Nákupy a novinky za prosinec 2016

Krásný den,
doufám, že jste se již vzpamatovali z oslav nového roku. Dnešním článkem začíná série článků všemožných statistik. A jako první si dáme klasicky novinky za prosinec, které byly bohaté ve všech směrech. Asi to nemá cenu více okecávat a jdeme na to.

Kosmetika
Jak poslední asi dva měsíce byly skromné, v prosinci jsem si zas vše vynahradila. Mám tu nejen pár kosmetických dárečků, ale v prosinci se ke mně dostaly rovnou dva beauty boxy, z čehož ten jeden byl opravdu pořádně narvaný skvělými kousky.

Jako první tu mám potřebné doplnění zásob. Hned na začátku měsíce došel intim sprcháč a pomalu docházel pleťový peeling. Takže jsem naběhla do Pemi drogerie, kde jsem najisto sáhla po Ziaje, která mi maximálně vyhovuje. Peeling mě zaujal od značky Markell Cosmetics, která je pro mě naprosto neznámá. Peeling nádherně voní a je dost drsný.

A máme tu již zmiňované boxy. Po třetí za sebou se mi povedlo vyhrát opět DM box, ze kterého jsem měla neuvěřitelnou radost. Obsah rozhodně stál za to. Nejvíce mě určitě potěšil make-up a kokosový olej. V boxu se ještě nacházela čistící voda na akné, ale jelikož na akné netrpím, tak produkt poputuje dále.

Druhým boxem byl Glanc box, box ze světa drogerie a kosmetiky. Z té kosmetické části tu mám tělové mléko Dove, které mě hodně potěšilo, na krém na ruce od Dermacolu jsem také zvědavá a tekuté mýdlo na ruce jistě též najde své uplatnění. Za mě moc prima vydání. Na oba boxy najdete na blogu i samostatný článek.

I Ježíšek mi donesl něco z kosmetiky. Od prarodičů tu mám pro mě neznámou značku Magnificora, mléko i parfém voní hodně sladce a jsem zvědavá, jaká kosmetika bude. Od Honzovi mamky jsem dostala sprcháč značky Isana a od kamarádky Eos.

Ježíšek a bytové doplňky
Všechny ty krásné dárky, které jsem k Vánocům dostala, jsem Vám ukazovala tady. Ježíšek byl velmi štědrý a dostala jsem spoustu úžasných dárků, ze kterých mám neuvěřitelnou radost.

V Tescu jsem strašně dlouho slintala nad těmito světýlky. Byla to láska na první pohled, ale pětikilo se mi do nich dávat nechtělo. Když probíhala ale 30% akce na doplňky, byly ihned moje. Ty světýlka miluji, možná pro někoho kýč, ale pro mě nejkrásnější světýlka.

Se stejným motivem Rudolfa jsem si vzala i svíčku, která stála snad jen 39Kč. I když se svíčka vypálí, tak zůstane krásný svícen. V Tescu mají tyhle tématické svíčky úžasné, minulý měsíc jsem zas brala halloweenskou.

Co Vaše novinky za prosinec?
Měly jste také štěstí na DM box?

10 komentářů:

  1. Mě se ještě nepovedlo vyhrát DM box, tak doufám, že příště už budu mít štěstí :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. EOS balzámek jsem si také pořídila, kokosový... na DM box jsem také štěstí nikdy neměla, ale ráda bych ho někdy otevřela :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Ten počet kosmetických novinek je docela výživný:-) Nejvíc se mi líbí tělové mléko Dove a nákup z Pemi.

    OdpovědětVymazat
  4. Super produkty:) Ten krém od EOS mám, ale za mňa žiadna výhra

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé výrobky! Značka Ziaja ma nikdy nesklamala a tento výrobok som ešte nemala, ale určite vyskúšam :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Super novinky, parfém od značky Magnificora mám, sice jinou variantu, ale jsem s ním spokojená :-) A ta světýlka jsou dokonalá! :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  7. Glanc vydání se mi také velmi líbilo :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Glanz box jsem měla taky a taky jsem byla spokojená.
    Na světýlkách je na mne těch sobíků už moc, ale svícen se mi líbí. Chodím do tesca velmi málo, tak mi unikl...

    OdpovědětVymazat
  9. unicorn je boží ♥ a ty světýlka se sobama taky ♥ obsah DM boxu báječnej teda

    OdpovědětVymazat
  10. Boxy nevypadají špatně ale ne vše co v nich je bych využila, zkrátka některé věci nemusím a něco se mi zdá být zbytečné. Já například nemám ráda šampony HeadShoulders ani mě neláká ten krém od Dove ale zato Radox, Eos, Aussie a kokosový olej by se mi moc líbili.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...