Klorane - Péče o vlasy s výtažky z granátového jablka

Nedávno na serveru blogerky.cz probíhala výzva s Klorane, která mě ihned zaujala. Před nějakou dobou jsem totiž měla cestovní balení šamponu, který nebyl vůbec špatný. Proto mě lákalo vyzkoušet jejich novinku v podobě dalšího šamponu, tentokrát s výtažky z granátového jablka, který je určen na barvené vlasy. Jelikož si vlasy barvím snad už deset let, je šampon rozhodně tím pravým pro mě.

Měla jsem velkou radost, že jsem do výzvy byla vybrána a ještě větší radost mi udělal samotný balíček. Kromě zmiňovaného šamponu jsem v obálce našla i balzám ze stejné řady, katalog, který zobrazuje padesátiletou tradici značky, krásnou plátěnou tašku, které já naprosto zbožňuji a v neposlední řadě i dopis, z čehož je poznat, že Klorane si opravdu dal záležet. Vlatně mi přišly takové předčasné Vánoce.

Řada s granátovým jablkem vznikla již v roce 2002, letos ale byla inovována a zároveň doplněna i prvním šamponem bez sulfátů. Šetrně myje nejen vlasy, ale i vlasovou pokožku. Výtažek z granátového jablka prodlužuje trvanlivost barvy a rostlinné mikroproteiny obnovují vlas, který je poškozen nejen barvením, ale i dalšími úpravami jako je žehlení či fénování.

Hodně mě zaujala konzistence šamponu. Je krémový a na šampon poměrně hutný, spíše mi připomínal balzám. Má jemnou, nasládlou vůni, bohužel ve vlasech se po umytí nijak nedrží. Nejen konzistencí, ale i účinky mi připomíná balzám. Už když ho z vlasů smýváte, tak cítíte, jak jsou vlasy heboučké, pomalu jak při použití masky a máte tendence se jich neustále dotýkat.

Jelikož neobsahuje sulfáty, tak by šampon měl méně pěnit. Pění a pění dobře, sice jsem měla i pěnivější šampony, ale rozhodně nemůžu říct, že by měnil málo.

Balzám má stejný úkol jako šampon - fixovat barvu a postarat se o poškozené vlasy. Ve vlasech se nechává působit až tři minuty. Je opravdu hodně hutný, moc příjemný a do vlasů se bez problémů nanáší. Voní totožně jako šampon a ani balzám vůni ve vlasech nezanechává. Vlasy nijak nezatěžuje, perfektně ale napomůže k snadnějšímu rozčesávání. Vlasy jdou rozčesat jedna radost a i během dne mi přijde, že se méně cuchají.

Vlasovka Klorane je pro mě vážně milým překvapením. Vlasy jsou s touhle dvojkou krásně nadýchané a vzdušné. Nepřijdou mi tedy vyloženě objemné, ale vzdušné ano. Možná si tohle protiřečí, ale je to tak. U kořínků takový objem nemají, rozhodně tím ale neříkám, že jsou splihlé či mastnější, to vůbec, po délce jsou nadýchané a nádherně lesklé. Lesk je vážně na jedničku, vlasy zkrátka vypadají dobře a já jsem moc ráda, že jsem měla možnost tyto dva produkty vyzkoušet.

Jak Vás řada zaujala?
Máte zkušenosti s Klorane?

6 komentářů:

  1. Tuhle značku bych také velmi ráda vyzkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám tuto značku velmi ráda a určitě šampony vyzkouším.BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku vůbec neznám, dokonce jsem od ní nikde nic neviděla. Kondicionér s vůní granátového jablka jsem měla od jiné značky (Balea) a voněl příjemně, tak věřím, že i tento bude mít příjemnou vůni.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...