Nákupy a novinky za listopad 2016

Krásný den,
již pár dní tu máme poslední měsíc v tomto roce a to prosinec. Nechce se mi tomu vůbec věřit, tenhle rok utekl vážně strašně rychle. Ale tohle klišé si necháme až na nový rok a vrhneme se rovnou na nákupy za měsíc listopad. Původně jsem Vám chtěla ukázat fotky z posledního výletu, ale jelikož jsem na ně zapomněla, tak bohužel až příští týden.

Listopad se nesl v duchu utrácení, sice šetřím na kosmetice, tu se snažím opravdu nekupovat, ale spíše spotřebovávat a překvapivě se mi docela daří, avšak utrácím úplně jinde. Vánočním dekoracím těžko odolávám a pár nových kousků mám i v šatníku. Rovnou i můžu prozradit, že prosinec na tom nebude jinak.

Kosmetika
Jak jsem psala výše, z kosmetiky tu mám poměrně skromnou hromádku. Ovšem nemusíte se bát, že by nebylo o čem psát, doma mi přetékají krabice se zásobami :D

Jako první tu mám novinku od značky Tetesept. Tou jsou dvě varianty solí, které kromě samotné soli obsahují i olej. Ten se dá použít jak do vany, tak i po koupeli rovnou na tělo. Ještě jsem tedy nezkoušela, ale rozhodně se můžete těšit na recenzi, jsem na ně zvědavá, zvlášť na ty zajímavé vůně a použití oleje.

Nikdy by mě nenapadlo, že si v Primarku koupím něco z kosmetiky. Ale těmto vánočním balzámům se nedalo odolat, jsou naprosto rozkošný a brala bych klidně i další produkty. Ráda bych se o nich také časem na blogu zmínila, zatím jsem ve fázi zkoušení. Co dalšího jsem si koupila, uvidíte níže.

Jako poslední kosmetický kousek tu mám šampon a balzám od Klorane s výtažky z granátového jablka. Recenzi již můžete najít zde. V balíčku byla navíc i látková taška, kterou rozhodně využiji na nákupy.

Oblečení a ostatní
Tesco se letos vytáhlo. Tolik nádherných vánočních věcí. Nejraději bych vykoupila snad všechna trika a svetry. Co je ale mínus, tak velikosti, většina je od M výš, sehnat XS či S je docela problém. Jako první jsem sáhla po pyžamu s Rudolfem a ponožkách s Grinchem, kterého zbožňuji. Triku jsem odolala a pak litovala, naštěstí se záhadně po nějaké době objevila malá velikost a tentokrát jsem tu samou chybu neudělala. Parohy byly součástí balení :D

Svíčky jsou též z Tesca. Svíčky jsou koupené již po Halloweenu ve slevě, ale za 35Kč je využiji příští rok. Krásně voní a i po vypálení to budou krásné svícny.

Chňapka je také z Tesca, možná zbytečnost, když doma jich máme hned několik, ale prostě jsem chtěla i vánoční, hned se s ní lépe peče a ubrousky jsem kupovala v Kauflandu.

Červené pixly se sobama jsou také z Kauflandu. Je to sada tří plechovek a stála pouhých 79Kč. Ty druhé jsou naopak z Kiku a patří ještě do říjnových nákupů, ale úplně jsem na ně zapomněla. Sice těchto sad mám doma už několik, ale na cukroví se rozhodně hodí. Raději je skladuji v tomhle než v krabicích.

Již zmiňovaný nákup v Primarku. Primark nás tentokrát pořádně zklamal, nějak jsme před Vánoci čekali mnohem víc. Loni jsme nakoupili i krásné dárky pro děti, letos nic. Když už se mi nelíbí oblečení, alespoň jsem nadšená z home sekce a i ta byla pěkná bída. Ulovila jsem ale boží triko, snad za pouhá tři eura. Vyhlédlý jsem měla hrnek s tučňákem, ze kterého mám také velkou radost a sobí svícen je taková blbůstka. Už jsem říkala, že miluji soby? :D

Moje úchylka na hrnky dosáhla zřejmě svého vrcholu a měla bych se jít léčit, za prosinec mám rovnou pět nových kousků. Sice už je nemám kam dávat, ale stále kupuji a dostávám nové. Ovšem tenhle se sobama mi schválil i Honza, je to snad vůbec nejhezčí vánoční hrnek, co mám. Kupovala jsem ho v rakouském Mullerovi. Druhý hrnek je z adventních trhů. Za hrnek se platí záloha, takže buď ho můžete vrátit, nebo nechat. Já samozřejmě hrnek nevracím a mám tak hezký suvenýr.

A článek zakončím dalšími hrnky, tentokrát z DM drogerii. Již třetí rok po sobě jste si za nasbírané mohly vyzvednout soví hrnečky. Jakmile jsem se o nich dozvěděla, hned jsem tam vyslala mamču, aby na mě zbyly, jelikož o hrnečky je velký zájem a mizí okamžitě. Z hrnků mám velkou radost, za mě super způsob, jak body uplatnit. Sice loni a předloni byly hezčí, ale i tyhle jsou moc povedené.

Co jste si koupily Vy?
Také nakupujete vánoční oblečení a doplňky?

14 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ta vánoční balzámy na rty z Primarku a hrníčky:-) Hrníček z dm už mám doma třetí, líbí se mi i to letošní provedení:-) Jsem ráda, že na mně zbyl i letos a mohla jsem rozšířit svou hrníčkovou sbírku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrnečky z DM jsou skvělý nápad. Já pro ně poslala mamču, aby na mě zbyly :)

      Vymazat
  2. Ten sobí hrneček je úžasný! :) Já mám doma jen jeden vánoční svetr, ale letos je toho v obchodech tolik, že mi určitě nějaký vánoční kousek do skříně přibyde. :)
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem z hrnečku nadšená a máš pravdu, je toho teď v obchodech spousta :)

      Vymazat
  3. Ty vanocní balzamy z primarku jsou povedené :)))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ty balzámky na rty jsou fakt super, taky bych si je hned vzala.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. to lip trio z Primarku vyzeraju uplne super! A aj tie hrnceky :)
    Pozyvam na luxusnu narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  6. Bože ten kalendár je úžasný, ten mopslík tam♥ Škoda, že nemám možnosť dostať sa do Primarku:/

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  7. Ten soví hrneček je moc pěkný a ty dva červné taky. Já mám na hrnky doma zákaz ;-). Lip trio vypadá lákavě, ale já nějak víc preferuju pomády na rty v rtěnkovém balení - zdá se mi to praktičtější. I když to balení je tak pěkné, že kdoví, jestli bych odolala ;-).
    A mimochodem - máš u nákupu v Primarku roztomilý překlep - místo "sobí" svícen, "sovi" svícen. Já jsem ujetá na sovy, tak jsem pořád hledala na fotce sovičku ... (a viděla jen parohy :-D)

    OdpovědětVymazat
  8. vánoční balzámy jsou boží ♥ a co teprve všechny ty vánoční věci, no nááádhera ♥. Já v listopadu nakupovala vánoční dárky a pro sebe jsem si objednala kosmetiku z Avonu a Oriflamu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...