Oblíbená kosmetika roku 2016

Konečně tu jsou články, na které jste se určitě těšily. Všude na blozích se teď můžete dočíst o oblíbené kosmetice či kosmetických propadácích. Tyhle seznamy píši též každý rok a ani letos se nebude konat žádná výjimka.

Začneme pozitivně a to kosmetikou, kterou jsem si v roce 2016 oblíbila. Nejedná se o moje stálice či produkty, o kterých jsem se zmiňovala v předešlých letech, ale čistě o kosmetiku, kterou jsem objevila minulý rok či ji začala pořádně používat právě loni. Až na výjimky na všechny produkty najdete na blogu recenzi, takže nemá cenu se zbytečně moc rozepisovat. Pro více informací stačí kliknout na odkaz.

Dekorativní kosmetika
Na začátku minulého roku, tuším, že dokonce i v této rubrice, jsem si dávala takové malé předsevzetí, že bych se na dekorativku ráda zaměřila více. Já ji tedy používám a to denně, ale kolikrát si něco oblíbím tak, že to používám stále dokola a ostatní líčidla jdou lehce stranou. Tím pádem o dekorativce nepíši tak často jako o pečující kosmetice. Že by letos to konečně ale vyšlo? Určitě se budu snažit Vás zásobovat i více recenzi právě na dekorativní část mé kosmetické sbírky.

Řasenka The One Wonderlash 5v1 Brilliant Black (Recenze) - Naprosto úžasné řasy, perfektně prodloužené a a krásně je i zahustila. Během dne drží, neobtiskává se. Řasenka mě vážně mile překvapila, sice po prvním použití jsem byla na rozpacích, jelikož je dost řídká, ale nakonec vážně paráda.

Essence oční stíny a linky 2v1 (Recenze) - Velmi povedené odstíny, které na očích dobře vypadají. Tužky jsem si oblíbila více jako linky, kdy opravdu na očích drží celý den a ani se nehnou. Ani jako stíny nejsou marné, jen pro mastnější víčka asi ne úplně ideální. Celkově produkty na oči od Essence jsem si loni dost oblíbila a to i přesto, že některé mají pár much.


Essence lesk na rty BB Beauty Balm (Recenze) - Balzámek, který dodá rtům barvičku, která ovšem vypadá přirozené a i po zmizení vrchní vrstvy jsou rty zabarvené, jelikož se do rtů jakoby vpije. Hydratace je dokonalá, rty jsou v mnohem lepším stavu. Barvy se děsit nemusíte, tak divoce vypadá pouze v tubě, na rtech je fakt hezky přirozená. BB jsem si oblíbila na tolik, že bych se vůbec nebránila i dalším odstínům.

Essence pečující olej na rty (Recenze) - A pokračujeme opět značkou Essence. Olejíček je spíše pečující, ale zařadím ho do dekorativky, jelikož vypadá skvěle jako lesk na rty a spíše ho mám zafixovaný jako dekorativku. Rtům dodá lehký nádech barvy, je hutnější, ale na rtech moooc příjemný. Sice dlouho nevydrží, ale i po té chvilce neuvěřitelně hydratuje a překrásně voní.


Kiko rtěka Ultra Glossy Stylo (Recenze) - Gelová rtěnka, která na rtech vytvoří super barvičku, ale zároveň působí přirozeně. Maximálně mi vyhovovalo, že nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa, takže se dá nosit v případě, že rty nejsou v perfektním stavu. Výdrž sice kvůli konzistenci není kdovíjaká, ale to mi nevadí, za mě to nejoblíbenější rtěnka, co mám a používám ji ráda.

Bourjois rozjasňující make-up Happy Light (Recenze) - Make-up není dokonalý, ale já ho používala strašně ráda. Má nižší střední krycí schopnost, pleť hezky sjednotí a rozjasní. Nedělá dojem masky, ale naopak působí přirozeně. Se suchou pletí si velmi rozuměl. Zpočátku se mi nelíbilo to krytí, jelikož mám raději vyšší krycí schopnost, ale pleť s ním vypadá tak dobře, že vyšší krytí netřeba.

Sleek Make-Up New Skin Revive (Recenze) - Na make-upy jsem měla šťastnou ruku, takže tu mám hned další. Sleek mě mile překvapil, jelikož jsem nic nečekala. Moc dobře kryje, navíc vydrží celý den a to i přesto, že si na obličej často sahám. Nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa. Pro suchou pleť opět dobrá volba. Bohužel tento make-up se již neprodává.

