Můj letošní Ježíšek

Vánoce jsou již za námi a nejen blogová sféra se hemží chlubícími články dárků. Ani já nezůstanu pozadu, sama mám podobné typy článků moc ráda. Jeden Ježíšek se mi ale někde sekl a dorazil teprve včera, proto přicházím s článkem trochu později, jelikož jsem to chtěla mít nafoceno komplet.

Celý rok jsem musela být opravdu hodná, dárků jsem dostala neuvěřitelné množství, ale hlavně takové, ze kterých jsem měla opravdu obrovskou radost. Ani se mi nepovedlo vyskládat je na jednu fotku.

Začala bych asi prvním dárkem, který jsem dostala a to byl balíček od paní z práce. Ta je snad jediná, kdo si troufne koupit mi knihu bez předchozí domluvy a ještě se trefí. Žena s červeným zápisníkem mě potěšila, měla jsem ji na wishlistu, takže super. A poukázky do YR rozhodně využiji, tam nakupuji ráda.

Snad vůbec poprvé jsem na Vánoce mamče řekla, že něco opravdu chci. Většinou žádné speciální přání nemám, nebo se nechám překvapit. Tentokrát jsem ale měla jasno, na Ježíška se těšila a on dorazil až tento týden. Abych ale pod stromkem něco měla, tak jsem dostala povlak na polštář a dózu s pralinkami, oboje s motivem Paříže, která je stále mým velkým snem.

A tady už můj vybraný dárek, ze kterého jsem úplně nadšená. Seriál The Walking Dead naprosto žeru a snad ještě více Daryla Dixona. Trička apod bych asi tolik neunosila, ale když jsem viděla tohle pyžamo, tak jsem měla jasno, že to opravdu chci, láska na první pohled. K tomu mi mamča vzala i hrnek a moje nadšení stále nebere konce.

Od prarodičů a strejdy dostávám každoročně ke všemu peníze, letos jsem dostala i nějaké to překvapení a musím teda říct, že opravdu milé překvapení. Od babičky s dědou parfém a tělové mléko značky Magnificora, což jsem koukala, že je poměrně dražší značka, tak jsem zvědavá. Co mě ale potěšilo, tak paralyzér od strejdy. Ten jsem chtěla už hodně dlouho, přece jen furt chodím za tmy, někdy i nepříjemnou cestou a jako prcek jsem snadná oběť :D Skvělé je, že od paralyzéru nedostanete zpětnou ránu. Navíc stačí tři sekundy a útočník dostane ten nejvyšší stupeň úderu. Pobavil mě ovšem v návodu postup, jak pak poskytnout první pomoc :D :D

A co jsem si koupila za penízky? Ne vždy za ně kupuji něco konkrétního, kolikrát je využiji prostě tak, jak je třeba. Letos jsem si za ně ale chtěla pořídit sérii Temná věž od Stephena Kinga. Doma mám již nějakou dobu první díl a začátkem roku jde do kin film na motivy této série, takže jsem měla jasno, že peníze letos investuji právě sem.

Každý rok si dáváme dárečky i s kamarádkou, letos mi ale přijde, že se naprosto zbláznila, jelikož jsem toho dostala šíleně moc a u všeho jsem pomalu pištěla radostí. Měkkým dárkem byl roztomilý svetřík s méďou. Na hrnečky jsem úchyl, což kamarádka ví a tenhle s Rudolfem je naprosto boží. Dokonce tu mám i dva kosmetické dárečky v podobě Eos krému na ruce a balzámku, který úžasně voní po grepech. Svíčka se sněhulákama mě také potěšila, na podobné drobnosti mě užije. A knížky? No nádhera, po klasice v podobě Poea a Brontëové jsem koukala už pěknou dobu a Mrazivý oheň byl také na mém wishlistu.

Přesuneme se k mým druhým Vánocům. Na první svátek vánoční slavíme vždy Vánoce s Honzou, kde na mě čekaly dárečky i od jeho mamky. I u ní jsem měla dojem, že se zbláznila, ale asi ví, kdo je celý rok hodný :D Snad ani nemusím říkat, že obrovskou radost mi udělala Marshmallow kuchařka, ani by mě nenapadlo, že něco takového existuje. Plechovka s Ijáčkem mi krásně jde do sady, snad už čtvrtý rok za sebou jsem dostala něco s tímhle motivem. V ní se ukrývaly ponožky s Mimoněm a v posledním balíčku byl hřeben a sprchový gel značky Isana.

