Trio vánočních balzámů na rty z Primarku

Přemýšlela jsem, zda vůbec o těchto balzámcích psát. Nakonec jsem si řekla, že by byla škoda se o nich nezmínit. Sice se k nim asi už většina z Vás nedostane, jelikož se nedají koupit u nás, ale tak alespoň budete vědět pro příště.

Nikdy by mě nenapadlo, že bych si v Primarku kupovala kosmetiku. Jenže před Vánoci kromě oblečení či bytových doplňků, najdete v Primarku i právě vánočně laděnou kosmetiku. Měli toho poměrně dost a vše vypadalo nádherně, ale nejvíce mě zaujalo tohle trio balzámů na rty. Navíc za super cenu, stálo čtyři eura.

Balzámky jsou krásně balené v takové papírové pyramidě, takže vypadají skvěle i jako vánoční dárek. Samotný balzám se pak nachází v plechovkách. Je mi jasné, že ne každý je zastáncem tohoto balení, ale já osobně s tím problém nemám a líbí se mi. Víčko pevně drží a nehrozí, že by se v kabelce otevřelo.

Balzámy mají hodně tuhou konzistenci, takže se vydloubávají poměrně těžce. Je opravdu třeba pořádně do balzámku rýpnout, nebo ho malinko zahřát prstem, aby povolil. Na rtech je pak ale moc příjemný, sice ho docela cítíte, ale přesto je spíše lehoučký. Vytváří na rtech sametový film. Výdrž je moc dobrá, dokonce zvládne i lehce pití a menší sváču.

Vlastně jsem od balzámů moc nečekala a spíše si je vzala jen pro jejich roztomilost. O to více mě překvapily, nejen tím, jak jsou na rtech příjemné a krásně voní, ale i svou hydratací. Hydratují totiž naprosto dokonale. Rty jsou perfektně vyživené a nemám na nich jediné suché místečko či šupinku. Opravdu paráda. I když jsou balzámy různě zbarvené, na rtech žádnou barvu nezanechávají.

Modrý kalíšek nejvíce svou variantou připomíná Vánoce. Je to čistá vůně skořice, takže ho používám nejraději, i když vzhledově mě upoutal nejméně. I když kvůli vůni by jste ho nejraději snědly, chuťově tak dobrý není, vlastně je neutrální.

Rozhodně nejvíc jsem se těšila na Rudolfa, jelikož právě sob je pro mě jedním z nejhezčích motivem Vánoc. Sticky Toffee byl měl být lepivý karamel, nevím, jak se to doslovně překládá. Rozhodně necítím čistý karamel. Vůně mi rozhodně něco připomíná, ale nedokážu říct co. Je to něco mezi karamelem, kávou a ještě něčím dalším. Je to hodně teplá a sladká vůně a na poprvé mi spíše smrděla, ale nakonec jsem si zvykla. Jen se dá velmi brzy zprotivit, takže používat s mírou.

A jako poslední červený kalíšek s vůní Candy Apple. Čistá vůně sladkého jablka, naprosto dokonalá vůně, i když mě přijde spíše vhodnější na léto, než na Vánoce. Přesto opravdu velmi povedená, šťavnatá. Jak jsem psala výše, balzámy nebarví, takže ani této červené se nemusíte bát.

Balzámky jsou rozhodně moc fajn a příjemně mě překvapily. I příště mrknu do kosmetické sekce, nebo alespoň v době, kdy zas bude něco tématického a již nebudu Primark kosmetiku odsuzovat.

Zkoušely jste kosmetiku z Primarku?
Jak se Vám balzámky líbí?

5 komentářů:

  1. Balzámky vypadají nádherně, asi by mě taky nalákaly svým krásným obalem. Škoda, že tu nikde v okolí Primark nemáme.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou rozkošné. Já se asi do Primarku nedostanu. :/ :D

    lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou hrozně roztomilé, jako dárek bych je určitě koupila. Pro sebe ne - nemám balzámy, které se nanášejí prstem, ráda, preferuji "rtěnkové" balení.

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně se mi líbí právě obalem! :) Vypadají skvěle.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...