Random aneb prosinec 2016

Krásnou sobotu,
venku pořádně přituhlo, je bílo a neustále chumelí a já už bych s radostí přivítala jaro. Jak nemám ráda zimu, tak zima se sněhem mi vadí ještě víc. Jak Vy jste nadšené ze sněhu? Asi bych potřebovala žít někde, kde je celoročně léto, nebo mít možnost uchýlit se k zimnímu spánku.

Dnes se naposledy poohlédneme za prosincem v podobě randomu. Ten se samozřejmě nesl v duchu Vánoc, kromě toho se nic moc nedělo. Během vánočních svátků jsem měla dovolenou, kterou jsem samozřejmě trávila u pohádek s cukrovím. Tohle je moje ideální představa Vánoc a odtrhnout mě od televize je téměř nemožné.

Než mi ale začala dovolená, tak jsem v práci byla opravdu od rána do večera a poslední cukroví jsem pekla ještě v pátek před Štědrým dnem. Letos se mi do pečení ani moc nechtělo, takže jsem toho dělala celkem málo, ale alespoň něco.

Po několika letech jsem byla i v Praze na trzích, jelikož mamča se na ně chtěla podívat a dát si svařák. Už nikdy si nebudu stěžovat, že třeba v Rakousku je šíleně lidí, protože to, co bylo na Václaváku, bylo šílené a já akorát otrávená. Svařáček jsme si ale daly a já se pomazlila s oslíkem ze živého Betléma :D

 Kalendář nesmí chybět / Adventní věnec / Nejhezčí světýlka <3

 Bohatý Mikuláš, mňamka

Bellinka

 Betlém / Perníkové latté v Costa Coffee

 Holky

 Vánoční nehtíky <3 / Vánoční hvězda / Miluji ten hrnek

Cukroví

 Kokosová Kofola / Sacher dort / Dárečky / Občerstvení na Silvestr

Silvestr

Největší strom, co jsme zatím měli, zbožňuji borovice.

Jaký byl Váš prosinec?
Byly jste na trzích?

14 komentářů:

  1. Krásný stromeček! :) A nádherné vánoční nehty jsi měla :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tu kokosovou Kofolu jsem teda prošvihla :-D Měla jsem v plánu se po ní podívat, ale pak jsem na to nějak pozapomněla.
    Jinak já mám ráda každé roční období, pokud je přiměřené počasí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pěkně hnusná, chutná jak kokosové mléko s kofolou. Ale je fakt, že mi chutnala jen melounová, jinak ji nemusím.

      Vymazat
  3. Krásný stromeček jste měli. Na trzích jsem byla v Bratislavě a nic moc. Taky tam bylo hodně lidí, ale stánky o ničem.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Na trzích jsem nebyla ale vánoce si moc užila i mimo domov. Já taky nejsem příznivec mrazů ani sněhu a celkově bych tohle roční období zrušila kdyby to šlo. Kokosová Kofola je moc dobrá, z těch ochucených nejlepší. Jinak tvoje cukroví bych si dala, ráda ochutnávám od druhých a vždycky mi přijde že ho má ten druhý lepší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám ráda cukroví druhých, i když třeba perníčky mám nejraději od sebe :D

      Vymazat
  5. Stromeček jste měli tedy fakt velký. Já mám raději jedličky, ale vyše borovice vypadá pěkně. A cukroví máš k nakousnutí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já odjkaživa milovala borovice, ale je fakt, že najít opravdu hustou, dá někdy zabrat.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...