Kosmetické propadáky roku 2016

Na oblíbenou kosmetiku jsme se již podívaly a dnes bohužel negativně. Jsem ale velmi ráda, že těch propadáků je mnohem méně, než oblíbenců. Samozřejmě by se našlo mnohem více produktů, které již určitě znovu nekoupím, ale o těch se nedá říct, že by nestály vůbec za nic.

Dekorativní kosmetika
Musím o té dekorativce více psát a zkoušet, protože pak to dopadá tak, že tu mám pouze dva kandidáty na nejhorší dekorativní kosmetiku. Letos se tedy opravdu polepším a příští rok těch dekorativních propadáků bude snad více :D

Essence make-up Get Picture Ready! (Recenze) - Na make-up jsem se hodně těšila a nakonec velká katastrofa. Na pleti zpudrovatí, zaleze do vrásek, zvýrazní každou suchou šupinku a nekryje. Tohle mé pleti absolutně nesedlo a pracovat se s ním téměř nedá.

Sleek lesk na rty Fuirt Glaze (Recenze) - Jak mám Sleek ráda, tak tenhle lesk je vůbec snad ten nejhorší, co jsem kdy měla a že jsem lesků zkusila už dost. Je hodně hutný a šííííleně lepivý. Něco tak lepivého jsem ještě neměla, hrozně nepříjemné. Navíc se brzy zkazil.

Pečující kosmetika
Jak jsem si oblíbila hned několik odličováků, tak dost se najde i v této kategorii. Naopak naprosto chybí vlasovka, za což jsem ráda a celkově mi přijde, že těch špatných produktů je tentokrát méně, než tomu bylo minulý rok.

Forest Essentials - Delicate Facial Cleanser Kashmiri Saffron & Neem  (RecenzeU odličovače mi hodně vadila vůně, která byla silně bylinková a každým dnem nepříjemnější. Bohužel nesedl ani mé suché pleti, měla jsem pocit pnutí a pleť křičela po nakrémování. Jsem ráda, že jsem měla pouze malé balení.

Ziaja jemný odličovač očí (Recenze) - Odličovač rozhodně není jemný, místo odlíčení spíše oči podráždí. Téměř neodličuje, je třeba hodně tlačit a tím pádem jsou oči podrážděné, ztěžklé a to bez výsledku.
 

Yves Rocher hydratační micelární voda (Recenze) - Pleť sice odlíčí dobře, ale s očima si neporadí ani trochu. Má problém i s obyč řasenkou, natož s voděodolným make-upem. Oči podráždí, pálí v nich

Saloos hyaluronové sérum (Recenze) - Produkt, který nedělal naprosto nic. Do pleti se okamžitě vsákl a vůbec jsem o něm nevěděla. Žádné výsledky, nic. Naopak mamče se nevstřebal ani za celou noc a z pleti se akorát oddrolil.


Soaphoria Organický olejový aktivátor opálení Bronztone (Recenze) - Soaphoriu miluji, ale tohle byl krok vedle. Sám od sebe rozhodně pokožku před sluncem nechrání a rozhodně ani nepodporuje opálení, rozhodně mi nepřišlo, že bych se opálila rychleji, nebo více. Navíc mi udělal flek na plavkách a nešel vyprat. Za mě ne.

Dermacol tělové mléko Mandarinkový sorbet (Recenze) -  Řada Aroma Ritual se objevila i v oblíbencích a bohužel svého zástupce bude mít i zde. Mandarinka se absolutně nepovedla, je to neskutečně nepříjemná, přeslazená a chemická vůně. Navíc se i tahle varianta hůře vstřebávala.

Figs & Rouge krém na ruce French Vanilla (Recenze) - Během mazání má téměř až vodovou konzistenci, která se absolutně nechce se pokožky rukou vsáknout. Hydratace je nulová, spíše mi přišlo, že ruce vysušuje. Vůně mi také nesedla, působila chemicky.

Jaké propadáky jste našly vy?
Co Vás nesedlo?

18 komentářů:

  1. Soaphoria mne překvapila, to je moje nejoblíbenější značka :-( a co se týče odličování od Yves Rocher, také jsem nebyla spokojená. Nevím, zda ho ještě nabízí, ale měli dvoufázový odličovač s chrpou na citlivé oči a mne neskutečně štípal...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ta chrpa je hodně oblíbená, ale tak každému sedí něco jiného :)

      Vymazat
  2. Tak já jsem naopak s tím "opalováke" Soaphoria moc spokojená u mě tedy splnil vše co slibuje, nespálila jsem se a krásně a rychle jsem se opalovala.
    Můj blog: Beauty by K. + soutěž o přírodní kosmetiku

    OdpovědětVymazat
  3. Mandarinka od Dermacolu mi naopak voní moc a hyaluronové sérum Saloos mi taky vyhovovalo :-) Micelárku od YR jsem měla v jiném balení a byla hrozná. Ze začátku mi to ani tak nepřišlo, ale čím déle jsem ji používala, tím víc mě štvala. Strašně nepříjemná na pleti, o očích nemluvě, navíc vůbec neodlíčila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem ještě starší balení a bohužel no, nic moc.

      Vymazat
  4. Odličovač Ziaja jsem měla, musím souhlasit. Pro mně byl jeden z největších propadáků micelárka od Garnier s olejovou složkou, moc jsem se na ni těšila, ale zklamala. A stejný případ make-up Selfie od Dermacolu, s mojí pletí se neskamarádil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta micelárka od Garnier mě docela láká, ale jelikož mám zásoby, potrvá, než se k ní dostanu :)

      Vymazat
  5. Za to já ze Ziajou jsem velice spokojená, odličovač jsem měla a odličoval mi perfektně. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Ani mě ziaja odličovač oči nesednul a přitom je docela dost chválený :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla krém na ruce Figs Rouge a musím souhlasit s tou vodovou konzistencí, ale mým rukám vyhovoval. Jinak ten aktivátor opálení od Soaphorie jsem měla a použila jsem ho již na opálenou pokožku a byl fajn. Akorát mi taky udělal flek, který jsem časem odstranila jarem. Tak zkus to samé na plavkách, zda ti to nepomůže. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Mým letošním propadákem byl sprchový gel rebarbora s jahodou z řady Aroma rituals od Dermacolu. Vůně mi vůbec nesedla, nebyla jsem schopná se tím mýt, jak mi ta "vůně" byla nepříjemná. A tak pěnové tužidlo na vlasy Balea - přišlo mi, že vůbec netuží.

    OdpovědětVymazat
  9. S většinou produktů zkušenost nemám, ale třeba sérum Saloos jsem si já zase naprosto zamilovala :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se sérem jsme si bohužel nesedly, ale jsem ráda, že Tobě vyhovovalo.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...