Zimní vydání DM boxu

Víte, jaký email mě snad potěší vždy nejvíce? S informací, že vyhrávám DM box. Již po třetí za sebou jsem teď měla štěstí a přesně takový email mi dorazil. Nemohla jsem tomu uvěřit a pro box okamžitě běžela. Jelikož v DM nakupuji často, bodů mám pořád dost a tohle je pro mě nejlepší využití.

Navíc vše se vždy skrývá v tak krásném boxu, že i ten samotný udělá radost. Samozřejmě hlavní je ale obsah a i ten stál rozhodně za to. Box byl pěkně těžký a nabitý skvělými produkty.

Balea koupel Kouzlo perel - 500ml
Začnu tím snad vůbec největším a to je pěna do koupele od značky Balea. Má jemnou vůni růží, fialek a obsahuje výtažky z perel. Rozhodně prima společník pro zimní období.

Balea sprchový gel Kouzlo perel - 250ml
Ze stejné řady tu je i sprchový gel, který voní totožně. Já dávám přednost právě sprše, takže i sprcháč mě potěšil o kapku více.

Axe Daily Fragrance Signature - 100ml
Tyto vůně jsou vyvinuty předními světovými parfuméry. Ve vůni se snoubí dřevité tóny a vanilka. Jelikož Honza má Axe rád, okamžitě se o vůni přihlásil. Vůně je dost silná, dřevitá vůně je opravdu hodně dominantní.

Head & Shoulders šampon Thick & Strong - 250ml
Jedná se o novinku, která je určená spíše pro ženy. Čistí, chrání pokožku proti tvoření lupů a zvlhčuje. Vlasy mají být hebké a krásnější. Na tuhle značku jsem celkem zvědavá, jelikož ji stále mám zafixovanou spíše jako pánskou.  Ráda tedy šampon vyzkouším.

Aussie suchý šampon Miracle Dry Volume - 65ml
Přesně tohle cestovní balení suchého šamponu již bylo v letním vydání boxu, ale tak nevadí. Suché šampony jsem se naučila používat a jsou to skvělí pomocníci. Navíc cestovní balení je praktické.

Frais Monde vůně Mulberry Silk - 1,5ml
Tyhle vzorky vůní nemám ráda, nepoužívám je, ale tenhle od Frais Monde určo zkusím. Od Frais Monde mám doma parfémované olejíčky a jsou skvělé. Ve vůni se snoubí vanilka, mandle, pačule, citrusové plody a bílá růže. Neobsahuje nikl, ani parabeny.

Aussie vonný pytlíček
Když jsem box otevřela, linula se z něj nádherná vůně, kterou má na svědomí tenhle vonný pytlíček. Bohužel v letáčku o něm žádné info není a běžně se tuším zakoupit nedá.

Aknelot voda pro hloubkové čistění - 200ml
Účinně čistí a uvolňuje mazem ucpané póry. Působí antisepticky  a upravuje ph pokožky. Tohle je jediný produkt, který nevyužiji, jelikož nemám mastnou pleť a netrpím na akné.

Dermacol Selfie make-up - 25ml
Dekorativka mě moc potěšila, jsem ráda, že si DM trouflo dát do boxu make-up. Navíc v super odstínu 3, takže nic světlého. Make-up v sobě obsahuje i bázi, takže ideální pro rychlé líčení. Make-up mi udělal fakt radost, ale jelikož make-upů mám doma šíleně moc v zásobě, tak nevím, zda ho nedaruji mamče, která projevila zájem.

Herbamedicus Super kokos a rakytník pleťový olej - 150ml
Jak mám suchou pleť, tak oleje mi pleť moc nebere. Určitě ráda vyzkouším a jsem dost zvědavá, jak na tuhle značku bude ple´t reagovat. Když zle, tak holt se vypotřebuje kokosák na tělo.

Bombus energetická tyčinka raw bezlepková maracuja & kokos - 50g
Právě díky DM boxu jsem už tuším asi dvě tyhle tyčinky ochutnala a bohužel mi moc nejely. Téhle má vévodit právě maracuja, tak snad bude lepší, ale určitě nejsem cílová skupina raw tyčinek.

Měly jste také štěstí?
Jak se Vám obsah líbí?

8 komentářů:

  1. Já bych byla za box moc ráda, ale štěstí se na mě neusmálo, tak snad příště, každopádně se mi jeho obsah moc líbí.
    Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o parfém

    OdpovědětVymazat
  2. Super! Take jsem pokousela stestenu , ale tentokrat neuspesne :(
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle vydání se moc vydařilo, já bych využila určitě většinu věcí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Až na make-up od Dermacolu, který jsem si koupila a podle mně je naprosto příšerný bych byla spokojená. Až budu v dm, tak si chci koupit tu pěnu do koupele a sprcháč Kouzlo perel, myslím, že by mohly hezky vonět.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo myslím, ze se box velice povedl. 😉


    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k výhře :-)
    Box vypadá parádně ^^ Snad využiješ všechny věci v něm :))

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že obsah boxu je fajn. A mne by potěšila i ta raw tyčinka - mám je ráda, i když preferuju spíš ty s kakaem nebo kokosem
    Já ani štěstí nezkoušela - nemám dost bodů. A potřebuju víc slevový kupon na celý nákup, protože mi doma dochází drogérie typu prášky na praní, věci do myčky...

    OdpovědětVymazat
  8. Box vypadá skvěle a moc by mě potěšil. V poslední době štěstí na dm boxy vůbec nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...