Brandnooz box - Prosinec 2016

Šťastný nový rok!
Jak jste oslavili poslední den roku? Konala se velká oslava, nebo jste byli v poklidu doma? Já po delší době trávila Silvestr s našima a všemožnýma známýma a sousedy, takže vlastně větší party. Je to ale strašné, teď abych se zas učila psát na konci 7.

Mám nachystané statistiky za prosinec a samozřejmě celkové shrnutí roku 2016, ale úplně jsem zapomněla, že má dorazit zelená krabička plná dobrot. Takže na její obsah se mrkneme dnes a v úterý se můžete těšit na prosincové novinky.

Korunní Neperlivá - 0,75l, 11,90Kč
Tahle voda je ideální volbou k vínu. Je jemně mineralizovaná, což podporuje chuť vína, ale zároveň ho nepřehlušuje. Jako jediná minerální voda je držitelem certifikátu ,,Vhodná voda k vínu".

Rotkappchen  Désalcoolisé Rosé - 0,2l, 47Kč
Tohle víno by mělo být bez alkoholu, ale přesto si zachovat intenzivní ovocnou chuť. Má nádech malin a jahodovou chuť.

Rotkappchen Demi Sec - 0,2l, 47Kč
Originální tradiční víno s produkce rodinné firmy, jejíž tradice sahá až do roku 1857. Je to jednička v kategorii šumivých v Německu, ale i po světe. Zrovna tohle víno jsme měli v pátek a bylo moc dobré. Obě lahve docela vítám, i když myslím, že jedna větší by byla vhodnější a to nejen kvůli Silvestru.

Jupí Horká švestka se skořicí - 0,7l, 56,90Kč
Jedná se o sirup, který se ale dá pít jak studený, tak i teplý. Stačí zalít vodou. Je bez umělých konzervantů, sladidel a barviv. Možnost teplé přípravy mě docela zaujala a určitě vyzkouším.

Ricola Bylinný originál - 75g, 54,90Kč
Obsahuje směs 13 bylin vypěstovaných ve švýcarských horských oblastech. Nemám tyhle bonbony ráda, ale doma se rozhodně neztratí.

MaxiVita Herbal Horký nápoj Brusinka a Echinacea - 69,90Kč
Mám pocit, že všechno tyhle sáčky, co kdy byly v boxu, se stále někde válí. Nepiji čaje a nevyhledávám ani podobné nápoje, i když občas je někdo využije při nemoci. Brusinka má příznivý vliv na močové cesty a Echinacea je zas vhodná při nachlazení.

Tuc Originál - 100g, 19,90Kč
Tuc mi nechutnají, ale rozhodně ve skříni dlouho nevydrží a někdo se do nich pustí.

Patifu Delikates - 100g, 26,90Kč
Paštika má jemnou konzistenci a vyváženou chuť. Je bez konzervantů. Paštiky jsou doma hodně oblíbené, já je teda nejím, ale určitě to je produkt, který v boxu docela potěší.

Carla Čokoška - 20g, 6Kč
Tak tohle je asi jedná věc, u které fakt můžu říct, že mě potěšila. Je navržena dle doporučení nutričních odborníků a má nadstandartně vysoký podíl kakaové sušiny. Autory obrázku jsou děti ze základní školy.

Tentokrát za mě spíše průměrný obsah. Spoustu toho nemusím, ale zas si to dá rád někdo jiný z rodiny, takže vlastně každé vydání je využitelné. Z tohohle mám radost z čokošky, vína s vodou a možná ochutnám i horký sirup.

Jak se Vám obsah líbí?
Využili by jste ho?

8 komentářů:

  1. No musím s tebou souhlasit celkem průměr, nic moc produkty, které by mě zaujali :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Taky box hodnotím jako průměrný. Tak jsem ráda, že nejsem sama.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě boxík zaujal. Zatím ho u sebe ještě nemám, ale když vidím obsah u jiných blogerek, tak se mi líbí. Využiju tentokrát úplně vše, na rozdíl od vánočního boxu, který byl sice napěchovaný, ale pro mě osobně skoro nevyužitelný :-( Akorát Tuc mám ráda s příchutí než jen tyhle obyč, ale to je maličkost. Na tofu paštiku se těším asi nejvíc, tyhle jsou moc dobré :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý obsah, tentokrát by mě asi moc nepotěšil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ne každý měsíc může být na jedničku :)

      Vymazat
  5. Mne tenhle box taky nenadchl (na mé podrobnější hodnocení se můžeš kouknout zítra u mne na blogu - článek už je napsaný, ale vydání jsem nastavila až na zítra ráno).
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...