Dermacol Caviar Long Stay Make-Up & Corrector (Recenze) - Měla jsem kliku na opravdu skvělé make-upy, tím nejlepším je ovšem tento kaviárový od Dermacolu. Krytí má vyšší a je docela hutný, přesto nepůsobí jako maska. Pleť je až sametová a výdrž celodenní. Určitě bych ráda časem další balení. Korektor mi ovšem už tak super nepřišel, maximálně na kruhy pod očima, ale rozhodně ne třeba akné, na to kryje málo. Se vším si ale poradí samotný make-up.

Pečující kosmetika
Co se týče pečující kosmetiky, hodně oblíbenců jsem našla v péči o pleť. Pleťové krémy, odličovače či masky. Také jsem objevila spoustu voňavých sprcháčů a jelikož se poctivě mažu vždy po sprše, najdete tu i tělová mazadla. A samozřejmě nesmím zapomenout na vlasy, i zde se najde pár skvělých kousků.

Weleda Měsíčkový ochranný balzám (Recenze) - Konzistencí je to hutnější olej, který naprosto dokonale hydratuje a suchá pleť si pak chrochtá blahem. Na zimu ideální společník a i když se pomaleji vstřebává, není problém na něj nanést make-up.Ač pleť mám suchou, ne každý olej mi sedne, s tímhle jsem ale neměla nejmenší problém.


Green Line Osvěžující čistící pěna (Recenze) - Pěna byla velmi příjemná, nevysušovala a dokonale odstranila všechen make-up. Líbila se mi i praktická pumpička. Pěnu jsem si na čistění pleti vážně oblíbila, možná i díky tomu, že moc pěn jsem nevyzkoušela a tak je to příjemná změna od všech gelů.

Lirene Jemný enzymatický peeling (Recenze) - Jedná se o masku, která funguje na způsob peelingu a to i přesto, že neobsahuje zrníčka. Je tedy vhodná i pro citlivou pleť. Je hodně hutná, až taková sametová a ten pocit na pleti jsem milovala. Být velké balení, rozhodně jdu do něj.

Dulcia Šípkový krém na tvář (Recenze) - Rozhodně nejlepší pleťový krém loňského roku. Je to pořádný hutňák, ale na pleti působí hebce a taková je i pleť po použití. Hebká, jemná a dokonale hydratovaná. Krém jsem si zamilovala hned po prvním použití, až mi bylo líto, že dochází.

Estée Lauder Idealist sérum odstraňující nedokonalosti pleti (Recenze) - Klidně bych brala větší balení, jelikož po použití byla pleť hebká a to takovým způsobem, že jsem furt na ni chtěla sahat, v podstatě až sametová. Dalším plusem byla i svěží citrusová vůně. Sice se jedná o dražší záležitost, ale pokud Vám nevadí dražší kosmetika, sérum rozhodně za to stojí.

Sarsey zpevňující tělová emulze a micelární voda (Recenze) - Tahle dvojka mě moc mile překvapila. Obsahuje kyselinu hyaluronovou. Emulze je taková gelová a po delším používání je s ní pokožka hladká a mnohem hezčí na pohled, což mě vážně zaujalo. Micelárka zas dokonale odličuje i voděodolný make-up a není třeba nijak tlačit, takže nepodráždí ani oči. Nevýhodou je jen pumpička, která mi u tekutého produktu nevyhovuje.

Avon omlazující hydratační tělový krém (Recenze) - Než krém, tak je to máslo a to pořádně hutné. Hůře se tedy roztírá, ale ty výsledky za to stojí. Pokožka dokonale hladká, na dotek úžasná a provoněná. Vůně se povedla na jedničku, čokoládu v kosmetice moc nevyhledávám, ale tahle je k sežrání.

Farmona tělový balzám Sweet Secret Gingerbread (Recenze) - Balzám jsem používala celý prosinec, jelikož jeho vůně se skvěle hodí k Vánocům. Vůně perníku a cukroví je velmi povedená. Na věrohodnosti přidává i hnědá barvička samotného produktu a mazání s ním byla jedna radost. Recenzi teprve chystám.

Crabtree & Evelyn krém na ruce Gardeners (Recenze) - Musela jsem si chvilku zvykat na vůni, ale nakonec mi vonět začal. Je hodně hutný, delší dobu nechává na rukou mastný film, ale to vše vykompenzuje úžasná hydratace. Krém si v zimě skvěle poradil s popraskanýma rukama, takže za mě super a jeden z nej krémů.

