobí - 1l, 53Kč
Ta silná vůně se linula z této novinky od značky Savo. Savo rozhodně patří mezi nejoblíbenější čistící produkty a i u nás se hojně využívá. Přípravek na nádobí je novinkou na trhu a seženete ho ve třech variantách. Tahle s vůní pomerančového květu dokonale odstraňuje pachy z nádobí.
Savo mě  potěšilo a jsem na něj hodně zvědavá, avšak již minule byl v boxu produkt na nádobí a jelikož máme myčku, spotřeba je malá a tak chvilku potrvá, než se k němu dostanu.

  • Perwoll Limited Edition renew 3D - 1l, 119Kč
Další velkou lahví byl prací gel v limitované edici inspirovaný geometrickými tvary a výraznými vzory, které letos byly hitem. O prádlo pečuje ve třech dimenzích - Pečuje o sytost černé, omezuje blednutí a uhlazuje zhrublá vlákna.

  • Domestos Power 5 Megapack - 3kusy, 119Kč
Produkt, který používá doufám každý a který se rozhodně v žádné domácnosti neztratí. Vůbec mi nevadí, že se bloky do WC opakují, naopak. Zabraňuje tvorbě vodního kamene, vytváří svěží a bohatou pěnu, zaručuje čistý povrch mísy s leskem a svěže voní. Velké balení také super.

  • Radox Feel Hygienic & Replenished - 250ml, 54,90Kč
Přesuneme se ke kosmetice. Jako první tu mám tekuté mýdlo značky Radox s tea tree a výtažky z tymiánu. Po spotřebování mýdla je možné zakoupit jen náplň, který vychází cenově výhodněji a je ekologičtější.

  • Dove DermaSpa Cashmere Comfort - 200ml, 169Kč
Značku Dove mám hodně ráda, takže tělové mléko mě moc potěšilo a to i přesto, že mazadel mám docela slušnou zásobu. Je určeno pro velmi suchou pokožku a má příjemnou, kořeněnou vůni. 

  • Dermacol SOS Repair Intensive Restoring Hand Cream - 75ml, 89Kč
Kolik mám krémů na ruce, snad ani nebudu říkat, ale ruce mám suché, takže je používám fakt pravidelně. Krém chrání před větrem a chladem a poskytuje hloubkovou regeneraci suchým a popraskaným rukám. Obsahuje panthenol, ureu a bambucké máslo. 

Jak se Vám obsah líbí?
Využili by jste vše?

12 komentářů:

  1. Moc pěkný boxík. Taky bych si ho někdy objednala. Kolik stojí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Box stojí tuším 299Kč, tenhle ale nevychází každý měsíc, tak bych možná doporučila sledovat FB brandnooz.cz, aby kdyžtak neutekl :)

      Vymazat
  2. Já byla s tímhle boxem taky maximálně spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Já byla také velmi spokojená s obsahem boxu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. I já jsem spokojená s obsahem, jen u Dove jsem trochu brblala, protože tu značku nemám ráda, ale třeba bude mléko zrovna fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevyhovuje, nebo se nelíbí třeba složení? Třeba sprcháče Dove mám hrozně ráda.

      Vymazat
  5. Mě se obsah boxu moc líbí. Všechno bych využila a nejvíce bych se potěšila krémem na ruce, protože právě tento chci už delší dobu vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Obsah je skvělý, hned bych ho využila v domácnosti. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi líbí, že není čistě jen o kosmetice, ale využije se v domácnosti.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...