Jako poslední dárečky od Honzy, kterému nerada říkám, co chci a ráda se nechám překvapit. Ovšem ponožky s jednorožcem z Já, padouch jsem si vybrala sama, když jsme byli nakoupit F&F. Měli je v dětském oddělení a Honza navrhl, že mi je teda vezme k Vánocům, neváhala jsem a o tohle překvapení se klidně nechala ochudit. Z nástěnného kalendáře ze zoo se začíná stávat tradice, dostala jsem ho již loni a byl to vůbec první kalendář, který každý měsíc poctivě otáčím :D Externí disk je takový praktický dárek, který jsem chtěla delší dobu, abych měla zálohované fotky, každou chvíli hrozí, že mi počítač umře. Vánoční říše byla vysněná kniha, kterou jsem konkrétně jmenovala, kdy se Honza rozhodl mi nějakou knihu koupit. Joe Hill je synem Stephena Kinga, takže se na čtení moc těším a jsem zvědavá, zda se potatil.

Ovšem letošní Vánoce se naplno projevilo moje dětské já. Kromě rozkošných ponožek na mě z papíru vykoukl i tenhle naprosto boží jednorožec. Radost jsem měla snad dokonce větší než kdejaké malé dítě a vůbec se za to nestydím, protože jednorožec je úplně perfektní a já ani nedokážu říct, jak jsem z něj nadšená <3 Už ho mám v posteli  a bezmezně ho miluji - stále mluvím o jednorožci :D

Jaký byl Váš Ježíšek?
Co hezkého jste dostali?

13 komentářů:

  1. Dostala jsi mega moc pěkné dárky. Tolik knížek wow, máš postarané na rok možná půl roku :D :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě silně podceňuješ :D Knihy mám tak na dva měsíce :D

      Vymazat
  2. Dostala jsi fakt spoustu dárků a moc hezké. Mně se nejvíc líbí ten povlak na polštář s motivy Pažíže a super je ta nálož knížek :-)
    Já o dárcích taky psala na blog - http://werka13.blog.cz/1612/vanoce
    Hezký konec roku

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsi moc hezké dárky, líbí se mi hlavně ta nadílka knížek:-) Já jsem se pod stromečkem radovala hlavně z kosmetiky, ta mně potěší vždy nejvíc a když jsem tam objevila i dvě svíčky YC, tak byla má radost maximální:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten jednorožec! Vždycky, když někde v obchodě je jednorožec, okamžitě k němu běžím a chci si ho koupit, pak mi hlavou proběhne "nech toho, bude ti 25!" a zase ho tam vrátím...Divím se, že jsem ho pod stromečkem taky nenašla, protože hodně lidí o mé lásce k jednorožcům ví..Tak třeba příští rok:D
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala mě věta stále mluvím o jednorožci :D Paralyzér je taky dobrý dárek, taky se sama poměrně bojím chodit za tmy po Praze. Až donedávna jsem neměla žádnou zbraň, dokud mi přítel nekoupil pepřák. Sice stejně nevím, jestli bych ho v tom šoku použila, ale jsem klidnější. U paralyzéru bych se bála, se spíš zneškodním sama sebe a útočník odpadne smíchy :D A teda návod na následnou záchranu je taky velký vtip :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pepřák jsem měla také, ale u toho jsem se moc jistě teda necítila. Nejen, že se musíš trefit přímo do očí, ale navíc pokud bude silněji foukat, tak je riziko, že to zasáhne právě i Tebe. A hodně lidí(i policisté) říkali, že spousta útočníků je na pepřák už v podstatě imunní.
      První pomoc je fakt vtipná no, ho zneškodním a místo útěku mu následně poskytnu první pomoc a dám mu tak další šanci :D

      Vymazat
  6. Moc pěkné dárečky! Ty poukázky do YR by mě ohromně potěšily :D
    Já dostala vysněný pafrém od Burberry, nějaké knížky, oblečení a penízky :)

    Můj prosinec 2016

    16 věcí za rok 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z poukázek mám také radost, vždy nějaké dostávám, i když většinou jsou do knihkupectví.
      Burberry miluje mamča, takže určitě krásně voní :)

      Vymazat
  7. Super darecky ;) Kdyz vidim tu pariz, tak se musim pochlubit s moji novou penezenkou take s motivem parize - https://www.kupujem.cz/penezenky/damska-penezenka-florenc.html takze jestli mas rada Pariz, doporucuji koupit ;) Lada

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...