Lirene zpevňující tělový peeling MaxSlim (Recenze) - Samozřejmě peelingem nezhubnete, ale pokožka je po něm hladká a příjemná. Je poměrně drsný, takže odumřelých buněk zbaví pokožku moc dobře. Má zvláštní konzistenci připomínající želé a svěží citronovou vůni.

Dermacol sprchový gel Belgická čokoláda (Recenze) - Má naprosto luxusní vůni, ve které cítím arabesky, které tak miluji na Vánocích. Kombinace pomeranče a čokolády je jedna z nej, kterou Dermacol v řadě Aroma Ritual má.

Balea sprchový gel Cukrová vata (Recenze) -Miluji sladké vůně a tahle je opravdu hodně slaďoučká, ale ne vtíravě. Sprcháč jinak myje, nevysušuje, prostě klasika od Balei, ale ta vůně...


Sprchové pěny Rituals (Recenze) -  Dokud nevyzkoušíte, nepochopíte. Nic lepšího na sprchování snad ani neexistuje. Varianta T`ai Chi je okouzlující kombinace zeleného čaje a lotosu, kterou bych brala snad v litrovém balení.

Dermacol sprchový gel Hruška Williams (Recenze) - Hrušky nejím, ale do téhle vůně jsem se ihned zamilovala. Hodně slaďoučká, svěží, no zkrátka jedna z nejpovedenějších. Samozřejmě vím, že jsem tohle tvrdila o pár řádek výše, alr vážně mám tyhle vůně ráda.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOqaPy564hSU5GSdMD9g1bBY986EchehuWRb0A_AzXMG6J7BdHoWyJ4Bof0hZ23TWAxB0zFJXpPrP4U618yY7-vtiB9dhTn-KcI4Y8kMfSepLjMElS0e72eBCx_6QmSTRJ5JEIiAlPvRQB/s1600/IMG_20160514_180008.jpg

Batiste suchý šampon Cherry (Recenze) - Moje první zkušenost s Batiste, díky které jsem si tyhle suché šampony zamilovala. Vlasy perfektně zbaví mastnoty, navíc je osvěží a dodá jim krásný objem. Má krásnou, sladkou vůni.
 

L`Oréal šampon a balzám Nutri-Gloss Luminizer (Recenze) - Vlasy krásně objemné a to i po čtyřech dnech od mytí. Nemastily se, neplihly a větší lesk byl vidět na první pohled. Super dvojka, která mi sedla.

Dove Express kondicionér Intensive Repair (Recenze) - Kondicionér, který má účinky jako maska. Ta hebkost, po ničem jiném jsem vlasy neměla tak heboučké. Po použití kondicionéru jsem měla neustále tendence se jich dotýkat. Rozhodně nejlepší vlasový produktu roku 2016 a celkově jeden z nej, co jsem kdy vyzkoušela.

Jaké produkty jste si oblíbily vy?
Shodneme se na některém?

12 komentářů:

  1. Super článek! Zaujala mě ta řasenka, já jsem se na ni v katalogu dívala, ale nakonec jsem si řekla, že mám řasenek dost, ale až si budu kupovat novou, tak ji asi vyzkouším.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě zaujal lesk od Essence, hlavně to, že se barva do rtů vpije :) Pomeranč s čokoládou jsem měla jako tělové mléko a nyní mám peeling a ta vůně nemá chybu :) A u cukrové vaty jsem v polovině a taky jsem si ten sprcháč moc oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mléko a peeling jsem měla také, sice by peeling mohl být drsnější, ale jinak jsem byla také spokojená :)

      Vymazat
  3. Shodneme se v BB balzámu na rty a oleji na rty Essence, oba produkty používám moc ráda. Dermacolí parfemace hruška i pomeranč a čokoláda jsou fajn a mám je ráda, ale můj naprostý favorit zůstává Irská káva:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kávu jsem ještě nezkoušela, ale určitě chci, jelikož kafe miluji :)

      Vymazat
  4. Olej od Essence je vážně super, hrozně mě překvapil :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Co jsem jen vyzkoušela je právě ten suchý šampon Batiste :) Já tyhle jejich suché šampony mám velice ráda, zrovna jeden mám na cestě! :)))
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. naozaj super produkty :) zaujalo ma to sérum Estée Lauder, to znie ako malý zázrak :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Suché šampony jsou top!
    Moc pěkný článek.
    ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...